Calatoria lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Spiridusii (ini)moshi de la Constanta acum isi pregatesc sania, i-au dat fan proaspat lui Rudolph, in juma de ora decoleaza catre 4 copii pirpirii care ii astepta cu nerabdare .

Ho! Ho! Ho!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Spiridusii (ini)moshi de la Constanta acum isi pregatesc sania, i-au dat fan proaspat lui Rudolph, in juma de ora decoleaza catre 4 copii pirpirii care ii astepta cu nerabdare .

Ho! Ho! Ho!

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Rudolf ne-a scris ca vrea morcovi, nu fan !!!

Mos Craciun exista !!!

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Rudolf ne-a scris ca vrea morcovi, nu fan !!!

Morcovii sunt ciocolata de reni, Moshu stie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Felicitari, fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mikaeela, tare tare mult m-au impresionat pozele si mai ales povestea ta, mi-l si imaginez pe piticot dormind cu cizmele in picioare, le-am luat cu tot dragul dorindu-le sa-i tina toata iarna si sa-i apere de frig. Iti multumesc ca ne-ai facut partase la bucuria copiilor, ma simt ... tare, tare bucuroasa ca am putut face parte dintr-o echipa atat de faina ca cea de Inimoashe.

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Boticelina, fu bun fanu ?
Abia asteptam pozeleeeeeee si povestea, cum v-au asteptat piticii ?
Zi-ne totul, desarta sacul cu povesti.

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Scriu eu cateva randuri si pun poze de la Constanta!

Am reusit!si anul acesta am facut o familie fericita,copiii au cadouri sub brad si o masa traditionala de Craciun!Nu ma pricep sa spun cuvinte prea mari,dar cred ca ,fetele lor vesele si incantate fac cat o mie de cuvinte de ale mele!Multumim echipei de inimoshi DC(se stie echipa),fetelor din Cta-lulu77,Cornelia,Vladis,Roxanaz,Simona Sima(si colegei ei),pisoi_aluna,Ontica Camelia,Dorina Stefan,Leditia!
Si sa nu uit toti donatorii de pe forumul DC!

https://plus.google.com/u/0/photos/103129021282728045329/albums/5824845505115070657?hl=ro

p.s.sa-mi spuneti daca se vad pozele!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175574&nm=Prietenii-lui-Mos-CRACIUN" target="_blank">Prietenii lui Mos Craciun
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175726&nm=TOMBOLA-Spiritul-Craciunului" target="_blank">TOMBOLA-Spiritul Craciunului
http://good-times.webshots.com/album/561782821wdPSRy" target="_blank">A&M

http://viatameaincuvinteieriazimaine.blogspot.com/" target="_blank">Viata...

Mergi la inceput

Da, ieri iniMoshii de la malul marii au incarcat doua sanii pana la capota si au dus bucuria Craciunului celor 4 copilasi emotionati care ii asteptau demult, de cand le zisesem de Mos Nicolae ca sigur vine Moshul la ei anul asta.

Ne-au asteptat cu camaruta dereticata, in cele mai frumoase hainute (primite de Mos Nicoale tot de la Moshii, stiti voi care). Au intins manute mici si timide spre sacosa cu cadouri si au tras cu nerabdare de fundele de pe cutiile cu hainute.

Datorita voua vor avea un Craciun magic. Sunt copii buni si respectuosi care traiesc in doua camarute mici dintr-un camin muncitoresc, nici n-au adresa postala pentru ca stau la capatul unui drum industrial in zona de magazii din portul Constanta. Sunt patru, Raluca, de 7 ani, merge in clasa intai si este printre primii din clasa, are doar FB pe linie, Daniel, 5 ani, un baietel tacut si timid care n-a avut curaj sa-si arate capul balai decat momit cu o masinuta mare, Bianca, 3 ani, o zgatie mica, desteapta si vorbareata careia nu-i venea sa creada ca are mai mult de un cadou de primit de la Mosul, si Tavi, de un an, un zambaret la fel de blondut si slabut care si-a luat in stapanire masinuta si nu a mai putut fi convins sa se dea jos de pe ea.

Parintii aveau lacrimi in ochi, ingaimau din 5 in 5 minute "nu trebuia, nu trebuia, ce multe sunt, va multumim".

