Felicitari Mena, Dannah, Cellena, Mya! #49
Raspunsuri - Pagina 9
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy Mena, pe unde umbla delfinasul tau? Parca vad ca ajungi aproape de 40 de sapt si incepi sa te ingrijorezi ca nu mai vine odata! si ai grija de tine! gasca! Iulia, mami de Sara Andreea si 39+ |
Suntem bine. Sunt emotionata rau! Am ajuns la termen. Am 36 de saptamani implinite azi. Merita sarbatorit evenimentul. Sincer imi vine sa plang de fericire. Abia ma temperez sa nu. Cumva trebuie sa sarbatoresc ziua de azi.
Am dureri de bazin, contractii, junghiuri dar le intampin cu bucurie pentru ca da, acum, da sunt normale si nu ma mai tem de ele. De acum poate sa vina delfinasul meu daca vrea pentru ca il asteapta multa lume si, mai ales, multa dragoste. 40 de saptamani nu apucam pentru ca la 39 avem programata cezariana. Ma rog sa se declanseze singur travaliul inainte de 39 pentru ca e mai bine pentru noi sa facem ceza la cald.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel
Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)
IuliaCospy spune:
Mena, pai scoatem sampania, nu? Una fara alcoolo Ma bucur nespus pentru voi!
Angiuta ma bucur ca sunteti bine! Cum stati cu nametii? Ajungeti usor la spital cand se hotaraste domnisoara?
Pe mine ma supara de cateva zile sciaticul. Mai ales dimineata. Se lasa asa pe picior si merg schiopatat, dar mai e putin si sper sa fie ok dupa.
Iulia, mami de Sara Andreea si 39+
aschiutza spune:
Neatza! Noi am inceput bine ziua cu o cearta cu juniorul care ne-a facut scandal la imbracat. Hormonii meu au luat-o razna si am plecat trintind usa . De cind i-am povestit ca voi merge la spital sa nasc a inceput sa povesteasca la toata lumea ca mama e in spital si ca mama e plecata si ma tot cauta in casa si nu ma lasa sa plec de linga el . Ieri trebuia sa merg la clinica si taman atunci s-a agatat de mine si nu a vrut decit sa doarma linga mine somnul de prinz... Bineinteles ca i-am ascuns ca merg la spital, i-am spsus ca sunt la cumparaturi... Ufffff.....
Angiuta, hai ca mai ai putin si scapi . Daca o mai fii nevoie iei Symphytum pe urma (eu il am in potenta D6).
Iulia, pt sciatica (asta am avut si eu in prima sarcina) ajuta un pic sa te asezi in 4 labe si sa legeni un pic burtica. Asa se muta bebe de pe coloana mai in fata. Ajuta si cind bebe apasa prea puternic pe col sau pe oasele inghinale.
Mena, si eu m-am linistit dupa saptamina 35 , dar incep sa intru in panica si sa imi fie teama. Ieri am facut inscrierea la clinica (nu vreti sa stiti cite hirtii au saracele asistente de completat ). Am intrebat de cezariana si mi-au spus ca pot oricind sa intreb si sa cer daca nu merge bine cu nasterea. Mie,dupa cit am mai povestit, mi-e teama de inducere. Am intilnit cit am stat in spital citeva gravide care se chinuiau cu inducerea de 2-3 zile . Voi incerca sa nasc natural, dar imi las si cealalta optine deschisa mintal.
Sunt chiauna de somn, ma duc sa mai dorm un pic...
IuliaCospy spune:
Aschiutza multumesc mult de pontul cu durerile! Sper sa fie mai bine!
Legat de juniori, si a mea face la fel. De cateva zile e f. miorlaita si agatata de mine aproape non stop. Noi am avut ieri si alataieri circ cu invatatul poeziilor pt serbare, iar dimineata nu vrea la gradi. Intr-un final se linisteste, dar numai dupa ce imi pune mie nervii pe bigudiuri si ridic tonul la ea, iar la gradi totul dispare ca prin farmec dupa ce dispar eu din peisaj.
Cred ca simt si ei buna parte din emotiile noastre si reactioneaza in consecinta. Ne trebuie rabdare, dar in perioada asta e f greu
Dannnah unde esti? Ne faci vreo supriza?
Hai Logam!
Angiuta scoatem motatele si pt tine?
Mamicutele, ce mai faceti? Ce fac puisorii? S-a apucat cineva de planificat botezul?
Iulia, mami de Sara Andreea si 39+
angiuta spune:
Iulia lasa ca mai e putin si scapam de "bucuriile" sarcinii. Pentru mine chiar ca e ultima sarcina, doi copii imi ajung. Dupa V am zis ca nu mai vreau dar m-am razgandit dar de data asta chiar sunt sigura ca nu ma mai razgandesc.
Cu zapada ne descurcam, strazile sunt desfundate si pentru a ajunge la spital iau un taxi, nu e foarte departe, vreo 7 km.
Colief nu cred ca se gaseste aici, moasa ne-a recomandat asa cum zicea si Aschiutza Bigaia care se gaseste si in Ro sub denumirea de Protectis.
Eu din fericire nu am avut nevoie la primul, sper sa scap si de data asta.
