Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Buna dimineata!

Azi dam noi cafeaua ca n-am mai intrat de ceva vreme.
Am schimbat mobila si covoarele in sufragerie..si l-am instalat pe jos pe pitic. E foarte bucuros ca are loc sa se miste in voie.
Am insa o problema: aseara cand il stergeam dupa baie am observat in talpa stanga, sub degetele ca i-a aparut ceva ca o eczema
I-am dat eu cu crema de galbenele, dar ma tot gandesc cum de s-a pricopsit cu asa ceva, mai ales ca nu sta cu picioarele goale niciodata.
As banui mai degraba o dermatita atopica, dat fiind faptul ac vineri i-am dat banana pt prima data.
Am facut programare la pediatru, dar primul loc liber e abia pe 27..
Am citit ca ar merge Trixera ( crema), dar nu stiu daca sa cumpar inainte sa-l vada pediatrul.. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Neatzaaaaa trupa!
Dau cafeaua astazi si un La Multe Lunite Cireselelor de Alma!!!
Roxana, multam fain de raspuns si inca o intrebare te rog.. reducerea la jucarii a fost doar ieri? Ca as da si eu o fuga daca mai este valabila
Acum as dori sa ma sfatuiesc si eu cu voi intr-o "chestiune"
Joi cand am fost la vaccin, i-am povestit dritei ca am inceput solidele de o luna de zile iar Dorian nu si-a scos nici o masa ci in continuare ne tzitzilim din 2 in 2 ore inclusiv noaptea ( recunosc ca azi noapte a fost mai bine, cu tzitzileala mai putina, adica a tras de vreo 2 ori toata nopatea dar in continuare s-a trezit des sa dea ture prin pat, sa vrea sa se intoarca, ridice .. eu cred ca el este incredibil de entuziasmat si coplesit de noile lui abilitati si vrea sa le practice tot timpul).
Drita mi-a zis ca macar din mesele de noapte ar trebui sa isi mai scoata dar pentru ca doarme cu mine in pat ( doarme si in patutul lui dar nu in fiecare noapte sunt in stare sa il pun la loc dupa ce papa asa ca ramane cu mine ) si cu nasul in tzatza mea, simte mirosul de lapte si se trezeste asa ca imi sugereaza sa nu-l mai culc cu mine
Ok ,chestia e ca nu sunt de acord cu ea pentru ca am exemplul lui Aever, care il culca pe Mihaita in alta camera si tot se trezeste din 2 in 2 ore dar si exemplul celor care le dati LP si nu au ce tzatza sa le miroasa in nas dar ma intreb in acelasi timp oare cat mai dureaza pana ajung si copiii nostri sa doarma toata noaptea ca eu am obosit rau ??
Mai voiam sa va spun ca si Dorian a inceput sa se agate de lucruri si sa vrea sa se ridice dar deocamdata imi pare ca nu il tin foarte bine picioarele dar probabil ca in vreo 2 saptamani o sa il urmeze pe Mihnea
Anitta, au reusit ai tai sa ii dea Iuliei lapticul cu lingurita sau ati cumparat un biberon?
Trimit si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza dragelor..
Albinuta multumim de cafea, abia astept dimineata sa o beau

