Calatoria lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 4
papanash spune:
Incerc sa pun eu cateva poze facute astazi de prietena Mosului, miremia. Nici nu vreau sa comentez nimic, decat ca fericirea din ochii micutei spune totul. Totul despreRomania secolului 21, in care copii traiesc fara sa stie ce e ala curent electric, apa curenta. respect tuturor celor care incearca sa schimbe ceva
[url=http://postimage.org/image/grorqfdj9/][/url]
[url=http://postimage.org/image/df6mb3rsb/][/url]
[url=http://postimage.org/image/n106reiy3/][/url]
[url=http://postimage.org/image/saf2bavd1/][/url]
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
alinuk spune:
minunat Mirela ca ai ajuns in casa lor
si multumim ca ne-ai adus si noua emotia fetitei
Claudia (click next)
sau direct,
aici
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
alinuk spune:
Intre timp, pregatesc sacul Mosului:
IniMosii DC de la Constanta
Drum bun si lor in popasul catre copilasii de acolo.
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
ralcat spune:
Mirela, cum m-as putea supara ? Tu chiar glumesti. Eu iti multumesc pentru ca daca nu-i descopereai si nu n-i aduceai in familie ... nu ne bucuram si noi de bucuria din ochii Claudiei. Apropos, i-ai zis ca e mai frumoasa decat papusa ? Ca e tare emotionanta poza aia.
Doamna Bucurie, numai vesti bune dati, , tare-mi plac mesajele tale.
Voi nu incepeti sa simtiti miros de Craciun ? De minune si de zile faine?
viperisme
alinuk spune:
Dragii mei,
Iata un feedback emotionant. V-am spus la un moment dat, ca am transmis niste hainute, jucarii de la voi (de copilasi sub 3 ani) si ceva produse Titan catre un Centru de Plasament.
Astfel, o mica parte din sacul Mosului nostru a ajuns si la copiii din Centrul Harap Alb.
Aici un spiridus inimos (pe care ma consider norocoasa ca l-am intalnit) din Otopeni, s-a straduit sa aduca Spiritul Craciunului in sufletul micutilor. Eu cred ca a reusit.
iata mesajul lui...
"Le multumim celor care au raspuns solicitarii noastre, au dorit si au contribuit la" producerea" zambetelor pe chipurile copiilor de la Centrul Harap Alb. Le multumim copiilor de acolo ca ne-au mai dat o lectie de viata "gratis", ca ne-au primit pentru cateva ceasuri in lumea lor, ca ne-au dat voie sa citim pe chipul lor cuvinte neexprimate "sa mai veniti!", "multumim!"..."ce frumos!"...
Multumim Pongo, multumim Alina ca ne-ati aratat si altceva
si abia ateptam sa ne intoarcem acolo.
Multumim si copiilor nostri care au vrut sa faca pe spiridusii mosului si au renuntat la propriile lor jucarii pentru a le oferi acestor copii si ne cerem scuze de la acei copii pentru ca in loc sa ne aducem aminte de ei mai des, preferam sa filozofam pe tema "implicarii" sau "neimplicarii statului"...uitand ca noi suntem "STATUL" , ca acesti copii nu au gresit cu nimic, ca "PARINTII NU TI-I ALEGI"...." Carmen
copii Centrul Harap Alb
bucurie pentru copii
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
mikaeela spune:
Buna tuturor!.
Am reusit si noi sa ajungem la copiii din Blejoi sa le ducem darurile.
Calatoria noastra a fost una cu peripetii.Am facut 3 drumuri de la mama mea pana la ei,ca sa le putem duce tot ,ptr ca pe ulita unde-i casuta lor nu se putea merge cu masina ca era zapada si polei.
Pe drum ni s-au rupt si sacosele,ptr ca erau f grele,dar pana la urma am reusit sa ajungem cu bine.
Cand am ajuns ,am gasit acasa doar 3 dintre copilashi,ceilalti 2 nu venisera inca de la scoala.
Erau f bucurosai cand ne-au vazut ,nu le venea sa creada cate daruri au primit.
Cum am desfacut cutiile,cel mic era tare nerabdator sa desfaca cutiile cu jucarii si sa probeze cizmulitele.
Cea mica nnu mai putea de bucurie cand a avazut papusa cu caruciorul,mi-a zis ca-i prima data cand primeste o papusa.,
Cel mare era nerabdator sa probeze cizmulitzele ,zicea ca nu mai poate de fericire ca i-am dus cizmulite,ca-i ingheta f rau picioarele in tenesi.
Din nefericire ,pe mamica lor am gasit-o zacand,ne-a spus ca a spalat toata ziua afara,in ger si a facut o infectie urinara puternica de abia putea sa se ridice in picioare.Cel mai greu ptr ei acum ,este ca li s-au rupt si canapeaua pe care dormeau si nu se mai intinde,doar cei 2 copii mai mici dorm in pat,iar ceilati copii si parintii dorm pe jos.
De dimineata ,cumnata mea s-a intalnit cu tatal lor la scoala si i-a spus ca dupa ce am plecat noi cel mic nu a vrut sa mai dea jos cizmulitele din picioare si a dormit cu ele,iar toata casa lor e plina de jucarii,zice ca-s f incantati copiii ,nu mai pot de bucurie.
I-a spus ca va multumeste din tot sufletul,este ptr prima data cand vor avea si ei de toate pe masa de sarbatori si acum au si copii ce imbraca si cu ce se incalta.
Cand am fost acum la ei,am luat si pe mama mea cu mine si a ramas f impresionata de felul in care traiesc acesti copii,auzise ca-s saraci dar nu credea ca traiesc chiar asa.
Vreau sa va multumesc si eu f mult ptr tot ce ati facut ptr acesti copii ,ca ati facut ca aceste sarbatori sa fie mult mai frumoase ptr ei si i-ati facut sa creada ca ,Mos Craciun intradevar exista.
Va multumesc din suflet!
poze aici-http://www.flickr.com/photos/76575529@N06/8293582594/in/photostream/
papanash spune:
Mikaeela, ce bine ca ai reusit sa ajungi la ei !!! Ma impresioneaa copilasii, cum stau ei desculti in casa...
Multumim pentru poze, povestire si sunt convinsa ca Mosul va ajunge la ei in fiecare an !
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
mikaeela spune:
Papanash,si eu va multumesc!
Imi pare rau ca nu am facut mai multe poze,as fi vrut sa fac si cu ceilalti copiii,dar daca am vazut ca mamica lor este bolnava,nu am mai stat sa-i asteptam.
laura-s spune:
Mihaela, impresionante pozele cu acesti copii minunati; si mai minunat e faptul ca am reusit impreuna sa-i facem si pe adulti sa creada ca Mos Craciun exista; si eu sunt deja convinsa de acest lucru, Mosul sunteti fiecare dintre voi, fiecare in parte si toti impreuna; ma bucur ca fac parte din acest grup de Craciunite minunate.
Va .
Laura
alinuk spune:
Mickaela iti multumim ca ai fost cu noi in echipa IniMosilor
o sa completez si pe pagina de FB a campaniei cu povestea spusa aici, asa de frumos de tine
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!