Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello, sotul nu a mai ajuns la timp..asa ca l-am sunat pe socru sa se urce rapid intr-un taxi sa vina la noi. A coborat schiopatand...a cazut la serv si are piciorul putin umflat Nu a vrut sa merga la spital..a zis ca vede maine cum se simte...off

Cristi nu pprea a fost atent la lectie, imi venea sa ma duc sa-l smotocesc, atunci cand era atnet stia de toate... Au spus culori, au numarat si au cantat 2 cantecele. A cantat si Cristi Santa Claus in coming to town

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

laura, felicitari pentru curatenie, trimite si la mine niste chef ca nici acum nu m-am apucat de bucatarie

delia, yasmi, mie acum imi place zapada, sa vedem mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, si mie imi place zapada, nu-mi place mocirla, nametii de pe marginea drumului, zapada aia inghetata de pe trotuar pe care-ti zboara picioarele, mana care imi ingheata( eu am o proasta circulatie periferica si era de vreo cateva ori sa-mi inghete mana in manusa), zapada imi place sa fie alba, sa ninga si eu sa nu tb sa iau fata de la scoala cu asta mica in brate ca nu am pe unde sa o iau cu carutul, sa ies la cumparaturi, etc.... am devenit ff putin romantica... vreau sa ninga, de pe 22 seara sa tot ninga...
dar daca as avea de ales intre zapada , frig, iarna si vara , soare mare,cald as alege a doua varianta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrr

mi-e dorde voiiiiiiiii
offffff
cu doua fete cucuiete
si cu marea mea dorinta de a fi mosul in gradi
nu mai gassc timp deloc de net
am fost cu ambele fete la cumparaturi
nu va zic ca aveam doua carucioare
una intr-unul si una inr-unul
de se uita lumea la mine de numa
da asta e
si azi am facut treaba singurica
caci femeii mele ii este rau din cauza de tensiune
si mai imi e f greu ca tre sa o las pe petra acasa in iecare dimineata cu cineva
ca daca o ia cu mine plange antonia la plecare de mi se rupe sufletul
desi nu mai are probleme de acomodare
ci de gelozie
offffffffffffff

Mergi la inceput

of mai cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

da mai delia
asta este ce sA facem trecem noi si peste asta
da mor de nervi ca mai am de facut o tona de cumparaturi pt craciun , pt casa si daca da zapada ma termina ca eu nu conduc pe zapada
conduc iarna noaptea, pe ploaie, pe ceata, dar nu pe zapada
mi-e o frica de mor

Mergi la inceput

cami, asa e, e periculos....

Mergi la inceput

cami, maiine e cu rosu, ca in al meu calendar nu e cu rosu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo
acum am ajuns si noi acasa!! cu burtile pline pline
am fost blocati in trafic 45 de minute....adik am stat pe loc , am patinat (cu masina ), am derapat si tot nu ne-am lasat
cand am ajuns acasa de abia am reusit sa deschidem poarta....se vazuse ca nu a fost nimeni astazi pe acasa sa mai indeparteze zapada
va pupic si ne auzim dimi!!
maine am program de voie , asa "intre fete" cu printesica juniorul este la buni!! si cand ma gandesc ca peste putin timp pleaca....

nb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

hello!
putina zapada, vrea cineva? :)
intru rapid sa va spun ca Dari e mai bine. E doar o simpla raceala, dar bunica a intrat in panica, ca nu s-a mai confruntat niciodata cu situatia asta.
Multumesc fetelor!
Va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput