Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Flafi, mi-ai dat idei..Acum caut pe net sa vad semne babesti..am citit pe un site mai devreme si eram 50-50 cu ce scria la fata si la baiat:)) Am totul combinat..Dar mai caut:))
Am gasit si calendarul chinezesc, care zice ca o sa fac fata:)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Frumos arata titlul odiseei!
Asa este fetelor ,Dragos ma aduce la disperare cu tusea lui.
Antibiotic nu vreau s-i dau si din cauza asta-i trece greu.Dar nici nu are nevoie de el ca el nu face febra.Foarte rar am luat antibiotic atunci cand a facut febra si medicul a recomanat.
Anul trecut am fost si noi pe Singulair si a fost bine dar nici la gradi nu se ducea.L-am dat din martie cand deja trecuse perioada cu virusi.
Si cu Ana tot la fel am patit dar parca ea era un pic mai rezistenta.Ana are astm bronsic si de aceea racea des ,la Dragos nu s-a pus diagnosticul de astm ci bronsita asmatiforma ceea ce dupa mine e acelas lucru.In plus acum ni s-a spus ca are si polipi.Solutia medicilor ca sa nu mai rceasca:S-al tin acasa pana trece iarna ,ori eu nu pot sa-l tin saracul ,toata iarna acasa ca vrea si el sa se joace cu cpiii.
Ne tratam cu aerosoli si siropele de tuse plus ceaiuri si usturoi si fructe si lamaie.Degeaba bag in el de toate.
Am noroc cu el ca inghie orice-i dai,nu face mofturi.
Ai mei o mostenesc pe soacra care la fel ca si ei face cand raceste.
Ma consolez cu gandul ca va capata imunitate si la anul va fi mai rezistent.

Crina si eu am incopatibilitate de grupa ,eu am O1 si sotul B3 si am facut la toate sarcinile dozarea de anticorpi.La primele nu mi-au aparut anticorpi ,acum au aparut.Mie medicul m-a zis sa le fac aceste dozari si am sa le fac.Se fac de 3 ori in toata sarcina cate 1/trimestru.Singura problema care poate aparea este ca la nastere bebe poate face un icter mai puternic si poate sa necesite sa stea la lampa cu ultraviolete.

Copiii mei au inceput cu racelile exact dupa ce i-am intarcat ,pana la mometul acela nu am avut nici o problema.
Pe bb3 am de gand sa-l alaptez cat mai mult ca sa aman aparitia acestor probleme.
Scuzati ,ca m-am intins cam mult!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

ms Vio pt rasp :*
Multa sanatate piticotului

14+

Mergi la inceput

Apropo de semne babesti eu pot sa zic ca la mine s-au adeverit cele care spun ca daca poftesti la dulce ai fata si daca poftesti sarat si acru ai baiat. Ah,si cea cu greturile ,la fata au fost puternice ,la baiat deloc ,acum putin.
Mai stiu una cu durerea de san,daca te doare sanul stang mai mult decat celalalt, faci fata daca te doare sanul drept faci baiat.La mine s-a adeverit ,la fata sanul stang a fost mai mare si mai dureros ,la baiat sanul drept mai mare si acum la fel.
Va dati seama ca astea sunt doar ca sa ne amuzam ca ,nu prea sunt de luat in calcul.

si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Va scriu si eu putin ca-s cu puiul in brate care se chinuie sa doarma dar nu prea are succes ca "l-a lovit" o raceala cu muci deranjanti.
Azi noapte a inceput si am dormit aman-trei (ca si tati e in aceeasi oala si trebuie si el sa aibe grija de pitic la nevoie) cate jumatate de ora, apoi iar se trezea plangand si vroia "sa pecam afara". Probabil ca in mintea lui daca mergeam altundeva ii trecea.

Nu prea am avut noi experiente cu copil bolnavior, dar si cand e... numai cine a trecut prin asta stie ce e in sufletul nostru,,, ca nu mai stii cum sa-l ajuti, cum sa-i iei durerea cu mana.

Miercuri am eco ca saptamana asta vom avea 20 de saptamani... zboara timpul, asa mi se pare! Bb2 misca din ce in ce mai puternic, il simte chiar si tati daca pune mana... alta treaba acum.
Cam asa ma asteptam eu la 12S cand am inceput sa simt "ceva" sa fie...

Am citit de multe vesti bune, apar culorile de carucioare (felicitari!), scapat de amnio (felicitari-felicitari), avem nume la odisee (super)... in general vesti bune am retinut.

Noi am avut ziua de nastere a baiatului, a fost super... ma simt atat de mandra, de bine, de ziua lui... asa un sentiment mai rar. Prima data l-am avut la botez cand imi venea sa strig in biserica "e al meu, e al meu" si nu-mi puteam sterge un zambet sincer de pe buze.

Va pup cu drag!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 18+

Mergi la inceput

Vio, apropo de semnele mentionate de tine, la mine se potrivesc cele pentru baiat..Nu am stiut ce sunt greturile, am sanul drept mai mare si mai dureros, mananc dulciuri, dar nu neaparat poftesc, in schimb, as manca numai salata de varza murata cu boia:))

12+

Mergi la inceput

Irinuka la multi ani lui Patrick!
Ai baiat mare acum!
Sa creasca mare si mai ales sanatos!
Insanatosire rapida!

Mad vezi tu in curand daca sunt adevarate babismele astea.
Eu nu cred in ele doar am constatat ce s-a nimerit sa fie adevarat.

si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Mcoca,nasol cu statul acasa la voi, dar nici la noi nu e situatia mai roz, financiar vorbind....
E adevarat ca poti sta 2 ani acasa, dar trebuie sa-ti si permiti.Off,e greu. Eu, m-am intors la 1 an si 3 luni data trecuta, mi-a fost tare greu, mi se parea inca micut, dar nu am avut incotro....
De data asta nici nu stiu, depinde si de mama mea, la cresa nu l-as duce asa mic...

Apropo de semne, eu le am pe cele de baiat, dar la eco mi-a zis ca e posibil sa fie fata. Eu cred ca e baiat, Radu al meu insista ca el vrea un fratior...om vedea, chiar nu conteaza pt mine.

Irina, sa-ti traiasca baietelul!Sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Irinuka, la multi ani lui Patrick!! Sa creasca mare si frumos!
O sa vedem noi si ce e bebele, sunt mai mult nerabdatoare sa aflu, nu neaparat ca vreau sa fie ceva anume..Eu sunt tare curioasa daca functioneaza treaba cu sentimentul:))
Pana una alta, sunt Ou kinder cu surprize:))

12+

Mergi la inceput

Kabecka si mie la 12 sapt. mi s-aspus ca-i fata dar eu simteam ca-i baiat nici nu am pus prea mare pret pe ce spunea.Cu o saptamana mai tarziu i-am vazut putza si nu a mai fost nici o indoiala.

si acum18+

Mergi la inceput