N-am mai intrat de mult, nu prea stiu ce s-a mai discutat.
Mai intai a fost Luca bolnav, diaree, febra mare, dispozitie proasta, apoi la o saptamana a inceput Matei cu diaree, dar si varsaturi.a vomat toata noaptea de vineri, nu stiam ce sa mai fac, ca voia tit si cum ii dadeam cum varsa..asa ca sambata am mers la urgente unde a fost groaznic, am stat vreo 3 ore cu el in brate, la un moment dat facuse kk si plangea saracul, am reusit sa il schimb, cand si-a mai revenit.asa ca intr0un sfarsit canmd intram si noi el era voios, rosu in obrajiori ca se incalzise si el atata in brate, iar "doamnele"au considerat ca nu e o urgenta, ca nu e de internare(da ce am zis eu ca vreau sa ma internez?) , m-au tratata cu superficialitatea, unele erau ocupate sa curete o tiganca de paduchi era haos acolo, indiferenta, lipsa de profesionalism, eram scarbita..sper sa nu se mai repete exxperienyta asta never.am fost varza sambata.am plecat de acolo la fel cum m-am dus cu acelasi tratament pe care il dadeam eu deja.
Acum e mai bine, mai are putina diaree dar macar nu mai vomita..
Va doresc sanatate si la copilasi.e cel mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Belissima cand mergi pe autodiversificare nu prea renunta ei asa usor la mesele de lapte.cel putin din ce am vazut in jur.
Eu nu sunt de acord cu ce te sfatuieste doctorita, asta e doar parerea mea.cu titi e mai greu o spun din proprie experienta, a dormit siu separat, si singur in camera si pana la urma tot in pat cu noi a ajuns, vorbesc de primul baiat..la Matei nici nu ma mai chinui, suntem foarte bine asa, habar n-am de cate ori se trezeste, se serveste singur cu titi si se culca inapoi.
Cel mai bine este sa faci cum simti si cum va simtiti comfortabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata gagici! Eu sunt cheauna de vreo 3 zile, nu stiu ce are de se tot trezeste noaptea de multe ori... Azi noapte, de ex, dupa fiecare supt ma si musca! Fetelor, va spun, imi venea sa-l las acolo sa urle cat vrea, asa nervi aveam! Am si tipat la el spre dimineata! Stiu, ca nu-s normala la cap, insa se cumuleaza si la mine cu alte probleme si-o iau un pic pe aratura!
Albinuta, eu cred ca poti sa-i dai cu trixera linistita, nu se intampla nimic. Eu ii dau la al meu aproape de cand s-a nascut!E ptr piele sensibila.
Tigruta, tare rau imi pare ca ai trecut prin asemenea experienta cu copiii. Stiu, sistemul romanesc e de urat si vise rele. Din pacate m-am lovit de foarte multe ori de probleme. Bine ca e mai bine acum. Pupici!

Mergi la inceput

Tigruta, ce rau imi pare ca ai avut iarasi baietii bolnavi dar ma bucur ca incepeti sa va reveniti . Ai idee de la ce au facut febra, voma si diaree? Cum l-ai dres pe Matei ?
Despre autodiversificare, am inceput de vreo 3 zile sa ii mai dau si cu lingurita iaurtelul, budinca de orez cu fructe, branzica, supa pentru ca ma saturasem eu cate legume fierte si fructe ii dadusem.
Nu este el prea incantat cand ii infig lingurita in gura dar vreo 30-50ml reusim sa mancam, intr-un final.
Aseara s-a delectat cu mamaliguta si somon la aburi .. se facuse de mamaliguta ca un purcel, pana la urechi
Albinuta, bine ai revenit! Ma intrebam pe unde ai disparut . Despre eczema nu stiu ce sa iti zic dar crezi ca ar fi iesit de la banana tocmai acolo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna dimineata!

of, si noi tot asa des ne trezim, cam la 2 ore. Binaca e si racita rau, dar rau, nu poate sa respire si se enerveaza ca nu suge cum vrea ea...

In rest, se ridica in picioare, sta in fund de parca asa s-a nascut, face vocalize la greu...dar nu are nici un dintisor, cam ca Mihnea...

I-a facut tati cateva poze, link la semnatura sau aici:
http://www.foto-la.de/Bianca/

Tigruta, multa sanatate lui Matei!
Belissima, nu sunt de acord cu doctorita ta, dar poate incerci o noapte sa vezi ce si cum...si noi ne luptam cu aceeasi problema, si oboseala acumulata se mareste pe zi ce trece.
Roxana, ce rau trebuie sa fie fara curent! Cand aud de-astea, nu-mi mai pare rau ca am plecat, altfel ma mai apuca din cand in cand melancolii de patrioata, dar imi trec repede dupa povesti ca ale tale sau ale Tigrutei.
Anitta, si voi racite? Multa sanatate!
Mirela, super parodia, si sotul tau are talent intr-adevar, si voce si compozitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

asparagus multumesc de aprecieri. nu are el voce de prim solist dar la chestii de genul asta se potriveste fff bine.

deni , iti multumesc si tie pt aprecierile de pe fb.

la multe lunite sarbatoritilor zilei!

multa sanatate voinicilor si voinicutelor bolnaviori/oare!

elly f tare mihnea! bravo lui. in curand treceti la capitolul, feriti tot din calea bebelusului, ca le trage dupa el :D

toate mamicutele, toti bebelusii si toti copilasii si va doresc multa multa sanatate si spor la pregatirile de craciun, ca sunt la usa!

Mergi la inceput

Mirelush, chiar am vrut sa intreb a cui este vocea
Zici ca este vocea sotului eh ?? Foarteeeee tareeeee .. m-am distrat de minune si m-a binedispus la 6 dimineata cand am facut ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Super melodia, Mirela!

Mergi la inceput