Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
miki1979 spune:
pt cine mai cauta cizme la copilasi, va las un link unde au cizme de iarna nordica copii/adulti reduse..
s-ar putea sa va ceara sa va inregistrati ca sa-l accesati..pretul la cele de copii sunt de pe la 119 ron..
http://www.stilago.ro/club/dubin-nordica-kefas-studiomoderna-451281/dubin-nordica-kefas-studiomoderna-451281?p=1&Sort=Price_ASC
ailed_dota spune:
bineinteles ca mi-a adormit in carut afara, unde am injurat si primarie si comercianti si tot.... sa vezi ce misto te lupti cu carutul prin nameti si zapada topita... vezi d-asta nu vroiam eu sa ninga... sa vad acum cum ma duc sa o iau pe Maria de la scoala ca barbatul nu poate
Strumph, mmm ce bine suna.... dc Dumnezeu combinatia asta de carbohidrati cu grasimi e atat de buna
miki,
bb_yasmi spune:
hello
eu azi m am relxat pana acum la un shoping..... bine mai este :-) dorina te am pomenit azi ca d cand am vazut paltonul tau albastru doar dupa el ma uit in magazine :-) si mai stii ce spuneam,nu??? ca ti ai luatculori indraznete :p dar pana cand il gasesc mi am luat o geanta dupa care salivam de gand am vazut o in vitrina... ghici de culoare :) albastra cu putin mare!!
tu iti dai seama ca daca ti ai vinde macar zapada d p strada mea si din curte as putea pleca in concediu in tarilecalda???!!!!! sa mai spun ca iarasi ninge afar?? nuuuu ca intru in depresie...:(
diseara a facut al meu sot rezervate la restaurantul csre ne place noua si pt prima data o luam si pe printesica cu noi.... ca , deh e mare domn'sorica deja....vb de maritat :))))))))
tre sa plec... am scris infuga d p tel sa fac si eu prezenta si sa va pup!!!
madutza_bra spune:
yasmi, distractie placuta
io stau si-l astept pe al meu sot..tb s aplec la gardi si el nu a sosit ..mi-s si "frica" sa-l sun sa vad pe unde este, si cat mai intarzie. Cata este sus la Cristi in camera, resfoieste toate cartile lui..nu vrea sa coboare nici cu carti, nici fara . Parca as avea o adolescenta
bb_yasmi spune:
ninge! ninge.... viscolind si avem din nou avertizare, cod galben.... poate nici la restaurant nu mai putem ajunge.....
djlaura01 spune:
yupiiiiiiiiiiiiii gata curatenia ......maine calc un teanc iar de rufe fac mancare deci iar treaba
everybody
ailed_dota spune:
of yasmy, sper sa ajungi la restaurant, eu intru in clubul tau cu iarna si zapada, nu-mi place mai ales cand e cu mocirla, drumurri blocate, etc.... oare cum s-or descurca aia in |Canada sau in Siberia?
Andra mea vrea lapte sa pape, altceva nik, nici la lingurita, nici bucati... cand i-am dat biberon de lapte, dupa ce am incercat cu mancare si m-a refuzat, s-a uitat asa fericita la mine...adica ai inteles ca doar asta vreau?
ailed_dota spune:
mada, ai plecat?
dj laura si eu fac maine curat , asa mai in amanunt ca zi am dat doar un aspirator..