Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura32 spune:
Carmen , sarcina usoara ii doresc cumnatei tale . Am devenit pe moment tare nostalgica , era bine cand se afla la mami in burtica acum urla din toti rarunchii , simt cat de curand ma paste o depresie . Iar s-a umplut de pete , sotul zice ca este de la apa de la robinet , eu nu si nu , ca am obs de cand i-am dat legume si uite asa ca ne balacarim
Am zis sa cumpar o dracie din aia de aparat care se pune la robinet pt filtrat apa . Cand am intrat cu el in baie ca sa-l spal nu avea nimic pe corp , cum la atins apa , dintr-o data s-a inrosit pe burta . Ce Dumnezeu ca de cand am venit de la spital l-am spalat cu apa de la roinet . Or pune astia ceva in ea pe timp de iarna .Am o oala mica din inox in care i-am facut asa zisa supa si aia s-a albit de la apa .
Va pup fetelor , sa aveti o noapte usoara
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Fleurdelise spune:
Laura, nasol cu apa. Poate are o concentratie prea mare de clor sau poate e prea dura.Pt duritate si impuritati solutia sunt filtrele la robineti, pt clor stiu ca trebuie sa lasi apa sa stea cateva minute (aia pt gatit ca la spalat e mai greu).Pana la urma, ar fi mai putin daunator pt el sa fie sensibil la apa si nu alergic la alimente.
Azi am bucatarit: ciorba de costite de porc, cuscus cu legume si orez cu lapte si stafide. Cu Eric in port bebe ca altfel nu sta singurel in living.
A papat avocado si dovleac si acum miauna dupa laptic.
O noapte linistita!
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Laura - cu iesirile eu zic ca e mai usor cand sunt mici copiii, dorm usor oriunde, mai ales in avion, masina etc/ Eu sunt curioasa cum a dormit baiatul cel mare al Porumbitei in Germania, incape in carut? Ca Bianca nu mai incape, deci exclus sa o culc la amiaza in carut |
iti dai seama ca nu mai incape ca lumea
dar suficient cat pt un somn ; dc vrei trimit poza
adarev spune:
Salutare fetelor.Acum am ajuns acasa.M-am certat si cu al meu si cica de impacare m-a scos in oras cu niste prieteni la masa. Cum , mai fetelor, mergem la Kineto si cand sa plecam , nu a mai mers masina, si i-auzi tipa ca eu sunt de vina si din cauza mea. Ziceai ca e un copil.Mai batea si din picioare. Nu m-am enervat, ca oricum daca se intampla ceva numai eu sunt de vina, ci faptul ca spunea in gura mre in holul spitalului stiti asa cu martori. I-am zis ca daca vrea circ sa-l faca singur. In fine, pana la urma i-am amintit ca el a fost cu masina la ITP si l-a pus sa se uite si la masina.Intr-un final mi-am luat un taxi si am venit cu copilul acasa.A venit si el pe urma si a reparat masina cu cumnatu-meu .Iar, apoi sa-si spele pacatele m-a scos la masa
Cam asa stam.NECTAREL, un cuminte la kineto si-ssi face execitiile.
FLEUR< ce mancaruri bune.
Porumbita spune:
clay mai scaneaza :)
valy27 am fost si eu cu il manduca pana la administratia financiara sa platesc niste impozite si ne am intors pe jos (2.5 statii troleu) doarme super bine, cred ca la aerul mai rece
ma tot gandesc dc merita sa imi cumpar o "haina" la manduca aia..e cam mult pt doar 1-2 luni totusi...
nycosia eu ma uit cu admiratie cat si mai ales ce gatesc feele pe aici; azi am facut si eu ciorba de linte si mancare de cartofi si astept sa ma laude sotu (dc nu ma felicit singura ) la dulciuri nu ma bag iar mancare doar de cateva ori pe saptamana...
michelleeu mananc linte; nu am obs ceva dubios
vera super nesimtita vanzatoarea
laura23 masori in fucntie de recipient, sunt boluri si masori odata (pui apa) sa stii cam cat intra
ioana3110 spune:
Porumbito, nu-mi spui te rog si mie cum ti-ai scos copilul din tara?
Mai fetelor, am ajuns la concluzia ca sunt mama nebuna! Azi m-am hotarat sa o rad pe fii-mea in cap. Ma tot stresau 2 gauri din vreza ei, gauri facute de popa la botez cand i-a taiat perisorul fara sa se uite cum. Si am hotarat sa o tund cu masina de tuns a lui sotu! S-a pus fata pe un plans, dar eu o ciuntisem deja pe mijlocul capului si nu mai puteam da inapoi. Asa ca dupa urlete si scandal cu sotu, a pus el mana pe masina si eu o tineam in brate si el o tundea. Intr-un final a ajuns saraca de zici ca in loc de cap e globul panatesc. Sunt zone in care am luat-o cu gratarul minim si zone in care e fara gratar si acolo e chiar bec de tunsa. Uf...nu stiu cum o s-o rezolv....
Asa e cand ai pitici pe creieri!
Sunt fericita ca a luat din nou in greutate. Suntem la 5280 azi.
Noapte buna gagici!
PS Nu facem si noi un minirevelion al Odiseii?
Porumbita spune:
daconststiu ca s-a mai "slabit" cu glutenul, au scazut de la 1 an (cat era acum 3-4 ani la primul copil) la 9 luni
dar lapte de vaca mi se pare prea devreme la 6 luni;
fleur incape inca in scoica; am de gand sa il mai tin pana macar la 7-8 luni ca sa fie cu spatele la mers
iuli eu am fost cu primul la burloiu, mi s-a parut super ok; am fost si la sanda magureanu si nu mi-a placut de ea deloc
ioana1330 fiecare baiat are pasaport individual si dc sunt ambii parinti prezenti nu iti mai trebuie altceva; dc e doar unul din parinti iti trebuie procura notariala de la celalalt;
acte http://www.mamica.ro/pasaport-copii-si-bebelusi/#acte_necesare_eliberarii_pasaportului_pentru_copii
taxe http://www.mamica.ro/pasaport-copii-si-bebelusi/#taxe
iese in 14 zile lucratoare
adarev si victor a apatit asa si i le-m tuns; de fapt azi am tuns si ce ii atarna pe la urechi ca ma enervau maxim firele alea
balanta intratul in colectivitate e o ruleta...
almeu a fost alaptat pana la un an si sase luni si la un an si sapte luni a intrat la gradinita si mare branza nu a luat ca raceli etc; la fel insa si pustiul unei priente, alaptat doar 2 luni;
depinde de copil si ce bafta are
dc totul merge conf plan pe victor il introduc mai repede in colectivitate, la un an si 1-2luni
clayhanger spune:
Ne-am intors de la petrecere, a fost f bine. Eu am fost mai nelinistita fara bebe decat el fara mine.
Ne citim maine.
ilenutza spune:
Neata va dau o cafeluta si ceva super haios de citit!
Pentru cine nu a citit deja
Am ras cu lacrimi
ZIZOU spune:
Multam de cafea, ilenutza. Chiar as bea una, dar cum eu beau foarte rar nici cafea in casa nu am.
Ioana si eu am tuns-o tot cu masina de tuns. A stat cumintica, acum a inceput sa ii creasca un pic parul. Dar e asa de dulce cheala.