Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
yvy, delia asa era iasmina mea. nu putea sa faca 2 pasi mergand fara sa fuga chiar si asa de la 10 luni nu a mai vrut in carucior....
Lucas merge frumos, nu am treaba cu el.
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi deci doar la noi in Timisoara si la somleac in arad nu se mai gasesc cizmulitele???? voi mai folositi caruciorul???? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
pai cum sa nu-l folosesc? cand plecam in oras, la plimbari cum s-o duc? in spate? sa ma rupa de maini si spate. ca merge ea ce merge si merge destul de mult pe jos dar la cat mergem noi....mai si doarme in carut. eu nu fac nimic fara carut o sa-l mai folosesc mult si bine ca daca ma grabesc undeva, prin oras...imediat ma misc, cu ea numai pe jos sau in brate n-as putea.
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi Hai ca intru si eu in discutie Sincer, strict parerea mea, eu zic ca exagerati!! Daca copilul este alintat de alta persoana asta nu inseamna ca are acealeasi asteptari si de la mama. Exemplul nostru: tati dintotdeauna a dus o pe iasmi in brate, chiar si acum la 21 de kg uneori o duce de la masina in casa, seara la culcare de la parter la etaj, lucru care se intampla de mult timp dar si cand eram eu gravi. A incercat de cateva ori si cu mine. I am explicat frumos ca eu nu o pot ridica in brate si a a ramas. De ce sa strict legatura asta de alint dintre ei doi? Stie ca doar tati o poate duce in brate. L fel si cu alte lucruri si in legatura cu buni. Si cu lucas avem cateva. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
exact asa si la noi. stie foarte bine ca tati o ia in brate si mami nu poate ca o dor mainile ca este grea de fapt, tati si buni o cara si a inteles de la inceput foarte bine. mai imi cere si mie 'batiii' adica 'brate' si o mai iau dar nu are un obicei sa-mi ceara asta mereu. vad ca intelege mereu cand ii explic ceva.
roxy_s spune:
yvy ce te mai enervezi si tu. dar iti dau dreptate, si eu m-as fi enervat. daca tu ai sopus ceva pai asa ar trebui sa ramana nu sa dea copilul peste cap sa nu inteleaga nimic. stai de vorba cu soacra si explica-i ce vrei de la ea. sigur va intelege ai grija de burticuta, mai mult repaus si odihna si mai putini nervi.