Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Deny, am vazut ca scriai de ce crezi tu ca o sa ai baiat, exact asa sunt si eu, tare-s curioasa sa vad daca asa o sa si fie :)

abia astept si eu

Mai adaug si pontul cu sanul mai mare decat celalalt. L-am pus azi dimineata pe sotulache sa-mi zica care din ei este mai mare, nici nu am terminat bine intrebarea, deja mi-a raspuns: dreptul

So, inca o dovada ca e boy

Important sa fie sanatosi bebelusii nostri din burtici, fetelor.

Babismele astea sunt mai mult pt distractie, eu una ma distrez cu ele pe bune

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

16+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata

Bifez si eu somn... nu ma satur si mereu mi-e somn. Zic eu, creste-creste bebiztul, de acolo se trage oboseala si somnolenta.

Seara il simt cum imi da cate un sut, mai ales cand apropii laptopul de burtica(stand intinsa pe spate in pat), de parca riposteaza. Nu-i place. Am mutat laptopul pe pat, mai la distanta de burtica, se facu liniste acolo.
Imi zice sotul ca e din cauza undelor de la wirelles.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

16+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Vio, la multi ani pentru Ana, sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Felicitarile mele, fetelor, pentru rezultatele bune!
Sa aveti o zi superba!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata,
Vio, sa-ti traiasca fetita!Sa fie sanatoasa!!!

Carmen333, multa sanatate.Ai grija de tine si va fi bine
Felicitari tuturor fetelor car au venit cu vesti bune.

Despre post, asa stiu si eu ca se poate tine si cat esti gravida.Stiu si eu persoane care il tin pe tot.
Eu nu pot pe tot, nu am putut nici inainte sa raman gravida, dar incerc macar miercurea si vinerea.

Ma distrez si eu ghicitul ce va fi. Eu cred ca am baiat, dupa semne.
Mai am de asteptat pana sa aflu...

Fetelor, am scris si ieri. Ma treceti si pe mine pe listuta, please,please!!!Ca eu nu sunt...
Nu stiu cum sa trimit PM la mai-iunie
Mai scriu datele o data? Sau cum sa fac?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kabeka, sorry, sorry. Mai scrie datele o data.

Un semn ca e fata, daca misca prima data in dreapta :). asa au miscat ale mele amandoua.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

DPN: 04.06.2013; UM: 28.08.2012
Multumesc

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Kabeka, sorry, sorry. Mai scrie datele o data.

Un semn ca e fata, daca misca prima data in dreapta :). asa au miscat ale mele amandoua.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Buna dimineata dragi burtici!
Vio - LA MULTI ANI Anei, sa fie sanatoasa si sa va aduca cat mai multe bucurii.

Felicitari fetelor pentru rezultatele bune si felicitari Carmen pentru fetita. Sa avem parte numai de vesti bune si de acum incolo.

Nu l-am dus azi pe Dan la gradi. A avut o noapte tare nasoala cu multe smiorcaieli si plansete. De fapt e a treia noapte de genul asta si nu inteleg ce are. Sper sa fie ceva trecator, sa nu il tina prea mult. Mi se inchid ochii de somn si cu el acasa nu am nici o sansa sa dorm azi. Sper sa rezist pana deseara. Merg sa fac cate ceva prin casa ca altfel adorm in fata calculatorului.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

VIo, LA MULTI ANI PENTRU ANA! SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA!

Bafta celor care merg azi la eco!

Pt cele care tineti post puteti manca si linte este bogata in proteine.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kabeka, esti pe listuta!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
Vio LA MULTI ANI Anei sa fie sanatoasa
eu sunt treaza de la 9 si ma chinui sa imi fac curaj sa ma dau jos din pat dar mai stau 10 min si ma duc la bucatarie sa fac mancare "pui cu smantana si ciuperci". In rest sunt bine debea astept sa se faca 6 sa merg la eco sa il vad si eu pe bebe ca a trecut prea mult timp si imi este dor de el. Va pwp

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+

Mergi la inceput