Razboi Discovery vs. RCS&RDS

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tilia spune:

Si mie mi se pare ca din Discovery a ramas mai mult faima, in afara de Dirty Jobs nu cred ca mai era ceva interesant. Preferam sa ma uit la Animal Planet si nu-s mare fan animale.

History mi se pare mult mai fain.

Din programul TV:

12:25PM
She Wolves: England's Early Queens
In the Medieval and Tudor world, there was no question in people's minds about the order of God's creation - men ruled and women didn't. A king was a warrior who literally fought to win power then battled to keep it. Yet despite everything that stood

1:35PM
Britain's Lost Routes
Griff Rhys Jones follows four routes, each one associated with the historic movement of people, trade, or commodities. Along the way he provides his own perspective on contemporary British life. He will reveal why we once travelled for pleasure, prof

2:45PM
Great Scientists
The world's first celebrity scientist, Galileo Galilei, spent most of his life trying to disprove the work of Aristotle. From the beautiful city of Venice, Dr Allan Chapman explains how Galileo made science experimental, moving away from the observat

3:10PM
Terry Jones' Great Map Mystery
John Ogilby created the first road maps, measuring and describing them and publishing them in the form of strip-map itineraries in 1675. In this fascinating series, Terry Jones investigates how and why he did it and sets out to see whether it is stil

3:40PM
Line of Fire
On the 25th of October, 1854 the Russians moved in on British positions on the hills of Balaclava, a town in Ukraine, about 10 kilometres from Sevastapol. The Battle of Balaclava has become renowned as one of the most famous battles of all time.

4:30PM
Trevor McDonald's Queen and Country
Featuring rare footage from the British Film Archive, the landmark series is presented by award-winning journalist Sir Trevor McDonald and brings to life Queen Elizabeth II's 60 years on the throne and the institutions and traditions surrounding the

5:30PM
Crown & Country
Edward Windsor's historical exploration of the south-east of England takes him to one of the best natural harbours in the world and home of the Royal Navy. Innovation is key - here he finds the first dry dock and the first iron-clad warship, and it w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paff

Si eu am pachetul extra de la rds pentru Discovery.Nu cred ca trebuie sa justificam aici ce emisiuni ne placeau.

Oricum parca a luat-o razna Rds-ul in ultima vreme.

Paff ti-as da 'aproba' de 10 ori daca s-ar putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Acu' sincer, stiti ce ma supara pe mine cel mai tare? Ca nu apreciati un canal bun cum este HISTORY!

Poate trebuia sa denumesti subiectul: hai sa iubim history!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Citat:

Acu' sincer, stiti ce ma supara pe mine cel mai tare? Ca nu apreciati un canal bun cum este HISTORY!
Ce sa vezi pe Discovery? Masini, aiureli sau crime!
Pai crimele le vezi si pe noul CBSReality.
Chiar nu mi-a dat nimeni un exemplu de documentar Discovery care sa merite sa fie vazut!
Daca imi dati un astfel de exemplu va cred! Va cred astfel si de buna credinta!

Si daca ce imi place mie nu iti place tie inseamna ca sunt de rea credinta?
Pai atunci sa aplicam si reciproca, daca ce iti place tie nu imi place mie inseamna ca tu esti de rea credinta, ai rude in RCS-RDS sau ceva actiuni sau ceva interese, nu?
Nu o lua personal, am facut doar o extrapolare a logicii tale.

P.S. Imi place History, dar imi plac si programele Discovery. Nah! Le vreau pe toate. Cum facem? De ce trebuie ori-ori? De ce nu se poate si-si?
Si mai ales de ce nu poti intelege ca nu toti avem aceleasi gusturi?

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Citat:

Puteti sa comparati aiurelile de pe Discovery cu documentarele interesante de pe HISTORY?
Eu nu va inteleg!

Puteti sa comparati aiurelile de pe HISTORY cu documentarele interesante de pe Discovery?
Eu nu va inteleg!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

b.nica, tu nu cumva confunzi History Channel cu Viasat History?
Caci doar acesta din urma este cu adevarat un canal de istorie.

da! Dar le urmaresc pe amandoua.
.

Astept cu viu interes sa le scoata si pe astea, sa bage niste DIGI inlocuitoare si sa te consolam atunci, sa nu iti mai faci sange rau, ca oricum erau proaste si alea de pe DIGI...spanac sunt exceptionale! Si mai ales ca ne bucuram mult, noi abonatii fideli ai RCS-RDS ca s-a luat aceasta decizie!

Nu, clar nu inteleg rostul acestui topic... nu arata decat o maxima intoleranta, o maxima suficienta si o maxima lipsa de respect fata de restul lumii care nu e ca tine.

