Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

fetele mele

Am reusit sa repar ochiul puiului, dar am jelit toata seara, ca era lipit lipit, nu mai putea sa il deschida, si cand reusea, era asa, ca o danteluta in V, de sus jos, pe ochisor, secretia aia, groaznic de mila mi-a fost, insa nu am dormit deloc azi-noapte si la fiecare ora l-am curatat cu ser fizilogic si i-am facut masaj, apoi iar si iar.Nu m-a interesat ca am citit un milion de articole, ca la 3 ore curatat, ca masaj numai de 4 ori pe zi, aici cine stie cat de greu ajungeam la un pediatru,asa ca am actionat asa, in disperare si a fost bine.
Ochisorul era curat acum pe seara, il deschide bine, secretia nu mai e galbena purulenta, abia se mai vede o urma de alb, insa eu inca mai curat..am mai rarit-o cu masajul, dar curatarea la 2 ore o mai fac.

colicii si-au redus azi durata de la 3 ore juma la 2 ore si 15, l-au chinuit mititelul...si fetelor,fac masaje, pun caldut la burtica, il punem pe burtica noatra,mangaiem,leganam..fetele mele, ma bucur din toata inima pentru bebelusii care au scapat si sunt amarata pentru cei care nu, fiindca le inteleg atat de bine pe mamicile care se uita la ei cum se fac de 5 cm de durere si se simt neputincioase..Tare greu e, tare greu..

la fel, lupta mare la scos mucii; nu suporta, se preda numai cand e atat de obosit, ca ma lasa sa trag de el..dar urasc sa fac asta, zau ca da!

las' ca or sa creasca ei bebeii nostri mici si sa vezi atunci!
Zen.stiu.ok.Zentoate fetele mele si toate gagalicile.
Aveti grija de voi.

asteptam vesti in continuare.
PS Mami de 2, o sa caut tratamentele mele naturiste pt hemoroizi, zilele astea,cand va sta sotul acasa si am ceva timp, ok? imi pare rau sa iti spun, dar operatia nu e conditie sa scapi definitiv, stiu multe cazuri in care s-au refacut, din pacate..

!Deja mamica de Nicholas!(14.11.2012)

Bubulina, ce ii dai pt colici? Am inteles ca cel mai bine functioneaza Colief. Si explicatia mi se pare pertinenta. Estede fapt lactaza, care "sparge" lactoza din lapte si astfel se digera fara sa ii mai provoace gaze. Noi am alternat Bonisan cu Infacol si Colief, doar ca mi-a fost f greu sa ii dau Colief. Se pune in lapte, cu jumatate de ora inainte de a-i da bebelusului sa pape si cum a mea ori voia, ori nu voia, imi era greu sa anticipez momentul mesei.
Sper sa ii treaca cat mai repede. Eu stiu cat e de greu. Iti trebuie o rabdare fara margini, iar nesomnul nu ajuta deloc. O sa treaca... Cresc asa de repede, si o sa uitati tot greul de acum. Vin altele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Hai ca mai scot si eu nasul putin pe aici...cat pot. Sofi tocmai a adormit.

Raportez 2 fiice cu raceala - da, a luat si Sofi; nu e grav, dar e rau cu mucii farmacia s-a mutat la mine acasa, insa Sofi nu ia decat Eferalgan si Vitamina C si Nazomer (apa de mare) pt nasuc. Si colac pest pupaza, racesc si eu si mama, ca noi am stat cu fetele bot in bot
Bubu - please help cu remedii naturiste!

Noi papam tzitzi exclusiv si, spre deosebire de prima mandra a familiei care imi facea rani de ziceai ca musca (una din voi a mai zis asta), Sofi a invatat sa suga cum trebuie din a doua zi de alaptare, asa ca nu am mai avut decat un inceput timid de rani, de care am scapat in maternitate.
Caca facem una si buna pe zi, da avem nevoie de Jarro Dophilus, ca altfel sta si 2-3 zile fara sa faca si apoi sa vezi dureri de burtica. Colici inca avem, dar la noi crizele dureaza cam 1 ora.

Bubu - bine ca ai reusit sa rezolvi problema cu ochisorul lui Nicholas. Te inteleg perfect cu colicile, asa era si Andreea (la Sofi parca sunt ceva mai blande) nu dormeam toata noaptea. Am scapat de ele cand am inceput diversificarea. sa treaca mai usor.

Mena - tinem pumnii sa va externeze si sa se rezolve problema cu papatul direct de la sursa.

