Caut menajera - Colentina
Cum zice si titlul...am nevoie de cineva pentru menaj 1zi/saptamana.
De pe la 8, 8.30 dimineata, preferabil vinerea sau chiar si sambata.
Raspunsuri
cris_09 spune:
Stiu eu pe cineva
Ai PM
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Tina33 spune:
Giulia in ce sector/zona locuiesti?
Cunosc pe cineva care din ianuarie, e disponibila pentru servicii de curatenie si menaj, pentru sectorul 6.
BlackCat4evR spune:
Eu am contract cu "I clean". In 400 de lei pe luna fac casa lacrima. Si nici nu le ia o zi, ci doua trei ore...
BlackCat4evR spune:
De cate ori vrei tu, la mine de exemplu vin o data pentru o curatenie generala si o data pentru una de intretinere. Asta costa 400 de lei, pentru ca am eu casa foarte aglomerata. Normal ar fi 300. Poti sa-i chemi saptamanal pentru curatenie de intretinere si te-ar duce sub 300 de lei, si nu stiu, o data la 3 luni pentru o generala... Oricum, cauta-i pe net si vezi pe pagina lor oferta detaliata.
mianna spune:
eu i-am cautat pe net, si n-am gasit nimic dupa "I clean curatenie bucuresti". adica gasesc alte firme, dar nimic cu "I clean". asa ii cheama?
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna eu i-am cautat pe net, si n-am gasit nimic dupa "I clean curatenie bucuresti". adica gasesc alte firme, dar nimic cu "I clean". asa ii cheama? |
iclean.ro cred
Janinne28 spune:
Daca inca te intereseaza o doamna care sa faca menajul, iti recomand cu drag persoana care ma ajuta de mai bine de 6 ani in acesta activitate. Are experienta de menajera in hotelarie deci la capitolul curatenie n-am ce sa-i reprosez. Este curata, ordonata, disciplinata si mai ales de incredere, calitate rar intalnita in zilele noastre. Daca vrei mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi.