Produs albire dinti

Produs albire dinti | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

am gasit o reclama la nush ce pasta care in 30 sec. albeste dintii. chiar nu vreau sa fac reclama, din contra, ma intereseaza daca a folosit cineva asa ceva, sau ceva asemanator si daca se merita?
http://www.dintialbi.net/rapid-white

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu nu as folosi, peroxidul slabeste si dintii. Prefer dinti de o culoare mai naturala, decat dinti slabiti si sensibili care in cateva luni revin oricum la galbuiul initial.

Plus, sa cumpar de la un idiot care isi scrie pe site "Comentari" in loc de comentarii?

Ca sa nu mai spun ca pe "Mariutza" lor - dintialbi.net/Mariutza-Mira o au si rusii pe www.holivudskausmivka.com/" target="_blank">site, la pagina de comentarii.

E clar, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

mai bine cumperi un voucher la un cabinet stomatologic.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am folosit cu succes Crest Whitestrips, cel cu concentratia cea mai mica si care actioneaza lent. Am pus benzile alea pe dinti seara de seara (cate 10 minute parca) timp de 3 saptamani si s-a vazut f bine diferenta, fara niciun fel de efecte secundare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

oil pulling (mestecat de ulei) cu ulei de cocos de 2x pe zi si spalat pe dinti cu baking soda; dintii se vor albi frumos si sanatos.

siteul ala e o mizerie facuta de un analfabet. bleah!

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "

"You aren't going to get the butt you WANT by sitting on the one you HAVE"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Allure

oil pulling (mestecat de ulei) cu ulei de cocos de 2x pe zi

Descriere amanuntita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

da...am un singur amendament la instructiunile lui Mercola: mestecatul se face maxim 5 minute dupa care se shimba uleiul daca vrem sa continuam. Teoria este ca daca il tinem mai mult, toxinele deja absorbite prin tesuturile moi ale gurii se vor resorbi/ recircula in sistem.
de la Andreas Moritz citire. greu de verificat dar...na! eu m-am conformat.

fac oil pulling de vreo 6 ani (nu constant din pacate) si am incercat diverse uleiuri, ala de cocos mi s-a parut cel mai fain...desi pe situl original scrie ca ideal e ala de susan.
nu faceti cu ulei de masline ca ingalbeneste in loc sa albeasca dintii :)

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "

"You aren't going to get the butt you WANT by sitting on the one you HAVE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

se gaseste ulei de cocos la noi?

Mergi la inceput

Bineinteles

Mergi la inceput