Ok, pe mine m-ai convins, nu ma pot compara cu tine, nici pana la genunchiul broastei nu ajung, Asta e, o sa incerc sa imi traiesc restul zilelor punandu-mi cenusa in cap, umilindu-ma permanent si multumind in lacrimi RCS-RDS-ului care se straduie, chiar si impotriva vointei mele, sa imi ridice nivelul intelectual.

Si totusi, vreau canalele Discovery inapoi! Chiar daca asta inseamna sa renunt la RCS-RDS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

Puteti sa comparati aiurelile de pe Discovery cu documentarele interesante de pe HISTORY?
Eu nu va inteleg!

Care history, mai? http://www.history.com/ asta? sa ma lamuresc ca nu ne gandim la doua canale diferite, te rog chiar sa ma luminezi daca la asta te referi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Pe Viasat History - Ascensiunea Imperiului Otoman. Din când în când, da-i pe Discovery World, sa vezi care-i treaba cu alea doua schelete de vikingi. Pe Travel - Islanda. Da-i repede si pe NatGeo Wild, sa vezi daca au scapat alea de se scaldau în râul cu crocodili.

Trebuie neaparat sa-mi bag RDS, ca altfel nu mai apuc sa muncesc.

Via Daily Cotcodac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Parerea mea proprie si personala ca firmele de cablu au piratat ani intregi canale precum Dicovery,HBO,AXN si mai sunt cu sigurantza dar astea-s citeva doar care-mi vin acum in minte...acum sunt efectiv prinsi in menghina si n-au ce sa faca...trebuie sa palteasca conform cerintzelor.

In Germania de exemplu,sa prinzi Discovery trebuie sa ai abonament special(altul decit firma de cablu)si platesti bani multzi pentru asta!

Probabil ca sumele pretinse de Discovery sunt intr-adevar la nivel european,ceea ce ar determina o crestere exorbitanta a pretzurilor abonamentelor.(probabil ei au testat piatza cu un anumit tarif,insa nu cred ca s-au gindit serios ca cei d ela dicovery,HBo & vor sta pe pozitzii ferme si vor amenintza cu justitzia)

E doar o ipoteza,bineintzeles!

Dana

Dana, nu e asa. Companiile de cablu au platit pana acum pentru Discovery asa cum se plateste in toata Europa, probabil ca preturile in Romania erau ca pentru Romania, habar n-am. Ideea e ca Discovery-urile nu sunt canale care sa poata fi redifuzate in retele de cablu fara a fi respectate normele legale. Nici chiar cvasi-monopolistii de la RCS-RDS nu si-ar fi permis sa suporte consecintele legale.

Ieeea e ca RCS-RDS nu mai vrea sa plateasca Discovery (care a iesit public si a decalarat ca nu a cerut o marire a tarifelor, nici macar nu a avut ocazia sa negocieze) pentru ca opteaza pentru o varianta mult mai ieftina: inlocuirea cu canale "similare" proprii.

Cei de la Discovery nu au fost de acord in principiu cu propunerea RDS de a face un pachet optional cu toate canalele Discovery atata timp cat pana acum Discovery Channel a fost in pachetul de baza si asa este in continuare la majoritatea firmelor de cablu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Bine, si asa am fost libera sa aleg, azi am fost la ei si am renuntat la abonamentul extra si imediat cum voi avea alt furnizor (sper eu de la 1 ianuarie) scap cu totul de serviciile lor minunate!

Natasa, cand ai fost sa renunti la abonamentul extra te-ai interesat cumva si cum se procedeaza pentru reziliere?
Banuiesc ca trebuie sa te duci in persoana, sa predai toate device-urile pe care le ai de la ei (telefon fix, mobil, stick de net, decodor HD).
Rezilierea e imediata sau le dai "preaviz", trebuie sa caut contractul pentul ca eu sunt la ei de vreo 8 ani... Nici nu stiu daca mai e valabil ce-am semnat eu atunci sau s-au mai modificat conditiile intre timp? Asa ar trebui sa fie odata ce predai toate chestiile pe care le ai in custodie.
Pana acum tot ce-am reusit sa aflu e ca la mine in bloc exista varianta Romtelecom, trebuie doar sa ma lamuresc care din pachete mi se potriveste pentru ca la ei pe site e destul de neclara descrierea.

Daca avem abonati Romtelecom pe topicul asta as vrea si eu opinii referitoare la calitatea serviciilor si eventual ceva sfaturi in ce priveste un pachet avantajos care sa cuprinda cablu TV (echivalent extra+HBO de la RDS), internet, telefonie fixa si eventual internet mobil).
Referitor la internetul lor mobil m-ar itneresa cum e ca si acoperire - cel de la RDS este jale de exemplu- iar noi il folosim in principal cand plecam la tara ("tara" noastra este pe langa Campulung Muscel, Orange are acoperire decenta acolo, RDS mai deloc, Vodafone foarte buna.

Mergi la inceput