Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
ailed_dota spune:
somleac, ce tare ai fost cu cazanele ...imi inchipui ce a fost ieri cand ai vazut praf in toata casa..of
iar Ilinca e o frumoasa , sa vezi ce or sa fie barbatii topiti dupa ea,
strumph, pai daca a venit mosul la voi tb sa vina si frigul...la noi cica sunt 9 grade si ploua sambataatunci sa vezi campionat de patinj daca ingheatza!
bb_yasmi spune:
dorina mai putin si mergi acasa!!! superr!!
delia, ceea ce mananc de fiecare data de 5 ani incoace cand ajung acolo la restaurant piept de pui cu sos de visine si cartofi gratinati.... si au o limonada la carafa de juma' de kil
bb_yasmi spune:
daa si la noi se incalzeste sambata
somleac ma voi uita si al deichman. si iasminei i am mai cumparat de la ei si au fost ok. dar imi este atat de ciuda ca imi placeau maxim cizmele de cauciuc imblanite de la lidl
bb_yasmi spune:
delia sunt atat de uriase portiile ca de abia reusesc sa mananc tot deci am spus pas la desert ca nu mai puteam... si acasa dupa ce am ajuns si s a mai facut loc am facut vin fiert cu scortisoara mere si portocale ...un deliciu!!
strumphitza spune:
ailed, patine ai ? eu nu ies din casa cand e gheata ca-s patita, am avut si mana stanga din cot rupta acum vreo 5 ani si clavicula, la fel stanga, de mi-a ajuns cat am stat in gips cel putin acum 5 ani a fost groaznic, am cazut p eniste scari mergand la piata, la sfarsit de iarna, pe 28 februarie, ningea si era zapada proaspata asezata si dedesubt era gheata, m-am dus cat sunt eu de lunga, mi-au zburat si pungile cu paine si tot , m-am proptit in cotul stang, l-am crapat asa frumos, in ambele sensuri, si in sus si in jos, de era sa ma bage in operatie, dar domnul dr cica nu ma baga in operatie inca, ca eram tanara si cu sanse de vindecare si fara operatie! m-a bagat in gips si am facut raza la vreo cateva zile dupa sa vada daca incepe sa se prinda si slava Domnului ca se prindea frumos... dar ce dureri, ce chin, stateam cu sora mea la vremea aia si ea imi facea dus cu punga peste mana ehh... frumos tare , ce mai distractie fain cand tre` sa mergi la buda si tre sa tragi de chiloti cu o mana in sus si jos
yasmi, ce te-ai rasfatat cu aseara , ceva ocazie speciala sau asa ca a vrut sotul sa te scoata la zapada ? si da, de azi intr-o saptamana sunt in Ro!!!
Somleac , ce-mi place de copilasii tai cand povestesti! dar poze cu ei tot vad ca nu vrei sa ne mai arati ca te-am mai rugat eu si acum vreo cateva saptamani in urma
Mada, a pus sotul alarma la 5 sa se trezeasca sa dea zapada sa poata iesi cu masina ? am vazut aseara ca era fericit ca ninge, si vinul era bun... daca pentru zapada aveati cod galben, pentru vin ce cod aveati? rosu ?
ce se mai maraie piscoata, deh e obosita ... ca ieri dimineata s-a trezit tot la 6 jumate, a dormit la pranz putin, aseara am avut treburi si abia pe la9 am apucat sa o adorm si iaca asa imi punea ea parul pe moatze azi, ca daca e asa ger nu ies ca inghet toata, sa vedem daca se mai inmoaie gerul mai spre pranz cand am deschis usa sa plece Nick , se lumina de zi si oaaa...tot alb afara si o ceataaaaaa!!! vad ca deja au anulat astia o gramada de zboruri pe toate aeroporturile din jurul Londrei incep sa am si mai multe emotii pentru miercurea viitoare ....
djlaura01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Laura, cum esti tu cu calcatul sunt eu cu gatitul. De groaza asta trag tare tin post, merg la biserica ca nu care cumva sa ajung in iad la cazane ca disper. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! |
si asa merge
ailed_dota spune:
strumph , am cazut si eu la Bran in cot pe zapada din aia sfarmatapeste gheata... si am intrat in soc, tremuram.... naspa am mancat ceva dulce si pana la buc mi-a mai trecut
millie spune:
neata
si la noi vad ca tot ninge si e un frig...Strumph bine zici,ar merge mai bine vinul fiert eu astept sa vina buni la noi sa pot pleca la cumparaturi,am gasit rochita pt.serbarea fetei mai trebuie sa caut ceva sau sa compun ce sa-i pun pe ca cap|par,va fi fulg de nea,poate aveti ceva ideiyasmi sa va fie de bine iesirea,bine ca nu ati ramas mai multa vreme blocati cu zapezile asteapana una alta merg sa fac aerosoli fetei si sa ma apuc de curatenie,ieri am facut mancarea si o portie de covrigei iar cu ocazia asta azi sunt mai "libera"
bb_yasmi spune:
gata si prima tura de dezapezire
millie multa sanatate va doresc!! daaa puteam ramane mai mult inzapeziti avand in vedere ca restaurantul este inafara orasului , in capatul opus unde locuim noi
strumf fara nici o ocazie speciala..... asa mai profitam cat mai este buni in tara...
offf nu gasesc niciunde o lenjerie de pat cu luna/stele