Buburuze de mart-apr2013(12)!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Sincer nici eu nu cred ca ma voi incadra in grafic cu kg . Am 80 kg la 1.73 (7 kg luate pana acum). Nu sunt foarte grasa, dar nici slaba nu sunt.As prefera sa nu trec de 86 de kg. Atat am avut cu Miriam la nastere, insa am pornit de la 63. De aceea m-as duce la gimnastica de gravide.
Visez ca intr-un an sa ajung la 65 de kg. Pasarea malai viseaza. Oricum la vreo 2-3 luni dupa nastere imi voi controla TSH, nu mai vreau sa trec prin ce am trecut cu Miriam (dereglare hormonala de tiroida). Slava Domnului ca mi-am revenit, cu toate ca mi-au spus o gramada de femei ca nu iti mai revii, uite ca mi-am revenit si nu stau pe hormoni artificiali. Am inteles ca daca o depistezi repede si faci ceva in sensul asta iti poti reveni, apoi e prea tarziu.
Vreau sa-mi gasesc si un doctor bun homeopat.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
26 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaionascu spune:

Felicitas, apoi tare bine ca ai ceva experienta si stii la ce trebuie sa fii atenta.7 kg mi se pare super bine si mai ales la inaltimea ta! oricum, gimnastica sigur poate ajuta.

Cum e cu ingrasatul in trimestrul 3? cel mai mult din toata sarcina oare?

Anul trecut pe vremea asta aveam 59kg, inainte de sarcina, am avut ceva dereglari si am ajuns la 67 si acum, la 25 saptmani(maine) am 78 kg si am doar 1.68cm.... am cam pus-o ca abia incepe trim 3, trebuie sa fac miscare si sa nu ma mai ating de dulciuri, altfel, n-o sa-mi mai placa de mine deloc. Acum imi ador burtica, dar cand ma uit la picioare, le refuz...si nu ma mai uit la ele :))))) eh, Doamne ajuta sa fiu sanatoasa, sa nasc o bebelina sanatoasa si voioasa, si-apoi mergem la sala cat mai sta tatic cu bebe :D

gata, imi scurtez si eu ziua de lucru. Plec acasa ca mi-e somn.
Va pup!

24+ cu o buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Elena da am experienta, dar de cioco tot nu ma las. Asa mi de ciuda pe mine. Sincer pana am nascut am aratat bine, aveam o burta imensa si cam atat. Dupa aia a venit celulita pe picioare, brate ca butucii, falci. Nu mi-a placut deloc. Si da in ultimul trimestru se pun cele mai multe kg de obicei, as putea spune inca pe atata cat ai pus in cele doua trimestre. Acuma asta nu e valabil la toata lumea.
Oricum cel mai important este sa vad bebe sanatos si apoi vreau sa fiu si eu mamica frumusica. Pe mine sotul nu ma streseaza, insa nu imi place mie.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
26 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Este super ca ai sot care sa poata sta cu bebe. Al meu nu va putea decat dumineca, cand este liber . In rest lucreaza zi lumina(vine acasa la ora 20.30-21). Daca nu voi mai rezista cu doi o sa-mi iau o femeie sa ma ajute la curat, chestii prin casa macar o data pe sap.
Tot asa zic, dar si acuma cu santierul asta mi-a zis mama ca imi plateste o femeie sa ma ajute la curatenie. Nu am vrut pentru ca imi place sa le pun eu cu mana mea, asa cum stiu, iar pe Miriam nu am lasat-o inca nici o noapte fara mine. Cred ca sunt posesiva si un pic obsedata. Va trebui sa ma tratez.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
26 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Burticilor, azi sunteti active

Vizite de la neamuri dupa nastere nu cred ca o sa primesc.
Prietenii cred ca vot fi cei mai curiosi dar o sa-i tin la distanta.
Cel mai drag mi-ar fi sa vina mama si stiu ca ma va ajuta cum o face tot timpul.....este ingerul meu pazitor.
Sotul va fi prezent atat cat ii va permite serviciul......saracutul isi doreste mai mult dar ce poate face....
Pe altcineva nu-mi doresc......vreau sa stam unii cu altii, sa ne admiram, mirosim, imbratisam......atatea legaturi se nasc in perioada de dupa nastere incat nu vreau sa pierd nimic din cauza musafirilor nepoftiti.

