Razboi Discovery vs. RCS&RDS

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreiMantea spune:

Ce ma deranjeaza pe mine la atitudinea RCS este faptul ca ne ia de prosti. Zic ca ne-au scos programele Discovery pentru ca nu aveau audienta (intre timp s-a dovedit ca au audienta. Era evident pentru toata lumea ca au audienta, ca doar toti oamenii cu ceva in cap se uita la Discovery in tara asta. Numai eu cati oameni aud ca se uita.). Dar e destul de clar pentru toata lumea c-au facut-o ca sa-si pregateasca terenul pentru canalele lor noi.

Asa cum zicea cineva mai sus, nu inteleg de ce trebuie sa avem ori, ori si nu si, si. Sa ma lase pe mine sa decid la ce sa ma uit, nu sa-mi suceasca ei mana. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Bine, si asa am fost libera sa aleg, azi am fost la ei si am renuntat la abonamentul extra si imediat cum voi avea alt furnizor (sper eu de la 1 ianuarie) scap cu totul de serviciile lor minunate!

Natasa, cand ai fost sa renunti la abonamentul extra te-ai interesat cumva si cum se procedeaza pentru reziliere?
Banuiesc ca trebuie sa te duci in persoana, sa predai toate device-urile pe care le ai de la ei (telefon fix, mobil, stick de net, decodor HD).
Rezilierea e imediata sau le dai "preaviz", trebuie sa caut contractul pentul ca eu sunt la ei de vreo 8 ani... Nici nu stiu daca mai e valabil ce-am semnat eu atunci sau s-au mai modificat conditiile intre timp? Asa ar trebui sa fie odata ce predai toate chestiile pe care le ai in custodie.

M-am interesat si de reziliere. Titularul merge cu buletinul, luna in curs trebuie platita la zi si toate device-urile de la ei trebuie duse la inceputul lunii viitoatre. Nu trebuie sa le dai niciun preaviz, dar ideal ar fi sa te duci la inceputul lunii ca pana la sfarsit sa rezolvi cu ceilalti sa vina sa instaleze catrafusele lor. Si apoi sa speri ca nu dai peste acelasi gen de imbecili, dar deja asta e alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Buna
eu am renuntat saptamana aceasta la contractul cu RCS-RDS, a fost nevoie doar de buletinul titularului de contract, plus predarea tuturor aparatelor primite de la ei (telefon fix+mobil, decodorul, telecomanda), l-am reziliat imediat. Mentiune: orice fel de modificare a contractului se face doar intre 1-5 ale fiecarei luni.
Am facut un alt contract la UPC, avantaj costul...pentru mai multe canale decat la RDS platesc 59 lei, fata de 76 cat plateam dincolo. Au facut cablarea in 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxa

Buna
eu am renuntat saptamana aceasta la contractul cu RCS-RDS, a fost nevoie doar de buletinul titularului de contract, plus predarea tuturor aparatelor primite de la ei (telefon fix+mobil, decodorul, telecomanda), l-am reziliat imediat. Mentiune: orice fel de modificare a contractului se face doar intre 1-5 ale fiecarei luni.
Am facut un alt contract la UPC, avantaj costul...pentru mai multe canale decat la RDS platesc 59 lei, fata de 76 cat plateam dincolo. Au facut cablarea in 2 zile.

mama lui Alex iubit

spune-mi, te rog frumos, upc are doar telefonie fixa sau si mobila?
mersi

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu plateam pe pachetul complet de la RCS (extra + HBO cu toata seria de canale de filme) 53 de lei cu tot cu decodor HD. DIn pacate la UPC vad ca m-ar costa 59 de lei + 10 decodorul deci mai scump, dar asta e, prefer sa dau si sa aleg eu la ce ma uit, nu sa decida altii.
Internetul de la UPC aveti idee cum merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa
Internetul de la UPC aveti idee cum merge?

eu sunt la ei de pe vremea cand ii chema Astral si-s foarte multumita. ce-i drept, n-am termen de comparatie, de la dial-up am trecut direct la ei si-am si ramas.

pe cand erau Astral mai apareau uneori probleme care necesitau un telefon la ei. ce-mi placea atunci era ca puteam suna la orice ora - de obicei conversam pe la 2-3 a.m., ca la ore normale n-aveam nicio sansa sa prind un operator. acum parca se poate suna doar pana la ora 20, nu stiu exact, ca nu-mi amintesc sa fi avut nevoie sa-i sun in ultimii ani.

Mergi la inceput