Ary - felicitari pt micuta ta Sofi. Acum sunt 2 in odisee

Bioana - sa inteleg ca treptat se rezolva si la tine cu papatul, Doamne-ajuta!

Eu mi-am revenit mult mai repede dupa cezariana asta! Sunt aproape ca noua; la prima am fost asa abia dupa 3 luni. Si cicatricea e mai ok acum.

si pa, ca Sofi e treaza deja

Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna ziua
Sunt sotul Cameliei. Doresc sa va transmit ca Mica26 a nascut-o cu bine pe Natalia 4.06kg, nota 10, la ora 10:15. Fetita este bine sanatoasa, iar mama ei la fel.Momentan este sub anestezie.Mai multe detalii mai tarziu sau maine.
O zi buna si Sarbatori cu bine!!!

Mica 39+ cu o minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mica26

Buna ziua
Sunt sotul Cameliei. Doresc sa va transmit ca Mica26 a nascut-o cu bine pe Natalia 4.06kg, nota 10, la ora 10:15. Fetita este bine sanatoasa, iar mama ei la fel.Momentan este sub anestezie.Mai multe detalii mai tarziu sau maine.
O zi buna si Sarbatori cu bine!!!

Mica 39+ cu o minune de

Felicitari! :) sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Felicitari Mica!!!!!

Gata, a trecut

Bubu, cateodata e mai bine sa ne ascultam instinctele. Si pe Nicholas si pe mamica!!!

Mergi la inceput

Numai mie mi se putea intampla... Am comandat si eu de pe net, ca la magazin nu am cum sa mai ajung, un aparat foto pt copii pt Nati. Si, a venit coletul azi. Nati poate sa faca clatite de Craciun, pt ca idiotii mi-au trimis un aparat de facut clatite... Am sunat si le-am cerut sa trimita ce am comandat, sa nu-si bata joc, ca oricum nu mai comand de la ei never ever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Felicitari Mica,sa fie sanatoasa micuta Natalia si sa va bucurati de ea

Stefanut al meu dupa ce s-a trezit si l-am schimbat l-am pus la san.Dupa 3-4 minute s-a demufat si a inceput sa se inece,pana sa apuc eu sa il ridic in sus a inceput sa vomite si pe gura si pe nas.L-am intors cu fata in jos si s-a potolit.Nu spun ca eram plina de lapte si eu si el.Am tras o sperietura zdravana oricum a dat tot laptele care apucase sa il inghita afara.Am sunat la pediatra care nu mi-a raspuns,dar a papat iar,nu prea mult dar a papat si a fost voios pana a adormit.Temperatura nu are ca i-am luat-o imediat.Voi ati patit asa?Sa aiba ceva sau s-a inecat cu laptic?Inutil sa va zic ca acum mi-e frica sa merg la bucatarie sa pap,sunt cu ochii pe el ca pe butelie.Acum nu stiu ce sa fac sa sun pediatra iar sau sa astept sa vedem ce se intampla.

Bubu ma bucur ca s-a rezolvat cu ochisorii lui Nicholas si sunteti bine

Mena nu te necaji si nu te stresa ca poti pierde laptele.Si eu ma mulgeam si ii dadeau asistentele cu biberonul,de multe ori ma duceam sa il alaptez si ziceau ca nu e nevoie ca au laptic de la mine de acum 4 oreLe ziceam ca pot sa il arunce ca eu am furia laptelui si vreau sa ii dau direct de la sursa.Poate azi va da drumul acasa si scapati de spital.

Fug acum ca s-a trezit printul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Felicitari Mica,sa fie sanatoasa micuta Natalia si sa va bucurati de ea

Stefanut al meu dupa ce s-a trezit si l-am schimbat l-am pus la san.Dupa 3-4 minute s-a demufat si a inceput sa se inece,pana sa apuc eu sa il ridic in sus a inceput sa vomite si pe gura si pe nas.L-am intors cu fata in jos si s-a potolit.Nu spun ca eram plina de lapte si eu si el.Am tras o sperietura zdravana oricum a dat tot laptele care apucase sa il inghita afara.Am sunat la pediatra care nu mi-a raspuns,dar a papat iar,nu prea mult dar a papat si a fost voios pana a adormit.Temperatura nu are ca i-am luat-o imediat.Voi ati patit asa?Sa aiba ceva sau s-a inecat cu laptic?Inutil sa va zic ca acum mi-e frica sa merg la bucatarie sa pap,sunt cu ochii pe el ca pe butelie.Acum nu stiu ce sa fac sa sun pediatra iar sau sa astept sa vedem ce se intampla.