La kilograme........nu vreau sa ma gandesc.
Pana acum am luat 12 kg si mai e..
Ce-o fi o fi....momentan ma gandesc la bb.
Dupa nastere si alaptare o sa ma gandesc si la mine.

Pup




24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Eu in prima sarcina am plecat de la 65-67 si m-am oprit la 93. Pana sa raman din nou insarcinata le dadusem pe toate jos...acum Dumnezeu cu mila. Daca scap de ele dupa ce nasc la fel de repede (18 luni) zic mersi.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si25+ Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Tudoralexa la gemeni e diferit. E normal sa te ingrasi mai tare ca doar ai doi ingerasi, nu unul. Apropo ce mai face spatele? Burtica nu te scarpina sau umbli cu borcanul de crema dupa tine?


Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
26 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Apropo de modificarile legii mamelor. Voi ati auzit ca s-a modificat articolul care prevedea ca doar pentru primii 3 copii sa se beneficieze de CIC. Acuma cica nu mai este aceasta limitare.
Nu ca o sa fac eu patru copii, dar ma gandesc ca sunt mame in acesta situatie si m-as bucura sa fie asa. Ca doar si al patrulea copil e tot copil ca si primul si are nevoie de mamica langa el( de fapt mai stii la dorinta sotiorului meu de a avea baieti, mai stii cate fete oi face !?).

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
26 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Felicitas, draga de tine.....cum te gandesti tu la burtica mea

Burtica e mare, chiar dr. mi-a spus ca e cam mare.....bineinteles ca am intrebat daca e ceva rau in asta si mi-a zis ca nu, nu afecteaza cu nimic copii doar ca spre sfarsitul sarcinii o sa fie enorma si o sa-mi fie mie greu.
Spatele ma rupe, abia merg, nu ma pot apleca, daca nu ma incalta sotul plec in papuci pe strada
Burta s-a umplut de vergeturi, brusc de pe o zi pe alta cu toata unsoarea mea. Mi s-a acrit de atat ulei.
Dar......(.intotdeauna exista un dar) cand simt copilasii ca imi trag la coaste uit de tot.


24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Ce harnicute sunteti!
Abia tin pasul cu cititul. Am fost aseara la petrecerea de Craciun a firmei si am ajuns tarziu acasa, dar am citit tot ce ati scris...
Emilia, mi-a placut mult textul postat de tine. Corespunde cu tot ce stiam si tot ce mi-am propus si eu sa fac Si copii nostri vor sta la 22-23 grade iarna. Am fost la o prietena dupa ce a nascut, era sa lesin cand am intrat la ea in casa. Cred ca erau 35 grade, daca nu chiar mai mult. Copilasul ei a fost bolnavior cam tot timpul apoi. Rosu in gat, temperatura, erau la ordinea zilei, asa ca a pompat in el medicamente si antibiotice. Cu al doilea copil n-a mai procedat asa si n-are treaba acum. Nu mai stie ce e aia febra si rosu in gat.
Vizitele o sa incercam sa le limitam si noi in primele saptamani. O sa vina mama, fratele meu cu sotia si nasa. Am foarte multi prieteni care abia vor astepta sa vina sa vada minunile, dar vor trebui sa astepte putin, sa nu ii expun la asa multe virusuri, bacterii, etc... Dar vor intelege ei, ca toti au copii si stiu cum este.
De acord si cu vorbitul normal in timpul zilei, sa se obisnuiasca sa doarma si in zgomot. Nu vreau sa se trezeasca la orice musca.
Nicole, esti o fericita! Eu imi pastrez tot restul de concediu pe care il mai am pe 2012 pentru luna februarie, cand intru in 28 sapt si cand vreau sa ma retrag de la serviciu. Dupa CO intru in prenatal.
Ma dispera si pe mine alunecusul asta. Mi-e tare frica sa nu cad
danidani, take it easy
Ufff, cu kilogramele, nici nu vreau sa ma gandesc
Stam rau si noi. Nu stiu exact cat am luat, la ultima cantarire, acum o saptamana jumate, aveam deja 12 in plus Bine ca sunt copii ok, in grafic cu cresterea si analizele bune.

Pup toate burticile

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

21+

Mergi la inceput