Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Vio, la multi ani pentru Ana!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Multumesc fetele!
Sa va creasca sanatosi si sa va bucurati si voi de copiii vostrii( si cei din burtica si cei din afara)!
Asa sunt de bine dispusa astazi ca imi vine sa pup pe toata lumea!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

La multi ani, Anei! Sa iti traiasca, Vio, fetita!

Fetelor, am inceput sa ma uit dupa cursuri de puericultura.
Mamicilor, care nu sunteti la prima sarcina, ati urmat astfel de cursuri?

Multumesc!

Raluca

S 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ralu, ce intelegi prin cursuri de puericultura? Eu am facut haptonomie cu Maya, si pregatirea pt nastere clasica. Acolo am avut si un curs de alaptat, super bun (o sa va scriu si voua notitele mele mai incolo :)) si ne-a mai invatat cum sa tinem copilul. In rest aici te invata la maternitate sa il ingrijesti (nu pleci acasa daca li s epare lor ca nu esti in stare :))).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Mersi, Vicky.
Prin curs de puericultura inteleg pregatirea parintilor - cum sa aiba grija de bebe (sa-i schimbe scutecele, sa-i faca baie, sa-l imbrace/dezbrace, sa-l tina in brate, sa-l culce, sa-l hraneasca cu biberonul). Sotul meu vrea, in urma participarii la curs, atestat pentru a beneficia de inca 10 zile suplimentare de concediu.

Raluca

S 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Raluca eu nu am gasit la momentul acela un astfel de curs desi mi-as fi dorit.Eram terorizata ca nu voi sti sa-mi ingrijesc copilul.Nu prea am avut tangente cu copii asa mici pana sa o vad pe Ana.
Acum din cate stiu se fac astfel de cursuri si pe la spitalele noastre.Eu zic ca e necesar un astfel de curs pentru o mamica aflata la primul copil. Daca ai posibilitatea, eu zic sa te duci sa faci cursul.
Multumesc de urare!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Aaa, pai Ralu, musai trebuie facut cursu :). Aici ai zilele alea prin lege, fara curs. Pentru barbati e ff imporant sa invete sa-i tina, sa le faca baie, etc.
Frate-miu, care e un tata de nota 20, nu i-a facut niciodata baie la al mic, nu a schimbat un pampers. In rest era la 200% acolo.
Sotul nu e chiar asa, dar ii facea baie, schimba pampersi :) etc.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Vio, iti multumesc!
Anei!

Fetelor, nu vreau sa fiu inteleasa gresit!!
Fiecare face ce vrea si cum considera in orice privinta! Nu am fost "obligata" sa nu mai tin post, dar m-a rugat ca pe acesta perioada sa nu mai tin , deoarece eu mai pot abtine, dar nu stim ce vrea puiul din pantece. Totul se rezuma la el, la bebelus!
Eu sunt de parere ca si alte mamici ca poti manca foarte variat si sanatos multe mancaruri de post! Noi la servici, mancam impreuna foarte variat si organizat si de cand am aflat de sarcina am ajuns sa gust orice se aseaza pe masa, destul de diversificat !

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 11s+

Bia balerina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Salutare burtici

Greu sa tin pasul cu voi :) dar ma bucur sa aud vesti bune, Vio, Miche, Piticutz felicitari pentru rezultatele bune la teste (daca mai sunt fete imi cer scuze daca am uitat) si Vio La multi Ani printesei

Carmen Mcoca felicitari pentru printese

Eu nu am noutati, nu am timp nici sa mor, vorba ceea, bebe cred ca e bine, pentru moment, oricum nu da niciun semn, nu am decat burtica care creste, fara ca pe cantar sa apara vreo modificare, eu de abia pe 9 ianuarie ar trebui sa revad bebele, dar incerc sa fac un ecograf pe saptamana viitoare inainte de plecarea in Romania.

Va pup si sper ca si de acum incolo sa fie numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dupa semnatura am atasat si link-ul de pe youtube!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput