Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50
Raspunsuri - Pagina 14
Geani80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui almy
Maaai, ce nemernici, cred ca cel/cea care a procesat comanda se gandea la clatite, ori ii era foame rau Pana gasesti un consultant in lactatie, scrie si la La leche league, explica-le detaliat situatia si cineva iti va raspunde. Ce grasunica ai tu acolo in poza de la avatar, dulcica foc! Felicitari Ary Felicitari Mica Doua bebeluse grasunele bine, au stiut ele de ce au stat mai mult in burtici si nu scoteau nasucul! Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele! Si ai mei sunt raciti, Stefan a facut si febra 2 zile, acum mai are doar o tuse urata si bineinteles interdictie la Rebecca. Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012) |
Multumesc, Almy!
Era mititica o grasunica, dar din pacate evolutia e proasta. Avea 3,960g la nastere, a iesit cu 3,880 din spital si acum, la 6 saptamani, are 4,760. Nu am mai avut rabdare pana maine si am cantarit-o. Doar 100g intr-o saptamana... Sa nu mai zic ca pe urma am pus-o la san si apoi la cantar au iesit 20g in plus... :( Sunt tare necajita. Am sunat la un medic pediatru in care am incredere ca sa o vada. Si ma duc maine cu ea.
Sunt traumatizata de-a dreptul de la prima fetita si retraiesc cosmarul asta cu mancat, nemancat, cantarit, grafice... M-am ambitionat eu cu alaptatul si am avut cele mai bune intentii, dar nu e de ajuns se pare.
O sa incerc sa ma consult cu cineva de la La leche league. Chiar nu stiu unde gresesc...
angelique_19 spune:
Multumesc Doura de raspuns nu a mai vomitat,s-a trezit a supt un pic si s-a culcat iar.
angelique_19 spune:
Geani sper ca iti trimite aparatul foto pana la urma.Te asteptam maine cu vesti despre printesa
Eu ma cantaresc inainte pe cantar normal si apoi cu bobul in brate.Si inainte sa mergem la pediatra tot asa am facut si tot 4 kg ne iesit.Aseara am repetat figura si de luni a luat 100 de gr
Mami ma bucur ca esti mai binemie imi e frica inca sa mananc altceva decat am mancat pana acum.Mi-a luat tati mere aseara dar nu m-am atins de ele.
Mihaelafalt spune:
Mica iubita felicitari pentru micuta grasunica.
Ma bucur ca sunteti bine, refacere usoara si multa sanatate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
Cellena spune:
Dragele mele, v-am citit in fiecare seara, dar de pe telefon si imi e greu sa scriu de pe el. Acum mi-am facut insa curaj, dar n-o sa va pot nominaliza, desi aveam atatea de raspuns cand citeam ce ati scris.
Felicitari noilor mamici. Recuperare usoara si bebei sanatosi, norocosi, frumosi si cuminti.
Noi ne-am obisnuit cu noua locuinta, dormim cate 3 ore si jumatate, dupa care urlam de foame direct, mancam, ne rasfatam si ne culcam la loc. Si noaptea tot o data la 3 ore si jumatate ne trezim, asa ca mami doarme si ea bine.
Mancam exclusiv de la mami, care nu se mai streseaza cu mulsul, desi inca e mai multa oferta decat cerere. Sper sa nu fie problema ca nu mi-i golesc dupa fiecare masa a piticei, cum mi-a recomandat dr. :-s
Am recuperat greutatea de la nastere, ne ridicam capsorul si il tinem fara ajutor, deci toate-s bune si frumoase.
