Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
duduta190578 spune:
Multumesc fetelor de urari,asemeni va doresc si eu la copii vostri sau la bebeii care ii asteptati.
Vio ai inteles bine,maine pe 18 implineste 2 ani,dar ne-am sarbatorit ieri pentru ca maine sotul e de noapte,nasii fetei sunt la lucru,fiica lor e la scoala,asa nu ne putea intalni.
18
doina_1984 spune:
Vicky, pe mine ma doar in partea dreapta, imediat sub coaste, simt ca o bila care se intareste, dr. a zis ca este colecistul probabil iritabil.
Legat de mancare, Matei gusta orice mancam noi, dar nu mereu ii place. De exemplu, azi pt noi fac o salata cu paste, ton, porumb, masline, ceapa, rosii, care lui nu-i place si atunci ii fac altceva. Porc incerc sa evit sa-i dau pana la 3 ani, asa am eu un pitic, ca si miel. Dar aseara am fost la restaurant si eu mi-am luat pui cu. cartofi fierti, iar sotul fasole cu carnati, binenteles ca a mancat mai mult de la ta-su :))
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+
mcoca spune:
Doina, eu as face un eco abdominal sa vad ce si cum. Nu e de joaca cu fierea in sarcina. Ma mir ca gineco e asa calm ... Abordarea e diferita in functie de prob pe care o ai.
Vicky, Printzesone and BB (20+)
duduta190578 spune:
Nici eu nu-i dau fetitei mele chiar tot ce mancam noi.Cand e vorba sa am gatit in casa supa sau ciorba de pui,merge si pentru ea dar de ex daca noi avem varza cu afumatura ea doar gusta.Porc nu-i dau deloc.
Of pana maine cand merg la control mi se pare un an!
18
doina_1984 spune:
Dr. mi-a dat sa iau no-spa de 80, la 12 ore, 7 zile si regim alimentar si in functie de cum ma simt dupa continuam investigatiile.
mcoca spune:
PAi varza pt mine e ok :). Afumatura nu prea, daar, la 2 ani mananca 2 lingurite de carne pe zi, deci na :).
Aici si porc (jambon slab), miel, se da inainte de un an. Eu nu i-am dat.
Aa si in Brazilia diversificarea incepe cuuu ... fasole uscata.
doina_1984 spune:
Duduta, gandeste pozitiv si incearca sa-ti ocupi timpul cu cea mica sau pregateste ceva bun :) Abia astept sa ne spui ce ai :) un ciresel sau o ciresica :)
Ce zice cea mica de bebe? Matei este cu 2 luni mai mare si stie ca be e este in burta , vine si il pupa, ii canta, ii da jucariile lui si cel mai simpatoc e cand zice ca-l baga la nani si trage bluza peste burta :)
paulinio spune:
Asa... ca a venit vorba de hrana copiilor mici, adaug si eu parerile mele: miel cica nu e bine pentru ca pana la maturitate emite nu stiu ce substanta care nu e buna pentru copii... (noi nu suntem cu mielul deci n-a fost problema cu asta)... in rest: fasole linte si alte leguminoase sunt foarte bune si hranitoare. Din punctul meu de vedere e o greseala se le eviti... poate nu incepi cu ele dar eu le-am introdus destul de repede in alimentatie.
Eu sunt ok cu carnea de porc... am o problema cu puiul. Nu mai pot manca carne de pui... mi se face rau cand o vad... parca vad puii in ambalaje zburand ca in reclama... Nu mai pot. Prefer o bucata de porc decat puiul care pur si simplu nu mai are nici un gust.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+
mcoca spune:
Daa, asa e cu mielul, si cu toate animalele tinere. Noi in ro mancam miel de lapte in plus. Aici de fapt e ditamai oaia :)). Bref, sa va spun tot adevarul, eu pana la 1 an i-am dat borcanase :), si acolo aveau si miel/oaie din asta. In rest noi mancam miel la pasti, atat.
Eu la ciorbe arunc prima apa si asa subsctanta aia magica se duce.
Cosmy spune:
Dragele mele, va imbratisez cu mult drag!
Din pacate in ultima luna am fost excesiv de ocupata si n-am mai reusit sa intru sa scriu sau sa citesc
Sper ca-n aceasta mini vacanta sa reusesc sa fiu mai activa...
Am si eu noutati pt listuta noastra: in burtica mea creste una bucata fetita care se va numi Anastasia.
Acum are in jur de 200 gr(deci cam cat o fripturica), iar eu am ajuns, in sfarsit, la greutatea de dinainte de a ramane insarcinata.
Daria mea e foarte incantata ca o sa aiba o surioara(mi-a spus ca-n felul acesta poate o s-o conving pe Anastasia sa poarte rochitele pe care-am dat o gramada de bani iar ea nu le-a vrut pt ca nu se poate catara in pomi imbracata astfel)
Va pup si va doresc numai bine!
19+ & Daria(20.03.2004)