Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~
Raspunsuri - Pagina 10
paulinio spune:
VIO, fa cum simti cu postul...
Mie mi se pare un pic exagerat sa te forteze parintele duhovnic sa nu tii post. Se poate obtine o alimentatie echilibrata si din mancare de post. E adevarat ca trebuie un pic de studiu si imaginatie... si nu numai clasicele noastre mancaruri:tocana de cartofi, pilaf si iahnie.
Din pacate eu n-am reusit sa ma organizez... N-am tinut postul asta deloc. :( Poate de luni, sa fie macar o saptamana.
In rest... sunt bine, am azi control... nu prea cred ca o sa-mi spuna ce este (asa e dr asta) dar macar il vad pe bebe.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Multumesc tuturor pt urari . Cu atatea emotii am uitat sa va mai dau inca o veste buna : am rezultatele la dublu test si au iesit f bune zice dr. la trisomie mi-a iesit 1:12000 . Si la noi vor fi dezamagiri ca toata lumea astepta baiat, dar n-am ce le face. Socrii, sotul vroiau baiat dar na! pofta-n cui! ma asteptam sa fiu putin dezamagita si eu, dar cand am aflat ca e tot fetita, mi s-a lipit un ranjet de fata nu pot sa ma gandesc decat cat de mult mi-am dorit eu o sora si ce bine o sa fie de fetele mele! Pt mamicile care nu stiu cum o sa fie cu fetita, personal mi se pare cel mai minunat!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+
Iris1211 spune:
Neata, mamici si viitoare mamici!
V-ati baut cafeaua/ceaiul?
Eu acum imi savurez cafeaua si incerc sa trec peste emotiile zilei de astazi, cand sper ca vom afla daca avem un ciresel sau o ciresica.
Carmen1985 ai fost iar la dr de stii ca veit avea o fetita sau ti-a zis dr. Dinu?
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen1985 Felicitari Vicky pt fetia si Vio pt rezultatele bune! Si dupa cum vedeti am adaugat si eu ceva la semnatura Se pare ca o sa avem inca o fetita scumpa !!! Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+ |
17+
Mycya spune:
Neata!!
o cafeluta?
Vio ma bucur tare tare pt vestile date si multumim si de petrecere
Vicky felicitari iar pt fetita mie imi sunt atat de dragi ca numai fete vreau sa vad in fata ochilor
Carmen 333 totul va fi bine daca tu ai grija de tine asa ca stai in pat cat poti tu de mult ca restul treburilor is neimportante pe langa ce ai tu in burtica.
Piticutz ce bine ca ai scapat si tu de un stres
ma bucur tare pt rezltatele bune si va doresc tutror copiluti sanatosi ca restul nu mai conteaza chiar deloc!!!
cat despre post...
eu in sarcina cu Andra a trebuit sa tin post o saptamana inainte de a ma impartasi , si asta mi-a spus preotul deci nicicum de dezlegare ca esti gravida.
ba chiar ma intrebat daca am tint tot postul si i-am explicat de ce nu am reusit.... nu a spus nimic.
sunt femei care reusesc sa tina un post intreg cu toate ca sunt insarcinate si eu nu cred absolut deloc ca asta face rau ( cu ajutorul lui Dumnezeu tot este posibil).
acum sunt n posibilitati ca mancarurile sa fie mai sanatoase decat cele ce contin carne sau lactate.
eu nu reusesc decat miercurea si vinerea sa tin...
poate daca as fi fost in tara si ar gati mami de fiecare data nu mi-ar fi greu dar asta e....
m-am trezit cu o durere de cap de simt eu ca imi va strica toata ziulica
si imi facusem planuri de mers la
kg in plus....habar nu am cat mai am acum...
mi-am propus sa nu ma urc pe cantar decat o sg data pe luna si atunci va fi la doctor.
inainte ma cantaream pe al meu si cel de la sala si era diferenta mereu iar cum a mai aparut si al treilea ( cel de la doctor) am luat o decizie
eu sunt si putin obsedata sa nu iau mult in greutate asa ca nu stiu cum m-as simti sa vad cam o data pe saptamana ca iau proportii cam mult ...
probabil m-as muta la sala.
am tot citit din urma dar am uitat ce vroiam sa mai scriu asa ca va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa
si 18+
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
Afara-i soare dar ger mare dar noi in suflet avem caldura !
Nu-mi vine sa cred ca a trecut 9 ani de cand am nascut-o pe Ana mea!
Multumesc fetelor de urari sunte-ti niste scumpe!
Sa aveti o zi buna!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
Mycya spune:
Vioika LA multi Ani fetitei tale sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Carmen 1985 felicitari si tie pt rezultatele bune si pentru caruciorul roz
si 18+
VIOIKA76 spune:
Piticutz felicitari pentru vestile bune!
Carmen1985 felicitari si tie pentru rezultatul bun de la bi-test!
Iris te asteptam cu vestile bune de a eco !
si acum18+
VIOIKA76 spune:
Carmen333 ,Doina are dreptate ,nu ai putea sa-ti iei concediu medical daca zici ca ai risc mare cu sarcina? Eu sunt sigura ca gineco ti-l va da! Asa te vei putea menaja si poate in felul acesta sa scapi de risc si de nesuferitele dureri de burta.
si acum18+
Carmen1985 spune:
La multi ani Anei !
Nu mi-a zis dr Dinu , nu am mai rezistat si am mers la dr unei prietene insarcinate sa-mi faca un eco strict pt aflarea sexului
Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+
mcoca spune:
Vio, ma bucur pentru cariotip bun si LA MULTI ANI! Anei.
Carmen, felicitari pentru fetita cu codite!
Fetelor, felicitari pentru rezultatele bune la teste. Nu nominalizez ca am citit o parte aseara de pe tel, si cum nu am scris, mai greu acum .
Merci tuturor pentru gandurile bune!
Vicky si Printzesone