Razboi Discovery vs. RCS&RDS
Raspunsuri - Pagina 3
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Ce sa vezi pe Discovery? Masini, aiureli sau crime! |
Zau b.nica, pentru tine sfarsitul lumii va veni in ziua in care nu vei mai gasi OTV-ul la televizor.
Natasa spune:
B Nica, chiar nu inteleg iesirile astea. O gramada de lume aprecia documentarele discovery si faptul ca tu nu ai nimerit decat peste alea cu motociclisti si masini arata ca ori ti se blocase telecomanda ori ca nu deschideai decat la o anumita ora. Desi nu stiu de ce trebuie sa-ti dau tie exemple, eu ma uitam a discovery World, la ID (stiu, astea cu crime nu arata cultura la nivelul history -unde exact in acest moment putem afla cum o familie de rednecks americani cumpara la un magazin de amanet niste chibrituri si niste jucarii de plus, wow, ma simt coplesita de atatea informatii), pe Science (mai ales la documentarul in care era prezentator Morgan Freeman (Misterele Universului), pe Animal Planet (am crescut cu postul asta si ii placea mult copilului), iar Scoala Discovery avea niste lectii foarte frumos explicate cum nu ai sa vezi in scolile noastre....
S-au gasit niste lepre carora li s-a urcat la cap ca au sute de mii de clienti sa decida ca nu mai dau Discovery, cand era de bun simt sa adauge si alte canale BBC sau alea DIGIspanac si toata lumea era libera sa aleaga. Bine, si asa am fost libera sa aleg, azi am fost la ei si am renuntat la abonamentul extra si imediat cum voi avea alt furnizor (sper eu de la 1 ianuarie) scap cu totul de serviciile lor minunate!
andacos spune:
Parerea mea proprie si personala ca firmele de cablu au piratat ani intregi canale precum Dicovery,HBO,AXN si mai sunt cu sigurantza dar astea-s citeva doar care-mi vin acum in minte...acum sunt efectiv prinsi in menghina si n-au ce sa faca...trebuie sa palteasca conform cerintzelor.
In Germania de exemplu,sa prinzi Discovery trebuie sa ai abonament special(altul decit firma de cablu)si platesti bani multzi pentru asta!
Probabil ca sumele pretinse de Discovery sunt intr-adevar la nivel european,ceea ce ar determina o crestere exorbitanta a pretzurilor abonamentelor.(probabil ei au testat piatza cu un anumit tarif,insa nu cred ca s-au gindit serios ca cei d ela dicovery,HBo & vor sta pe pozitzii ferme si vor amenintza cu justitzia)
E doar o ipoteza,bineintzeles!
Dana
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Zau b.nica, pentru tine sfarsitul lumii va veni in ziua in care nu vei mai gasi OTV-ul la televizor. |
Haide, haide, ca nu ma provoci asa usor!
Nu-i asa ca vei vota cu PP-DD?
b.nica spune:
Puteti sa comparati aiurelile de pe Discovery cu documentarele interesante de pe HISTORY?
Eu nu va inteleg!
Natasa spune:
Eu nu am vrut net la ei, i-au cumparat pe unii mai mici si au preluat contractele. Problema mea cu ei este ca nu ofera asistenta pentru utilizatorii de LINUX si daca nu merge netul stau sa ma cert aiurea cu un operator-robotel care nu stie sa iasa de pe sina lui. In plus, aveam IP static si acum e dinamic, ceea ce e foarte rau pentru ce avem noi nevoie. Si fara ironie, zi-mi si mie prin ce se remarca History ca zau ca eu prind numai mizerii gen aia cu casa de amanet si masini si nu inteleg de ce se cheama History, e istoria ciudateniilor americane? Chiar acum sunt unii tatuati e cauta prin niste depozite...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Puteti sa comparati aiurelile de pe Discovery cu documentarele interesante de pe HISTORY? Eu nu va inteleg! |
Tocmai acum ruleaza pe History "Razboiul depozitelor". Urmeaza peste o ora "Asii amanetului" si "Asii amanetului din Louisiana". Interesante rau, sa mori dupa ele, nu alta!
Bine, bine, nici Discovery nu-ti ramane dator. Ei-s cu "Top Gear" si peste o ora "Regii licitatiilor".
Umar la umar, History si Discovery se lupta pe EXACT aceleasi topicuri la miez de noapte, cand probabil majoritatea teleaddictilor sunt sau prea somnorosi, sau prea beti ca sa li se mai ofere emisiuni cat de cat interesante ...
capcaunul spune:
b.nica, tu nu cumva confunzi History Channel cu Viasat History?
Caci doar acesta din urma este cu adevarat un canal de istorie.
eumada spune:
Nici Viasatul nu-l mai prind...pe history sunt documentare interesante...intre 7.30si 9.30 seara sunt alea cu depozitele si inca ceva..dar in rest e ok.Eu plang dupa viasat.
b.nica spune:
citat din mesajul lui capcaunul b.nica, tu nu cumva confunzi History Channel cu Viasat History? Caci doar acesta din urma este cu adevarat un canal de istorie. |
da! Dar le urmaresc pe amandoua.
.