Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
Hai ca intru si eu in discutie
Sincer, strict parerea mea, eu zic ca exagerati!! Daca copilul este alintat de alta persoana asta nu inseamna ca are acealeasi asteptari si de la mama. Exemplul nostru: tati dintotdeauna a dus o pe iasmi in brate, chiar si acum la 21 de kg uneori o duce de la masina in casa, seara la culcare de la parter la etaj, lucru care se intampla de mult timp dar si cand eram eu gravi. A incercat de cateva ori si cu mine. I am explicat frumos ca eu nu o pot ridica in brate si a a ramas. De ce sa strict legatura asta de alint dintre ei doi? Stie ca doar tati o poate duce in brate.
L fel si cu alte lucruri si in legatura cu buni.
Si cu lucas avem cateva.
yvyana spune:
Yasmi, da, eu recunosc ca am exagerat, mai ales din cauza faptului ca m-am enervat f f tare pe atitudinea socrelei care m-a discreditat total in fata lui L! Asta ma supara, faptul ca daca nu iau atitudine in astfel de situatii lucrurile pot degenera, adica eu sint de parere ca nu trebuie sa se amestece socrela in relatia mea cu L si in modul cum eu gestionez anumite situatii (adica eu nu cred ca era cazul sa o mai si laude dupa ce eu am mustruluit-o bine, am citit in multe carti de psihologia copilului ca asta este f f derutant pentru ei si nu mai spun cat de daunator mai ales la perceptia imaginii lor despre ei insisi). In rest eu nu-i interzic ei sa o plimbe in brate, o plimba prin toata casa si ea si tati si evident ca vrea ca si eu sa fac la fel; deocamdata nu intelege de ce nu mai pot sa o tin/plimb in brate si se supaar de obicei, uneori intelege, mai rar ce-i drept!
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
v-ati inzapezit? la noi ninge de aseara asa des si frumos, este superb peste tot...si se circula bine la noi. nu stiu cum in alte parti sunt atatea blocaje ca la noi nu sunt.
azi am fost cu buburuza la ai mei. initial am iesit cu carutul dar ce sa mergi cu carutul ca era o zapadaaa...asa ca ne-am intors, am lasat carutul si am plecat pe jos am mai luat-o si in brate de m-a rupt, mai ales la intoarcere cand a adormit in autobuz. noroc ca statia era apropae de noi, dar tot m-a rupt de maini.
am fost si noi in Lidl si am vazut cizmulitele. mmm..arata bine, imblanite, chiar m-am uitat de o pereche si pentru mine dar nu mi-am luat ca mi se pareau asa, prea pentru sanuius. parca nu prea merg in oras de zi cu zi....buburuzei nu i-am luat ca are, cu astea merge toata iarna ca sunt calduroase, imblanite si maricele.
mandreeac abia astept sa ne zici cum a fost azi
irinuca ma bucur ca este bine Daria. s-a descutcat bunica pana la urma, trebuie sa invete
strumphitza hai la un vin fiet fa bine si suporta caciula si manusile. lasa fudulia ca oricum esti luata, nu se mai uita nimeni la tine pai tu mai bine rabzi de frig?
merg ca se arde mancarea
bb_yasmi spune:
deci doar la noi in Timisoara si la somleac in arad nu se mai gasesc cizmulitele????
voi mai folositi caruciorul????
yvyana spune:
Nici eu nu l-as mai folosi daca L ar merge pe jos, fara sa se ceara in brate dupa nici 2 pasi....
ailed_dota spune:
msi yasmy, a mea fuge pe strada sau in magazine, nu pot fara, il iau sa o tina pe ea, nu ca n-ar putea sa mearga...