Fetelor care povesteati de baietei si cum fac ei pisulica pe mami si tati... Printesa noastra a facut ieri cacuta lichid in jet pe mami, tati, bunica, patut si dulapul care e cam la un metru distanta de masuta de infasat :)))) tocmai o schimbam si ii ridicasem piciorusele sa-i bag pampersul sub fundulet... Cand s-a intamplat intamplarea :))))
Va las, ca se fataie piticania
Ema de 39+
irilac31 spune:
Offfff asta e a 5 a oara cred ca scriu mesajul asta....sper sa mearga tura asta ca de la 3 ma chinui
Dragelor am vorbit cu Mica la tel, era bine, putin adormita de la anestezie , nu o durea operatia, pe micuta Natalia inca nu o vazuse, astepta sa o aduca cineva sa o vada. Cezariana cica a fost cumva facuta la cald, ca aseara crede ca i s-au fisurat membranele, asa ca de nascut tot azi nastea...asta legat de supararea ei ca o va scoate mai repede decat va vrea micuta sa vina ...uite ca au coincis momentele .
Maine poate ajung si eu pe la spital ca mai am de facut niste perfuzii ca sa ma pun pe picioare si am sa vizitez si grasunica frumoasa si proaspata mamica.
Despre noi...crestem si ne acomodam. Lapticul a venit, nu foarte mult dar ma bucur ca totusi e ceva, pe bebe il pun cat pot eu de des sa suga, ma dor f tare sanii, rani nu am facut ca folosesc sfarcuri de silicon ca altfel bebe nu trage dar ma dor de mor sanii cand incepe bebe sa traga. Asta e, astept sa treaca perioada asta de acomodare si sa ma pot bucura si eu din plin de alaptat. Intru f rar pe aici ca sunt extrem de obosita, citesc mai pe sarite, sper sa pot sa-mi fac un program.
Bubu, ce fel de masaj ai facut lui Nicholas la ochisor...si eu am exact aceeasi problema la un ochisor inca din spital, tot il sterg cu ser si dau cu canamicina...sper sa treaca.
Felicitari proaspetelor mamici si Doamne ajuta pt cele care urmeaza sa nasca. Indata se va termina odiseea noastra....ma ia asa o nostalgie...
Va pup pe toate si sper sa intru mai des ca tare dor imi e de voi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
38+
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cellena Dragele mele, v-am citit in fiecare seara, dar de pe telefon si imi e greu sa scriu de pe el. Acum mi-am facut insa curaj, dar n-o sa va pot nominaliza, desi aveam atatea de raspuns cand citeam ce ati scris. Felicitari noilor mamici. Recuperare usoara si bebei sanatosi, norocosi, frumosi si cuminti. Noi ne-am obisnuit cu noua locuinta, dormim cate 3 ore si jumatate, dupa care urlam de foame direct, mancam, ne rasfatam si ne culcam la loc. Si noaptea tot o data la 3 ore si jumatate ne trezim, asa ca mami doarme si ea bine. Mancam exclusiv de la mami, care nu se mai streseaza cu mulsul, desi inca e mai multa oferta decat cerere. Sper sa nu fie problema ca nu mi-i golesc dupa fiecare masa a piticei, cum mi-a recomandat dr. :-s Am recuperat greutatea de la nastere, ne ridicam capsorul si il tinem fara ajutor, deci toate-s bune si frumoase. Fetelor care povesteati de baietei si cum fac ei pisulica pe mami si tati... Printesa noastra a facut ieri cacuta lichid in jet pe mami, tati, bunica, patut si dulapul care e cam la un metru distanta de masuta de infasat :)))) tocmai o schimbam si ii ridicasem piciorusele sa-i bag pampersul sub fundulet... Cand s-a intamplat intamplarea :)))) Va las, ca se fataie piticania Ema de 39+ |
Am patit-o si noi cu caca :) eu o schimbam pe o aleza, pe pat, deci va imaginati ca am aruncat lenjerie si pilota si toate la masina imediat. Si ea mititca avea o fetisoara asa relaxata, multumita de ceea ce facuse ;)
Fetelor, voi ii scoateti afara zilnic? Eu stiu ca e bine sa ii aerisim, dar pe vremea asta eu nu as da nici un caine afara si ma tem ca daca nu o imbrac bine, daca raceste si nu vreau sa risc,
