Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~
Raspunsuri - Pagina 9
VIOIKA76 spune:
Kabecka asa si eu cand am fost la eco in impul sarcinii cu Dragos ma tot intrebau ce am acasa si binnteles ca atunci cand aflau ca am fata ,toti spuneau ca acum vreau baiat ,pentru mine chiar nu conta nici atunci si nici acum. De data asta tot asa m-au intrebat ce am acasa si cand auzeau ca am si fata si baiat nu mai spuneau nimic ca nu mai stiau ce sa spuna. Haha sa vezi ce fetze faceau!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui duduta190578 Fetelor ce de vesti bune pe ziua de azi,se vede ca am inceput npul capitol cu dreptul! Tuturor,va doresc bebei sanatosi! Vio ,La multi ani fetitei tale pe maine! 17 |
Duduta ,multumesc si abia astept sa o felicitam si pe Andreea ta!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
DenyAnd spune:
Felicitari pt vesti bune Vicky pt confirmare , Vio pt vesti bune de la cariotip.
Sa va traiasca sanatosi copiii ce urmeaza serbarea de zi de nastere.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
16+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Carmen, felicitari pt
Deja am adaugat inca carucior roz pe prima pagina
Abia astept sa "umplem" pagina cu carucioare colorate
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
16+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
doina_1984 spune:
Vio, felicitari pentru rezultat! Acum poti sa te linistesti si sa te bucuri de sarcina.
Mcoca, felicitari pentru rezultate si confirmare!
Se pate ca rozul a preluat conducerea : D
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+
piticutz spune:
am lipsit cateva zile si uite, de-abia mai stiu pe unde v-am lasat cu discutiile
si noi suntem bine, am primit ieri rezultatul de la testul de acu doua saptamani, zice ca baby e bine, nu s-a dovedit nici un risc de nici unele din problemele pentru care l-am "verificat", suntem tare bucurosi, burtica mea creste, se vede ceja clar, azi avem 14 saptamani doar!
Deny, am vazut ca scriai de ce crezi tu ca o sa ai baiat, exact asa sunt si eu, tare-s curioasa sa vad daca asa o sa si fie :)
Felicitari tuturor celor care si-au aflat sexul bebelusilor! Noi mai avem pana luna viitoare in ceva vreme de asteptat pentru asta...
Ce fain ca la voi ninge! aici doar ploua si e gri.
In rest, nimic nou, nu am in cap nimic altceva decat mancarea si perna, ca si pana acum.
va pup si sper sa o tinem tot asa pana la capat, numai cu vesti bune si veselie!
carmen333 spune:
Multumesc dragelor pentru sustinere. Iris, cei 2 nesimtiti care m-au impins si-au luat o sapuneala cu voce normala, insa doar dupa ce au aflat ca sunt insarcinata au cautat sa se sprijine. A fost ceva cu ziua de ieri, nu stiu.
Eu sunt vinovata ca sotiorul e dezamagit ca e fetita (cel mai probabil). Eu i-am zis ca am visat ca e baiat. Si-a facut omul iluzii ca il invata prostii, ca se vor juca imprena pe calculator (ca mereu ii zic cat detest violenta chiar la jocuri). In primul nostru an isi dorea fetita. In rest, cam la 1/2: mama vrea sa fie fetita, tata vrea baiat, soacra-mea credeam ca vrea fetita dar sotul zice ca prefera baiat.
Ce ma streseaza acum e ca bebe s-a prins cu placenta pe fibrom, si daca nu mai urca sa se prinda bine, exista risc de dezlipire de placenta. Nu vreau sa stric odiseea!! Partea buna e ca acum stiu situatia si ma menajez cat pot, in plus am explicatii pentru durerile mele de burta. Toti imi explicau ca doare sarcina un pic, e normal, si pe mine ma durea cam tare. Deci, am anuntat ca nu sunt smiorcaita, ci chiar ma doare, din cauza fibromului, dupa cum mi-a explicat medicul.
In sfarsit, ma descurc eu cu durerea, dar sa nu ma puna sa stau la pat.. cu laptopul in brate.. sa scriu toata ziua pe forum.. M-ar ucide gandurile, grijile.
Pana la urma, avem numai vesti bune, inclusiv eu, bebe e in grafic.
Noapte buna!
17 saptamani
doina_1984 spune:
Carmen, multa sanatate! Poate ar fi mai bine sa-ti iei concediu de risc maternal sau chiar concediu medical si apoi concediu prenatal, nu neaparat sa stai in pat, dar sa stai acasa linistita.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+
ankylya spune:
Carmen1985 felicitari pentru fetita
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+
Miche spune:
De aia-i bine sa faci trei copii !!!
La multi ani Anei !
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Kabecka asa si eu cand am fost la eco in impul sarcinii cu Dragos ma tot intrebau ce am acasa si binnteles ca atunci cand aflau ca am fata ,toti spuneau ca acum vreau baiat ,pentru mine chiar nu conta nici atunci si nici acum. De data asta tot asa m-au intrebat ce am acasa si cand auzeau ca am si fata si baiat nu mai spuneau nimic ca nu mai stiau ce sa spuna. Haha sa vezi ce fetze faceau! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum18+ |
Miche 16+ si
Darius (26.11.2004)