Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

oau, Mcoca, la 5 luni?Asa scurt e concediul in Franta?
Si la mine Radu a racit prima data la 2 si un pic, tot asa in colectivitate...In rest nu am avut probleme.
Pe mine nu vremea ma sperie, ci virusii cei urati care circula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Criulica, esti la prima sarcina ca si mine?
Eu mai am o cunostiinta care are la fel combinatia de Rh(-/+), dar ea a avut un avort si acum face teste de sange lunar pentru a vedea anticorpii anti-D..Stiu ca are de facut vaccin cam o data la 3 luni..Dar nu stiu daca se aplica si la prima sarcina..Abia astept sa imi zici ce ti-a zis dr..Poate o sa ajung si eu la dr intre timp si o sa ma lamureasca si pe mine..

11+

Mergi la inceput

Sper sa fie strong si al meu..Sa nu raceasca:)
Mcoca, doar 5 luni ai concediu?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kabeka, daca stateam dupa concediu plecam la lucru la 10s . Aici la concediul de maternitate 10s, platit la 100%. Apoi iti poti lua concediu parental (6luni la primul, 3 ani de la al doilea). Problema este ca acest concediu parental, e platit magnifica suma de 383€. Eu imi voi lua 2,5 luni de concediu parental, iar apoi voi lucra la 80%. Din pacate nu pot sta mai mult acasa. As fi stat 6 luni macar, dar logistic nu pot : Bona nu imi va tine locul 2 luni (o luna, treaca mearga adica pana la 1 oct).. Acum cum am deja bona, d ela Maya, sunt cam legata de maini si de picioare. Un an si 4 luni, pana in sept 2014 nu imi permit financiar. Toate cheltuile noastre sunt pentru 2 venituri, stiti cum e ....

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

So, cum voturile inclina balanta spre ciresele, am facut modificarea. vedeti adca ca place.

Ma gandeam sa lasam si burticile pana se coace prima ciresica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Nici eu nu-mi permit sa stau prea mult acasa...
Dar totusi 10 saptamani este foarte putin. Nu numai ca nu-i ajunge copilului dar nici organismul mamei nu are timp sa-si revina.
Asta e... ne adaptam si facem ce putem.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Madd, tot la prima sarcina sunt. Pe mine m-a pus sa fac analiza asta la 13 saptamani deci nu cred ca este graba mare in prima parte a sarcinii.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

dupa acasta descriere babele ar zice ca e fata

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Crina, la mine nu se cunoaste burta..deloc..Doar ca eu oricum aveam bazinul mai lat, iar acum mi se pare ca este o idee mai mare..Nu sesizabil, altfel mi-as da seama la pantaloni..Nu a trebuit sa fac absolut nicio schimbare..Mai mult, la picioare mi se pare ca sunt inca slaba..doar ca nu mai am deloc talie, sunt asa..dreapta si fara burta:))
Si am implinit deja 12 saptamani..Oare cand rasare si la mine?!:))

11+

19+ cu

Mergi la inceput

Flafi, mi-ar placea sa fie fata..Sotului nu stiu cat i-ar placea..Dar cine mi-a vazut ecografia bebelusui mi-a spus ca pare baiat:))
Eu sper totusi ca sentimentul meu e mai puternic si ca o sa aibe pasa:))
Abia dupa sarbatori o sa aflam..

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Eu sper sa aflam pana in sarbatori. chiar inainte de Craciun avem programare :) eu zic ca la 16 sapt. ar putea sa ne zica :)

14+

Mergi la inceput