masacru la o scoala elementara din USA

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

cat despre afacerea cu arme, interesele sunt mult mai mari decat ne imaginam noi. de cate ori intervine banul toate celelalte aspecte ale vietii devin neimportante.

stie cineva daca ai dreptul sa iti faci arsenal de arme in casa? nu exista o anumita "limita" de cate arme ai dreptul sa tii intr-o casa?
ca mie mi se pare ca deja acest aspect ar trebui sa ridice un semnal de alarma , in sensul ca persoana care strange arme nu are nevoie de ele pentru a se proteja de criminali sau animale, ci are alte obsesii nu tocmai normale.

daca as fi facut parte dintre parintii care si-au pierdut copiii as fi dat in judecata statul american pentru faptul ca un civil poate sa aiba acces la acest gen de arme, si nu una, nu doua, nu trei.

La mijloc este Second Amendment.

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

da, dar constitutia se poate schimba , tocmai de aceea exista aceasta posibilitate si au aparut atatea adaugiri . oricum tot as fi deschis proces si as fi incercat sa o fac in numele tuturor celor 20 de copii, pentru ca oamenii aia trebuie sa mearga inainte si trebuie sa se ocupe cu ceva ca sa nu o ia razna.
singura problema ar fi in gasirea avocatului!

Da, se poate schimba dar asta implica mai mult decit gasitul unui avocat dispus (care sint pe toate drumurile - mai buni, sau mai prosti).

Introducerea unui Amnendment sau schimbarea unuia este un process incredibil de complicat...majoritatea covirsitoarea a propunerilor de amendamente nu ies din comitetele de Congress. Basca trebuie aprobate de toate statele si sa treaca prin Congress cu 2/3 din voturi?

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

ma refeream la gasirea unui avocat foarte bun! iar daca nimeni nu incepe sa faca nimic, pentru ca este foarte greu, mai vorbim in 10 de ani de nu stiu cate alte masacre de genul asta. si nimeni nu face nimic!
dar aia din congres nu sunt tot oameni? pentru toate trebuie sa existe un inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu ca nu locuia cu ei e important si ca NU era bolnav a alinta. Avea acces la ele oricum.

Ca nici asta nu locuia cu masa.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Letitia nu ca nu invata nimic, nu se poate face nimic...Cine stie cati copii bolnavi au acces la arme in casele lor...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

http://ca.news.yahoo.com/utah-boy-charged-bringing-gun-school-cites-fears-023430546.html

11 ani. Acum e in juvenile detention si suspendat din scoala.

Natural, parintii sunt instare de soc....

Copchilu' ala nici macar nu si-a luat munitia potrivita pt arma, sincer mi s-a rupt filmul gandindu-ma la el. speriat, cu o arma la indemana, gandind, ca orice copil, ca el e capabil sa impoiedice un eventual incident

way to go, proudly american parents. le-a folosit numai bine o arma in casa: au asigurat un viitor luminos copilului lor

Mergi la inceput

bineinteles ca libertatea vine la pachet si cu consecinte, dar nu cred ca e cazul sa ajungem sa dam cu tifla peste nasul americanilor. cu atat mai mult cu cat nu traiesti in america.
sa nu credeti ca daca in tara in care traiti nu s-a intamplat nici o tragedie nu inseamna ca sunteti safe. si nu iti trebuie doar arme pentru asta, iti trebuie disponibilitatea sa o faci.
oraselul asta din america, asa cum s-a mai spus, era unul dintre cele mai safe orase, numai ca intr-o zi un copil, copil despre care aflam din diferite surse ca era extrem de rusinos incat nu vorbea cu nimeni si lipea peretii cand mergea, copil care era extraordinar de inteligent si mama lui avea mari pretentii de la el, mama care avea 6 arme acasa si nu a avut ochi sa inteleaga ca propriul ei copil avea mari probleme. eu cred ca mama avea si ea mari probleme si sa stiti ca nu este singura pe lumea asta.

asa ca mai usor cu pianul pe scari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am citit in presa ca mama baiatului facuse papers ca sa poata sa il interneze intr-o institutie specializata pentru ca nu mai facea fata situatiei. Datorita faptului ca baiatul avea peste 18 ani era mai complicata situatia pentru ca acesta putea sa refuze si trebuia urmata o anumita procedura. El a aflat si se speculeaza ca acesta ar fi fost motivul, plus faptul ca el credea ca maica-sa iubeste copiii de la scoala mai mult ca pe el (aceasta voluntariase pentru mai multi ani la scoala respectiva). Acesta ar fi fost motivul pentru care a impuscat copiii.

Dar din nou, sunt speculatii, articole din diferite ziare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Alinta, tu cu cine te certi?

Mergi la inceput

asa este, sunt doar pareri si pareri, oricum daca nu poti face fata propriului copil nu ii oferi posibilitatea sa aiba arme la indemana.
in ziarul de duminica, ca de atunci nu am mai citit nici un ziar pentru ca afecteaza prea mult, cumnata spunea ca era genul de mama care ar fi facut totul daca copilul ei ar fi avut probleme dar ca nu le avea. ea nu considera ca fiul ei ar avea problema, era poate ocupata cu altceba intre timp.

fiecare fabrica imagini false acum, cert este ca puteau sa se duca doar ei 2, nu si alte 26 de suflete.

Mergi la inceput

lady, ti se pare ca ma cert? aroganta intotdeauna ma deranjeaza, atata tot.

daca tot ai simtit nevoia sa ma pui la colt, in loc sa iti expui parerea referitor la subiect, cred ca a venit timpul sa ma duc la treburile mele.

va doresc sarbatori fericite si ...iubiti-va mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Alinta se intimpla peste tot nenorociri, dar nu cu frecventa si numar de morti/shooting atit de mare ca in Sua. Cel putin in uk, ultimul masacru in masa a fost in 2005 pe 7 iulie cind teroristii au pus o bomba la metrou si au murit 56 de oameni. In state ultimul masacru a fost acum 5 luni cu 12 morti si 50 de raniti.
Nu vreau sa dau cu tifla, ca nu are rost, dar daca s-ar interzice armele semiautomate cred ca s-ar reduce si numarul de morti considerabil. Cel putin asa spunea daunzi Un profesor in criminologie, Jack Levin.

Mergi la inceput