Geani80 spune:
citat din mesajul lui irilac31 Offfff asta e a 5 a oara cred ca scriu mesajul asta....sper sa mearga tura asta ca de la 3 ma chinui Dragelor am vorbit cu Mica la tel, era bine, putin adormita de la anestezie , nu o durea operatia, pe micuta Natalia inca nu o vazuse, astepta sa o aduca cineva sa o vada. Cezariana cica a fost cumva facuta la cald, ca aseara crede ca i s-au fisurat membranele, asa ca de nascut tot azi nastea...asta legat de supararea ei ca o va scoate mai repede decat va vrea micuta sa vina ...uite ca au coincis momentele . Maine poate ajung si eu pe la spital ca mai am de facut niste perfuzii ca sa ma pun pe picioare si am sa vizitez si grasunica frumoasa si proaspata mamica. Despre noi...crestem si ne acomodam. Lapticul a venit, nu foarte mult dar ma bucur ca totusi e ceva, pe bebe il pun cat pot eu de des sa suga, ma dor f tare sanii, rani nu am facut ca folosesc sfarcuri de silicon ca altfel bebe nu trage dar ma dor de mor sanii cand incepe bebe sa traga. Asta e, astept sa treaca perioada asta de acomodare si sa ma pot bucura si eu din plin de alaptat. Intru f rar pe aici ca sunt extrem de obosita, citesc mai pe sarite, sper sa pot sa-mi fac un program. Bubu, ce fel de masaj ai facut lui Nicholas la ochisor...si eu am exact aceeasi problema la un ochisor inca din spital, tot il sterg cu ser si dau cu canamicina...sper sa treaca. Felicitari proaspetelor mamici si Doamne ajuta pt cele care urmeaza sa nasca. Indata se va termina odiseea noastra....ma ia asa o nostalgie... Va pup pe toate si sper sa intru mai des ca tare dor imi e de voi MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 38+ |
Irilac, e ciudat ca te dor sanii desi nu ai ragade... Nu cumva ai canalele infundate?
onutz83 spune:
Angelique, nu te speria, e normal ca sa mai vomite, chiar si pe nasuc. Ni s-a intamplat si noua la inceput. Doar sa-l cureti in nasuc cu putin ser fiziologic sau laptic de la tine- daca avea consistenta laptelui batut, adica incepuse sa fie digerat. Nu mi-a zis nimeni asta, eu l-am curatat pe Lu.
Numai sa nu te panichezi
Geani, eu nu ma mai stresez. Lui Luci nu ii ajunge ce suge de la mine si pace. Si cum urla de foame din toti rarunchii (si nervos, asa) nu am stat sa-l chinui daca am vazut ca nu mai curge si pace. Asta e important e ca sa manance. Totusi nu mi-a murit speranta, eu tot il mufez mai mereu, poate se va regla si la noi. Nu am avut furia laptelui.
Mami, am notat, deci crema cu muguri de plop
irilac31 spune:
citat din mesajul lui Geani80 Irilac, e ciudat ca te dor sanii desi nu ai ragade... Nu cumva ai canalele infundate? |
Nu stiu ce sa zic...cand trag cu pompa vad ca di sanul stang imi curge din 3 canale si din cel drept de abia ieri a tzasnit din 2. Pana acum doar picura lapticul. Problema e ca sanul stang ma doare ma tare, deci cel din care curge mai mult. Ma doare sfarcul imi zvacneste dar nu vad nici o rana acolo.Cand vine ora mesei imi plang de mila, asa de rau ma doare. Imi pun inainte de alaptat comprese calde pe sani ca sa se desfunde canalele dar tare greu vine lapticul. Mai intai trebuie sa trag putin cu pompa sa-l aduc in fata ca bebe sa suga, ca el nu are rabdare, trage de 2 ori si daca vede ca nu-i vine nimic se enerveaza si urla rau de tot. Apoi dupa ce papa el mai targ cu pompa sa vad daca a mai ramas ceva si apoi ii mai dau completare puiului si vad ca papa tot....inseamna ca nu se satura cu ce am eu...
Offff ce fac eu e o strutzo-camila, imi ia o gramada de timp si ma consuma la maxima, incerc sa nu ma stresez tare dar asta o vad cea mai mare problema.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
38+