ce poate fi?
Buna fetelor,de ceva timp am niste scurgeri ca niste muci sau scurgeri albicioase ,ca o crema ..nu au miros,nu urat ..
si ma ia cu ameteala ,senzatie de lesin si am o stare de oboseala..
azi mi-a venit menstruatia si vad ca la inceput e maronie
cu ceva timp in urma mi-a gasit o lipsa de fier ..se poate sa ma simt asa din cauza lipsei de fier?insa scurgerile alea nu cred ca au legatura cu asta..
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
Raspunsuri
blackgirl0 spune:
Secretia vaginala de consistenta vascoasa/mucoasa este normala la ovulatie. Ce descrii tu poate fi o candidoza sau alta afectiune locala. Asa ca urgent la ginecolog si examen de secretie sau lama. Nu forum.
In perioada menstruala este normal sa ne simtim mai ametite, mai fara vlaga, nu-i nimic neobisnuit. Insa daca punem la socoteala si o anemie pe baza lipsei de fier, toate acuzele se accentueaza.
My_Lady0091 spune:
Posibil ovulatie.
Pentru clarificare-consulta medicul, din pacate forumul nu are ecograf!
oanap85 spune:
am de ceva timp[ aceste scurgeri ,tre sa port permanent proteslipuri ,m-am gandit si eu la candodoza ca in ultimul timp am luat cam mult antibiotic ,dar din cate imi amintesc ,ca am avut si cand am fost insarcinata,dadea si mancarimi ,nu am aceste simptome acum ..
My Lady stiu ca nu are ecograf insa are persoane dragute :P
la medic poate pe la anul ajung ..am prea multe probleme acum ... va multumesc oricum pentru raspunsuri
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
cosmi1975 spune:
Oana am avut si eu o perioada scurgeri din astea. Am mers la dr, mi a dat tratament dar nici acu nu l am luat(a disparut intre timp scurgerea). Imi daduse ovule si tantum rosa 10 zile pe luna tim de 3 luni.
Ametelile, senzatia de lesin si oboseala nu cred sa ai ba legatura cu ce am scris mai sus ci cu altele(anxietatea, stres si poate fi lipsa de fier).Ai grija multa de tine