Bubu ma bucur ca s-a rezolvat cu ochisorii lui Nicholas si sunteti bine

Mena nu te necaji si nu te stresa ca poti pierde laptele.Si eu ma mulgeam si ii dadeau asistentele cu biberonul,de multe ori ma duceam sa il alaptez si ziceau ca nu e nevoie ca au laptic de la mine de acum 4 oreLe ziceam ca pot sa il arunce ca eu am furia laptelui si vreau sa ii dau direct de la sursa.Poate azi va da drumul acasa si scapati de spital.

Fug acum ca s-a trezit printul

Mamica printului Stefan Lucian

nu e nevoie sa suni la pediatru pt asta..e de la lapte, a venit probabil in jet puternikc...ai grija tu, scoate putin lapte inaint de alaptat

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

Numai mie mi se putea intampla... Am comandat si eu de pe net, ca la magazin nu am cum sa mai ajung, un aparat foto pt copii pt Nati. Si, a venit coletul azi. Nati poate sa faca clatite de Craciun, pt ca idiotii mi-au trimis un aparat de facut clatite... Am sunat si le-am cerut sa trimita ce am comandat, sa nu-si bata joc, ca oricum nu mai comand de la ei never ever.

Maaai, ce nemernici, cred ca cel/cea care a procesat comanda se gandea la clatite, ori ii era foame rau
Pana gasesti un consultant in lactatie, scrie si la La leche league, explica-le detaliat situatia si cineva iti va raspunde. Ce grasunica ai tu acolo in poza de la avatar, dulcica foc!

Felicitari Ary
Felicitari Mica
Doua bebeluse grasunele bine, au stiut ele de ce au stat mai mult in burtici si nu scoteau nasucul! Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!

Si ai mei sunt raciti, Stefan a facut si febra 2 zile, acum mai are doar o tuse urata si bineinteles interdictie la Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare girls;

Felicitari Mica! ce dolofanica! sa iti traiasca!!

Eu am scapat de durerile de hemoroizi momentan..m-am dus la plafar... nu avea supozitoare cu hamammelis dar mi-au dat altceva: o crema cu muguri de plop..pare f buna ca de ieri nu ma mai doare nimic, o usoara jena dar nici nu se compara..asa ca s-a mai ameliorat situatia..acum sa vad cat o mai tine.
Am inceput sa bag lucruri fresh noi in meniu..poate ma reglez cu totul:)) Mananc cate un ardei gras la micul dejun si cate 1 morcov pe zi..in plus mananac si cate o jumatate de para sau cate o felie de pepene galben zilnic +1 cub de ciocolata(aveti idee ciocolata alba e la fel cu cea neagra? eu cred ca nu se compara cu cea neagra care agita, nu?? e alba pana al urma, voi ce stiti?) si azi am facut pt prima data salata de vinete fara ceapa , doar cu 2 lg de maioneza de casa, sa vad ce reactia va avea Ivan la meniul meu..sunt tare curioasa.

ieri am facut bradutul..primul brad al lui Ivan: e superb: e turcoaz cu auriu si se uita ff incantat la beculetele din pom..io cred ca la ele se uita ca se uita ff atent in directia aia :))

Noi colicei avem numai dimineata..daca se pot numi colici..ca nu plange tare ca nu il las..il iau in brate si il alin, se chirceste , se inroseste si vrea sa planga..are crampe..tin f putin maxim 15-30 de min cu pauze de somn de tot atat...asta doar dimineata intre 8 si 12. Eu ii dau zilnic Colief alternativ cu simeticona (Infacol sau Sab Simplex) si GRipe Water (ceai/apa de colici).
Eu colieful il amestec pe laptele de la san cate 20 de ml inainte de fiecare alaptat pe loc, nu trebuie sa stau 30 de minute ca Slava Domnului regula e numai pt laptele praf nu si cel matern.
Si mie mi se inneaca cu laptele de la san, deci efectiv la san singurel in intervalul asta 8-12 ,oricum curge laptele ca la robinet la mine, tasneste din toate partile si el e si suparat cu crampele si se enerveaza si se inroseste tot si se inneaca de nu am pomenit ca non stop il iau si il ridic pe umar sa isi revina..asa e in fiecare dimineata am observat.

Am citit ieri un studiu in care zicea ca e de 12 ori mai greu pt un bebe sa suga de la san decat de la biberon (asta ca si comparatie, deci cica e ff bine pt efort ca dorm mai bine, pt gurita-maxilar-mandibula, pt tot) :)))

Mergi la inceput