Va multumim si noi, IniMoshii de aici, tuturor celor care ati ajutat, voi sunteti adevaratii eroi, noi suntem doar mesagerii. Simt insa in fiecare an ca sunt mai bogata sufleteste cu fiecare actiune, cu fiecare familie in care aduc bucurie si as vrea sa va pot da "share" cum pot face cu pozele si sentimentelor din inima mea, sa simtiti si voi bucuria, a mea, a oamenilor si, mai ales, a copiilor

Un Craciun luminat si Sarbatori Fericite tuturor celor care au contribuit la aceasta minune! Va multumesc

Poze de la mine (cu cateva inainte, plicticoase, cu tot calabalacul) si de la Mihaela, www.facebook.com/media/set/?set=a.552305881464061.136160.100000539613663&type=1" target="_blank">din focul actiunii

Mergi la inceput

Stiu ca exista si un docoment separat undeva, dar eu as vrea tare mult sa multumesc si aici donatorilor care au facut posibila aceasta poveste frumoasa. Si sper sa nu fi uitat pe nimeni, daca da, va rog sa ma iertati

Incep cu mare drag si recunostinta cu Ralcat , care a cumparat incaltari si un rand de haine noi fiecarui copil, plus alte hainute, incaltari, dulciuri si jucarii trimise de hat-departe, ii multumesc Corneliei pentru jucariile minunate, dulciurile si banutii donati, lui Vladis pentru muuuultele jucarii, filme si DVD player, Alinei (lulu77) pentru muntele de hainute, incaltari, DVDuri si jucarii daruite, Cameliei Ontica pentru hainute, jucarii si dulciuri, Cristinei (pisoi_aluna) pentru hainute, Mirelei (miremia) pentru poneiul povestitor, mi-au dat lacrimile de fericire cand l-am auzit povestind, Ralucai nici nu-i venea sa creada ca-i pentru ea, fi-mea inca boceste ca vrea si ea unul, noroc ca i-am zis ca poneii astia sunt unici ), Alex_andrei pentru hainute, jucarii, reviste, lui Any_vovcu pt hainute. Trimit un pupic cu totul special Leditiei, care a daruit masinuta pentru Tavi, pe langa altele la fel de frumoase si hainute pentru copii si parinti, RoxaneiZ pentru hainutele, incaltarile si jucariile impecabile oferite, la fel si Mihaelei (agentul 007) care s-a implicat trup si suflet alaturi de mine in aceasta actiune. Doamnei Curcubeu (Szivarvany) ii fac o plecaciune pan' la pamant, am ajuns sa iubesc coletele portocalii, stiu ca aduc intotdeauna bucuria

Tuturor va ofer un mare buchet de flori .

Acuma, dupa discursul meu de Oscar , vreau sa va spun ca, datorita donatiilor de hainute absolut impresionante am reusit sa impartim si altor copii din ele, unei familii cu 6 pui aflate sub aripa prietenei noastre constantence SimonaPro si inca unei fetite necajite abandonata de mama in grija unei bunici batrane si bolnave dar cu suflet mare

Sa nu credeti ca am uitat "echipa coordonatoare" de la Bucuresti, ma inclin in fata fetelor si le admir pentru cata energie, timp si resurse investesc in aceste actiuni

Sunt fericita, imi venea sa cant pe drum hitul iernii: "Eu sunt renul lui Mosh Craciun"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Mosul DC a ajuns si la Andreea Violeta din Galati

Andreea este in clasa a doua si locuieste intr-un apartament cu o camera primit de la primarie, impreuna cu tatal ei. Ambii ei parinti au crescut la casa de copii. Mama ei incearca de 2-3 luni sa isi gaseasca (fara succes) un loc de munca in Italia, tatal ei are o problema la unul dintre brate in urma unui accident de munca, isi poate folosi mana cu greu.
Andreea mananca zilnic la cantina fundatiei Familia.

Ne-au intampinat intr-o casa curata, ambii imbracati frumos si aranjati, in asteptarea lui Mos Craciun Pe langa sacosele cu hainute, fructe, cereale, alimente, am facut si un cadout pe care sa il deschida in dimineata de 25 decembrie. Andreea insa l-a gasit irezistibil si l-a desfacut pe loc

Ce mi-a placut cel mai mult a fost relatia dintre tata si fiica, Andreea parca era o mica printesa iar tatal ei roia in jurul ei sa ii faca pe plac (i-a desfacut revista, i-a adus un foarfece si a ajutat-o sa deschida cadoul, tot ceea ce trecea prin mainile ei nerabdatoare - el le lua si le impaturea frumos si le aseza pe pat etc).

Ambii va multumesc din suflet!

Mergi la inceput