Ceasca de punch - 2

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Pai michelle si tu cu ispravile astea vrei sa concurezi la titlul de dezastru in bucatarie? eu zic ca de fapt trebuie sa concurezi la top of the top. auzi, pana si pt vecini ai facut praji... eu mai mult de clatite si gogosi nu m-am avantat.

la multi ani adolescentei, rufus

Kari, vrei sa spui ca la restaurantul cu pricina mananci mancare vulcaneasca? adica gatita la vulcan?

vivi drum bun si sa va simtiti bine la moeciu.

mada, te-ai impacat cu bradul natural?

spor mult la pregatirile pe ultima 100 de m. ma duc si eu sa ma ingrop in munca si sa aman cat mai mult posibil bilantul anului.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi suntem pe drum, invatam colinde, ca in Ardeal n-ai ce cauta in casa omului fara. Copilul stie sa colinde in germana (de la scoala) si noi de-ale noastre. Le armonizam, deci, ca sa putem canta impreuna.

Va spun tuturor Craciun Fericit si sarbatori pline de bucurii, Mos bogat si copii fericiti!

Rufus, sa-ti traiasca fata !



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

M-am impacat...mai mult de gura jumatatii...ca altfel e uratel..sau ma rog...nu pe gustul meu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna pinguinilor

la multi ani Ioanei de tata Rufus! bafta si vise implinite.

drum bun calatorilor.

Aqai, nu stiu exact cum e cu mancarea acolo, da spuneau chelnerii ca friptura o fac numai pe gratarul ala. friptura intelegand o halca mare de porc pusa odata la fript.

ca un sef ce ma aflu am pus copila la treaba, i se parea lu' tasu acum cateva zile ca nu prea face nimik si eu n-o pun la treaba. prima serie de fursecuri a ajuns direct in gunoi, celelalte doua au iesit ok. vina imi apartine, ca seful e intotdeauna vinovat cand subalterni dau rateuri.
de Craciun stam acasa, in familie, avem deja traditie. nu fac nimik special, mancare obisnuita. iar ptr masa de Craciun l-am pregatit deja pe baby-puten (puten asta e curcan).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

doar atat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

mianna, f. frumos bradul.


michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

cu prajiturile mele... Joi(ziua dezastrelor), chiar am fost la un pas de a ma urca in masina si sa ma duc la primul magazin sa cumpar gata facute....noroc ca imi mai ramasese in strop de rabdare si de a o lua de la capat.
Rufus am uitat sa spun La multi ani Ioanei!
Craciun Fericit tuturor!


michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

A venit Mosu` si la noi acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Craciun fericit!!!

mada, ce privire are in prima poza cand il vede pe mos! :))))) numai fericire si uimire pe toata fatuca ei. ai o fetita grozava

mianna, tu decorator trebyia sa te faci, nu sa pierzi vremea printre medicamente

kari, harnicuta la toate, e gata si cu mancarea, michelle la capitolul performanta1

eu abia ce am facut azi ochi si eu dupa ce ziua de ieri am treminat un etaj de casa azi tre' sa fac un hei-rup si mai si, caci jumatatea tre' sa merga pe neasteptate la munca si avem si invitati -oarecum-surpriza la cina. nu am absolut nimic gatit inca, dar e bine ca sunt baietii in forma buna. ieri cel mare mi-a facut surpriza si a curatat baia lor (am mai avut de lucru, dar scumpul a lucrat binisor pe ce-a pus mana ). tot ei au facut si bradul, cand ma linistesc va aduc poze.

azi s-au inscris la geamuri si framantat paine.

asa ca imi termin acum cafeaua si la munca

intre timp va doresc sa va bucurati de seara de craciun si sa ne auzim cu cat mai multe cadouri!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

E ajun, e ajun, e ajun ... Craciun Fericit tuturor ...

Eu sunt acasa, inconjurata numai de necunoscute neplacute:
- in gat nu sunt bine ... Nu ma doare ca iau Augmentin dar il simt inflamat si nu e normal. Am fost sambata la doctor si mi-a luat un exudat care insa risca sa-mi iasa negativ pt ca iau antibiotic. A zis ca ar trebui sa ma duc la specialist sa imi bage nu stiu ce pe gat, ca poate am niste polipi sau ulceratii ... Deci nu infectie ... M-am speriat desigur.

- tata nu e bine cu analiza lui de prostata. PSA-ul a inceput sa-i creasca iar si oncoloaga i-a spus ca nu mai exista tratament, organismul i-a capatat rezistenta si urmeaza sa-l bage in niste trials, dar fara nici un fel de garantie ...

- mama nu e bine nici ea cu ametelile ei. Sunt din ce in ce mai dese, are o stare proasta, nu se poate tine pe picioare, nu doarme si nu vrea sa ia nimic de somn ca ii e teama ca o sa se obisnuiasca cu pastile.

- Ai mei trebuiau sa faca sarbatorile cu matusa-mea, Craciunul in Bucuresti, Revelionul la Neamt ... Matusa-mea a fost diagnosticata acum1 luna cu hepatita C cronica, au pus-o pe medicamente care au dat-o peste cap. Le-am luat bilete la National la Dineu cu Prosti si totul s-a anulat. Nu mai pleaca nimeni de acasa ca nu se simt bine ... Pentru prima data in ani de zile, ai mei stau acasa de Craciun si Revelion din motive de sanatate ...

- de plecat la ski plecam pe 28 ... Nu stiu inca daca barbata-meu vine. Azi si miercuri muta serverele, joi muta userii ... Vineri ar trebui sa plecam. Sincer, eu nu cred ca o sa termine ... Cel mai probabil o sa plec eu si vine si el duminica... Tot sincer, nu am nici un chef de plecare, tot ce imi doresc acum este sa fiu in Romania.

Ruf, multi ani Ioanei, sa aiba minte si noroc in viata

Mergi la inceput