Delfinasi jucausi de iulie-august (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, mami Alice!!
Sa fii vesnic tanara, frumoasa si optimista!! DD sa iti dea sanatate si bucurii!!

La multi ani, frumoasa Ana!
Sa fii sanatoasa, voioasa, sa te bucuri de copilarie si de familia frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare
La multi ani Ana!!!
Sa cresti mare si sanatoasa!!
La multi ani Alice!!
Si tu sa cresti mare, sa fii sanatoasa si ai paret de tot binele din lume!!

Si hai da-ne tort si de baut!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Dam o felie de negresa cu zmeura proaspata. E bine?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Adriana, ce carti ti-ai luat?

Gravidutelor, ce mai faceti?

Crisu', vorba fetelor, bine ca nu esti pe minus! Inceputul e greu..

Otilia, m-ai pus pe ganduri cu negresa cu zmeura.. Daca-mi zici ca e si de post, nu stiu cum ajung mai repede la voi!

Vic de vineri e bolnavior, a tinut-o tot we-ul cu febra peste 39 (cum altfel?!), muci la greu, pana si pt noi sunt o noutate astfel de muci, vascosi, verzi, tuse productiva cat cuprinde. I-am dus o proba la laborator si nu e bacterian. Am fost ieri la medic si plamanii sunt curati, dar cica preventiv antibiotic, ca sa nu o dam in bronsiolita .
Nu mananca mai nimic, nici supica, nica branzica. As fi vrut sa-i reduc lactatele dar nu pot, pt ca daca nu isi mai bea si laptele nu mai am ce sa-i dau, mai linge cate o juma'de fruct. Ce ma enerveaza f tare este ca nici apa nu prea bea .
Il tin acasa, ca nu e de dus in colctivitate si plus ca pot sta eu acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Cris, Corina, astazi e ziua Anei. Ce simpatice ati fost cu intarzierea Cred ca v-a indus Crissy in eroare ca a ea a urat in avans

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

No pai in cazul asta trebuie sa o tragem de maneca pe crispro, ca ea a scris sarbatoritii pe prima pagina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

onimir, mai poti incerca si: sa il pui sa sufle intr-o lumanare sa o stinga + sa taiati bucatele mici de hartie, le puneti pe o farfurie si sa il incurajezi sa sufle in ele ca sa zboara. O sa il si amuze si face si exercitii.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Asa e, uitasem de astea. Merge fain cu servetel (desfacute straturile ca zboara mai usor). La vara exersati cu puf de papadie. Aaaaa si piesa de rezistenta: jucarii de suflat (muzicuta, fluier din ala cum are prof. de sport, suflatoare din alea pt zile de nastere etc)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

La multi ani Sebastian de lalala13,sebastian de Dragaica. azi se sarbatoreste sf mc Sebastian!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu sunt un fan infocat al serialului "Game of thrones" si cum nu mai am rabdare pana in aprilie cand incepe seria 3, mi-am luat saga "Cantec de gheata si foc" a lui George RR Martin, dupa care e facut serialul. A fost un mare efort financiar, dar am asa o satisfactie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi Ani pentru Sebastian de lala si de dragaica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ar tb sa le reiau si eu sa le citesc, ca mi-ai facut pofta Adriana!!
Otilia, , ff bine...de cand ma tot rog de femeile astea de pe aici sa ne omeneasca si pe noi cu ceva bun, de ziua lor

Adriana, nu stiu, pe la inceputul lui ianuarie ar tb...de abia acum m-am dus la analize , si inca nu stiu daca sa mai fac TORCH-ul sau nu.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Dar nu v-am povestit despre selbale!!!

Am avut niste emotii, a fost atat de frumos, coplesitor!!
Atmosfera generala a fost haioasa, un puiut plangea de ziceai ca e batut, la propriu, a urlat taaare taaare, altul spunea ca il mananca nu stiu ce, altul cine stie ce alte minuni..
Vic a fost o albina, s-a dezbracat de vreo 3 ori in timpul serbarii, nu a stat aproape deloc la locul lui, nu prea a cantat, a fost destul de intimidat de atata lume, DAR, si-a spus poezia, e drept ca mergand in 4 labe si probabil doar eu am inteles ce spunea. De fapt a cantat la Tarancuta Tarancuta si la Are mama o fetita (s-a bagat si el..).
Pe la Mos Craciun a trecut de vreo 3 ori, ca deh, a vazut ca-i rost de cadouri.
Nu ma asteptam sa spuna nimic, pentru ca e destul de dezinteresat sa faca demonstratii. Stiu ca stia toate poeziile colegilor, de fapt toata gradinita stia, si asistentele stiau. Dar na, asta in mediul lui.
Trebuie sa mai lucram putin la atitudine, eu am fost star la serbari, nu aveam emotii, eu deschideam serbarile, trebuie ca mosternitorii sa duca traditia mai departe . Are circumstante atenuante, ca e cel mai mic.

www.youtube.com/watch?v=m5U58hdqLCg" target="_blank">Moment din serbare si "poezia"
Poze prima serbare

Zilele astea voi veni cu alte poze cu V, ca nu am mai pus de aproape un an.

Mergi la inceput