Calatoria lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
De cate ori am dat azi click pe imaginile de la voi m-a pocnit plansul. Toti copiii la care ati ajuns au mare nevoie de ajutor si sunt foarte, foarte multi ca ei.
Sper ca noul an sa le aduca mai mult noroc
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
Teutz spune:
Citind postarile voastre in care povestiti cum v-au primit copiii, vazand pozele cu fetisoarele lor pline de bucurie cand se uitau prin pachete, mi se umple si mie sufletul de emotie, bucurie, satisfactie si speranta... Cred ca asta-i Spiritul Craciunului! Multumiri tuturor celor care ne-au ajutat la aceasta actiune, in special inimoashelor care au ajuns la copii, si Doamne ajuta sa-i mai putem bucura pe copii si pe viitor!
ALEXA1985 spune:
Si la Teleorman Mosul cel bun si prea mult asteptat si-a indeplinit misiunea. Multumesc tuturor care au ajutat sa facem acestor copii sarbatorile mai frumoase. Va multumesc ca m-ati primit in acest grup minunat si ca mi s-a dat oportunitatea ca eu sa ma bucur de fiecare zambet al acestor copii, care nu poate fi descris in cuvinte . Ii multumesc lui Helbi pt tot ajutorul dat si pt darurile minunate trimise acestor copii.
Sunt trei frati : cea mai micuta (5 ani ) pe nume Bianca,Rudolf baietelul de 7 ani si sora cea mai mare Oana (16 ani). Mosul cu ajutorul IniMoashelor si a multor alte persoane care au participat la aceasta campanie le-a indeplinit toate dorintele,iar pe langa acestea au primit alimente, dulciuri, fructe, rechizite, carti de colorat,etc.... Acesti copii ne-au si trimis o scrisorica prin care noua " Mosului " ne multumesc ca am ajuns si la ei, deoarece mi se povestise inainte cu vreo 2 saptamani ca la cei doi mai mici niciodata
nu a venit mosul pana acum.
Nu prea stiu ce as mai putea spune, insa voi reveni cu cateva poze care vorbesc de la sine, deoarece acum nu reusesc sa le incarc.
Laura25 spune:
Imi cer scuze ca am ramas cu povestea neterminata.
Azi am mai fost la Alina si la Catalin. Ne-au intampinat plini de emotie si nerabare, doi pui de om. Desi garsoniera unde i-am gasit e curata si ingrijita, copiii sunt slabi (de foame), de multe ori sunt singuri in cautarea hranei pe la usile oamenilor cu suflet care le dau o bucata de paine. Au avut ghinionul sa fie cei mai mici din 6 frati, cu aceeasi mama dar diferiti tati, ambii parinti cazuti in patima bauturii. Garsoniera este intretinuta de surorile mai mari (cea mai mica dintre ele este studenta datorita unei femei cu suflet mare care a avut grija de ea asa cum are acum grija de ei mici), iar ei stau de obicei intr-un bordei de la marginea orasului, in garsoniera vin doar sa faca baie ... sau sa fuga de accesele de agresiune ale tatalui asupra lor si a mamei ( o alcoolica si ea ). Catalin si Alina ... sunt mai mult ai nimanui decat ai parintilor lor.
Explozia de bucurie a lui Catalin la vederea masinutei mult dorite, zambetele Alinei , sunt greu de exprimat in cuvinte.
Ne=au cantat si ei un colind foarte frumos. Au primit cateva hainute, cadourile dorite, alimente, fructe, dulciuri si cateva produse de igiena. Cu siguranta voi reveni si la ei.
Laura25 spune:
Am lasat pt final povestea cea mai impresionanta. A venit Mos Craciun la Valeni! Mos Craciun exista! Daca nu ar fi existat, nu ar fi fost atita oameni care fara sa ii cunoasca, doar citind ce am scris eu pe facebook si pe forum, vazand pozele, au trimis bani, haine, jucarii, alimente pt ei. Reactia prietenilor, cunoscutilor si neccunoscutilor a fost coplesitoare, neasteptat de mare!
Copiii au primit tot ce si-au dorit de Craciun: lumina, biciclea, papusa si o multime de alte lucruri.