Maine am termenul dar ma tem ca il voi depasi iarasi si ajung sa-mi induca travaliu. Sa vad maine ce zice si ginecologul.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 39+
douradoudou spune:
la noi e biogaia
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
irina_es spune:
buna fetelor mai intii multe FELICITARI LA TOATE MAMICILE SI BEBELUSI LOR IAR LA CELE CE URMEAZA SA NASCA NASTERE USOARA.noi sintem bine sanatoase si foarte mincacioase ca nu ii ajunge laptele de la sin ca trebuie sa ii dau si lapte praf .am vazut ca ati intrebat daca ne culcam bebele cu noi in pat ,la mine la inceput am puso si dormea dusa dar cind o puneam in patut parca era pe ace si nu stiam ce sa fac eram disperata ca eu nu vroiam sa o invat cu mine in pat .iar intro seara vorbind cu fina mea ma invatat ce sa fac mia zis sa ii pun o bluza de a mea inpatut ca ii simte mirosul meu si doarme si sa stiti ca avea dreptate iar acum doarme in patut .am vazut ca la uni bebelusi leau iesit bubite pe fata si la amea ii iese ii dispar iara ies si asa ca nu i nui nimic grav acum ma duc ca ma striga cristina si ma duc la farmacie sa o cintaresc ca aici ii cald si ii soare ii 17 grade mai intru mai tirzi va pup
ary_v spune:
Mena, felicitari! Hai ca mai ai un pic, ma bucur mult pentru tine, de acum poti sta linistita si tu!
Si la mine la fel face cel mic, numai cu mine vrea. Eu sa stau langa el la nani, eu sa il ajut la imbracat, vrea si in brate dar nu mai pot, e mult prea greu. Daca ies cu el undeva se face ca nu mai poate merge si vrea in brate, numai cu mine face asa, in rest trebuie sa fugi dupa el pe afara. Nu e o perioada usoara, incerc sa imi pastrez calmul ca si asa e destula furtuna in sufletul lui.
Aschiutza, nici eu nu as vrea sa ajung la inducere. La mine a durat 6 zile, faceam injectii zilnic si nu as mai vrea sa trec prin asta. Ma asteapta si copiii acasa, ar fi destul de greu. Sa vedem poate totusi se decide bebe pana marti.
Mihaelafalt spune:
Buna mamici si burticute.
Irilac felicitari, recuperare usoara si laptic din plin iar bebe sa fie cuminte si necolicos.
Iulia, Mica si tuturor gravidutelor, care sunt in asteptare nastere usoara.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
adriana15 spune:
Mai aparem si noi pe aici. nu am timp de absolut nimic. daca imi zicea cineva ca la al doilea copil va fi acomodarea mult mai grea as fi zis ca e nebun. dar se pare ca este exact asa. oricum eu cred ca totul mi se trage de la sperietura aia, plus chinul cu laptele, de fapt alaptarea dintr-un singur san, inecatul la fiecare incercare de baut cu biberonul. ce sa mai, eu cred ca un pui mic de depresie tot am facut, ma ia plansul in fiecare zi, in week-endul trecut a dormit o colega la mine, sa ii dea ea cu bibe, are ceva experienta ca a fost rezidenta 2 ani pe neonatologie, cat de cat a reusit sa ma mai calmeze. oricum fata de primul copil cand am luat f usor faza cu nu am lapte si i-am dat lapte praf, de data asta nu stiu parca am innebunit, sunt f stresata ca nu am suficient, si ala doar intr-un san, o tot cantaresc, ea adoarme cand suge, offfffffffffffff
am luat bibi din ala Medela Calma, bea mai bine cu el dar reuseste sa se inece si asa de vreo 2 ori. secundele alea pana trage aer din nou mi se par ore....
in rest stres si cu sotul, el e mereu acasa si am inceput ciondaneala. luni vine soacra-mea aici pt 3 sapt jumate. ca sa intelegeti cat de dispe sunt de am chemat-o sa ma ajute cu gatitul si cu fata mare, eu nu o plac deloc pe soacra-mea, e f prefacuta si te scoate din pepeni. dar.....am zis ok, altfel ajung la nebuni.
Nu vreau sa va incarc si pe voi cu micile marile mele probleme. Sunt fericita ca bebe e sanatoasa, peste altele vom trece.
de 2 nopti stam cu orele treze, plans, dureri de burtica, cautat mancare, uneori mai si varsa....
FELICITARI NOILOR MAMICI!!! bebei sanatosi si laptic mult!
ANGIUTA tin pumnii sa fie bine, poate nasti ca mine exact in ziua termenului.
BIOANA wow ce repede ai dat jos kg, de fapt ce putin ai pus. eu mai am o gramada de dat jos, abia am 56 kg acum si am plecat de la 48. asa ca....inca un motiv de nervisori. arat rau...
MENA bravo, ai vazut ca ai reusit si tu sa duci sarcina in siguranta pt bebe? parca vad ca sta puiul pana la 40 sapt.
BUBU ce grasut ai tu acolo , noi abia avem 3600 la 3 sapt. dar oricum am luat si noi bine.
Nu reusesc sa nominalizez toate fetele, citesc o data la 2 zile asa ca nu va supi pe mine.
Ce sa zic, mai scriu cand mai am timp si dispozitie ca decat sa va stresez pe voi cu aiurelile mele mai bine astept sa imi revin.