Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Stiam eu ca-i viata scumpa prin strainataturi dar parca prea scumpa totusi !
Si pentru ca mi-ati adus aminte de nuci ,m-am apucat de spart .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Buna!

Doar ce am avut timp sa citesc in graba ce s-a mai scris. Am avut o gramada de lucru si sper ca maine sa fie ultima zi aglomerata pe acest an...ufff.

Va pup

Raluca

S 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna, fetele. Am tratamentul, am facut si evaluarea de rigoare, suntem ok, trebuie sa mergem mai des la control. Pana la urma placenta e posterior, bebe e super ok, i-am vazut manute, degetele. Mai are ceva, e sigur baiat!!! Mi-au aratat, cordonul era alaturi, bebe bine dotat, totul la locul lui.
Strepto grup B poate sa dea avort, chiar in luna 4, mi s-a recomandat antibiotic pe gura plus ovule de pe acum. E cu risc acum, dar gata, tratez.
Exista risc sa fie prematur, e flancat de un fibrom in fata si unul in spate, iar in spate am si un lac de sange care sper sa nu se rupa si sa resoarba. De maine sunt in concediu.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Carmen333, am avut si eu in prima sarcina streptococ de tip B... cam prin luna a 7-a a iesit la analize (daca nu ma lasa memoria). Am facut tratament cu antibiotic si apoi nu mi-a mai iesit la analize. Totusi doctora a fost destul de circumspecta... nu prea ii venea a crede ca sa imunizat; a banuit ca unul din seturile de analize a fost gresit. Nu l-am repetat, am mers mai departe. Am facut cezariana pentru ca bebe era in pozitie pelviana, f sus. CE mai tin minte e ca in primele ore de dupa nastere i-au recoltat sa-i faca analize (analize pe care le-a dus sotul in alta parte pentru ca in spital nu mai aveau reactor... substante... ceva). Nu mai stiu exact ce analiza... (o sa ma uit pe dosar daca te intereseaza); a iesit negativ... deci nu s-a transmis la copil.
Si dr mea zicea ca pericolul de transmitere e destul de mic... dar existent totusi. Acum... sarcina si nasterea are multe necunoscute si multe variabile. Foarte mult conteaza sa credem noi, mamicile, ca totul va fi bine... Se rezolva, orice se rezolva.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor,va invit la o cafeluta de weekend!
Uite ca mai avem o bacaoanca,Mycya!Acum suntem 3!
Va pup,o zi buna!

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neatza!

V-am citit mereu, dar, exact cum a mai mentionat cineva dintre voi (scuze, dar nu mai stiu cine) nu am avut nicio noutate notabila sa va scriu.
Azi e ultima zi de lucru si ma enerveaza ca ne-a chemat sa stam degeaba efectiv, dar.... Sper ca macar pe la ora 13 sa ne dea drumul ca vreau si eu sa ajung acasa si sa ma apuc de bucatarit. Iubesc aceasta perioada, chiar daca e mult de munca, dar o fac cu mare drag.
Ma bucur de asemenea ca ati terminat serbarile cu bine si ca suntem bine cu toatele.
Va las sa-mi beau si eu cafeaua.

pupici

PS: Duduta observasem ca suntem 3 bacauance - vorbarete moldovencele astea, nu?

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Al meu azi are serbare de la 11:30.
Ieri faceam ultimele modificari la costum... La proba arata foarte frumos, deosebit. Va fi frumos si emotionant, ca de obicei.
Anul asta e primul an in care ne arata si noua cate ceva din ce pregatesc... dar sunt convinsa ca au si surprize tinute in secret.
Apoi il iau cu mine la serviciu. Era foarte incantat aseara cand i-am spus; atat de incantat incat a acceptat sa mearga la culcare putin mai devreme. (ohoho)

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitolul 20

Mergi la inceput