Am reusit sa luam generator!!! Si o canistra pe care am umplut-o cu 10l de benzina si ulei si becuri si cablu electric. Le-am dus si bicicleta (nu noua, nu destul de mare, dar buna si pe zapada, dupa cum veti vedea in poze) si papusi si masinuta si haine si dulciuri si alimente si un bradut pe care l-am impodobit impreuna. De la colega mea, Maria, au primit un DVD-mp3 player (e radio, casetofon, DVD/Cd player si mp3 player) cu cutie plina cu baterii de schimb si DVD cu povesti (la care am mai pus un un dvd cu colinde si unul cu povesti).
Maine se sotul LoreiG76 sa le cumpere si sa le duca un TV (mai avem ceva din banutii stransi pt ei si cautam un TV mic, la SH) , pt ca bucuria lor sa fie deplina.
Mai departe, las pozele sa vorbeasca in locul meu.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.142178619267659.33820.134317790053742&type=1
Laura25 spune:
Am ramas datoare cu poza bonurilor fiscale de la cumparaturi. 156+194 = bani dati pe alimente, 152 am lasat la magazin pt jucariile din cadouri, manusi , sosete si 56 de lei am dat pe rechizite (caiete, culori, acuarele, creioane)
laura-s spune:
Inimoashe dragi, am fost la Garbau sambata - 22.12.2012, mare bucurie mare, mai ales ca l-am avut pe Mosul cu noi.....da, da ati citit bine, Mos Craciun a fost cu noi la Garbau; ce, voi credeati ca Mosul nu exista???? dupa ce vedeti acest filmulet, poate va razganditi:
http://www.flickr.com/photos/69163743@N03/8303013935/in/photostream
Mosul m-a rugat sa va transmit acest mesaj:
"Dragi Mosului, pentru ca sunteti minunati m-am gandit sa le fac o surpriza copiilor vostri din Garbau...stiti ca eu nu ma prea arat copiilor, dar...aveti niste copii minunati si nu am rezistat...drumul pana la ei a fost usor, masina cu care am mers era mult mai ascultatoare decat Rudolf al meu; cand am ajuns in poarta erau trei ingerasi: Marius, Vasi si Dani...m-am emotionat asa tare cand i-am vazut, ca am si uitat sa le cer sa ma colinde sau sa-mi spuna poezii, am inceput sa le dau din desaga mea dulciuri si fructe....a venit apoi si Luca in brate la fratele lui mai mare- Sebi; le-am dat si lor cadouri, ca doar au fost cuminti si-au ascultat tatal, merg la gradi si la scoala, mi-au aratat carnetul si au note bunicele, au promis ca la anul vor avea note si mai bune.
Ce sa va mai povesteasca Mosul??? va mai spun ca sunteti niste mame minunate si va rog sa aveti grija de copiii vostri si sa le mangaiati viata asa cum ati facut si de acest Craciun, ca am auzit ca e cel de-al doilea Craciun pe care-l petreceti cu ei.
Mosul va iubeste pe toti si va promite ca ne vedm in aceasta seara cu cei mai cuminti si la anul cu toti copiii vostri. Craciun fericit de la Mos Craciun"
Acum eu ce sa va mai spun...ca m-am intalnit cu Mosul, ca a venit cu mine la garbau, a impartit cadouri tuturor si ne-am bucurat impreuna de acest Craciu.
Va multumesc tuturor ca am reusit sa ducem la bun sfarsit si misiunea de acest an.
Va las sa vedeti si cateva poze cu copiii nostri de la Garbau acasa la ei, dar si cateva poze cu Luca la mine acasa....sambata cand am venit de la Garbau l-am adus la Cluj la calina si azi Calina a venit cu Luca pana la mine si am inceput joaca cu masinute si macarale...
http://www.flickr.com/photos/69163743@N03/8304041670/in/photostream
alinuk spune:
Fiecare emotie traita direct in aceasta actiune sau cu voi aici, o pun
intr-o colectie personala.
Si ma declar..colectionar de emotii! Asa cum fiii mei sunt colectionari de lego si de tractoare.
Si voi spune, la fel cum si-a descris unul dintre ei emotia din seara asta, dupa ce a vazut cadoul de la Mos:
"simt asa... cum a dat valul peste mine"
Aceasta traire e cadoul pentru mine, de nepretuit, cu prilejul Craciunului.
Oricine e binevenit sa isi ia o bucatica din el.
E un cadou generos, care cu siguranta va ajunge pentru toti.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
alinuk spune:
Laura25
Laura-s
Alexa
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................