Felicitari Mena, Dannah, Cellena, Mya! #49

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare!!!!

nu prea am mai avut timp sa intru lately.. bebe ma tine ocupata non stop...nu are cine sa imi fac de mancare, curat, calcat..asa ca in putinele momente libere tre' sa le fac pe toate..ufff e ff greu insa e atat de frumos totul!!!!
Fetelor ieri am implinit si noi o luna!!!! Sunt asa fericita pt ca am avut parte numai de vesti bune: La controlul pediatric bebele meu a luat f fbine in greutate pana acum..sper sa ne uimeasca de bine si in continuare la fel. A luat un kil jumate in prima luna.. are acum 4650 de gr...si s-a inaltat cu 7 cm, are acum 57 de cm...stiam eu ce stiam dupa bodyurile de nou-nascut care nu ii mai vin niciunul!!!!!la Masuratori: dimensijne cap, torace,etc corespunde deja cu un bebe de 2 luni, e f bine dezvoltat.. Inca mai are un usor icter fiziologic..se numeste icter fiziologic intretinut de laptele de la san.. cica poate disparea acum sau si peste 3 luni ) pt ca e intretinut de alaptatul la san... dar nu are nici un efect asupra bebelui deci sa nu imi fac griji, doar culoarea lui bebe e ciudata: e mai portocaliu parca, mai palid, dar atat ).

Cat priveste dormitul..eu il culc numai pe parti..cand pe stanga cand pe dreapta si in spate are rulata o paturica tocmai ca sa nu se intoarca; il culc pe o perna din aia speciala cu gaura, pt forma capului:

http://bebebliss.allshops.ro/produs/1500181/Babymoov+-+Perna+suport+cap+Lovenest.html

Ca sa ii mai alin din colici(pe care ii are cu precadere dupa masa si mai mult dimineata am observat) il culc pe mine, pe burtica mea si asa doarme 2,3 ore sau in brate..deocamdata nu plange;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mesaj primit pe fb: Sunt sora Luminitei si m-a rugat sa va spun ca are un baietel de 3,550 g si 53 cm si se simt bine amandoi! va pupa pe toate!

Bv mamica noastra eroina!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel

Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Felicitari Luminita!

Sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de amandoi puiutii tai!

Mena multumim mult de vesti!

Mami, ai baiat mare, ce sa mai! Felicitari si sa fiti cu totii sanatosi sa va bucurati impreuna!

Iulia, mami de Sara Andreea si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Felicitari Luminita! Refacere usoara si bebe sanatos si papcios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Felicitari Luminita!

pentru mine sa scoateti motzatele - vineri la ora 8.30 merg la spital ptr provocare. Nu sunt foarte happy, nu asa as fi vrut, as fi vrut sa-l las sa vina de ziua lui...acum stau numai cu gandul la asta. Vineri voi avea 39 sapt si 6 zile.

Am fost azi la dr, bebele e bine-merci, absolut niciun semn ca ar vrea afara. Colul e lung, lichid suficient, placenta gradul II...in schimb colul e moale...am simtit eu scurgeri abundente in ultimul timp.

Care e graba atunci... - pai dr. meu e de garda vineri, am zis ca e mai bine asa, voi fi pe maini bune. Luni oricum as fi mers pentru ca daca adaugam 5 zile de spitalizare, n-as vrea sa ma prinda ajunul Craciunului. Nu de alta dar cred ca vor fi numai rezidenti in spitale.

Ma simt vinovata ca-l "deranjez" pe bebe in loc sa-l las sa vina cand vrea el...daca nu ar fi presiunea asta cu sarbatorile..Azi si maine voi face tot ce se poate face, poate poate vine el singur: am deszapezit masina, am curatat aleea, am mers mult pe jos, deseara voi "abuza" de sot Mai stiti alte trucuri? De mancat picant parca citisem..Oricum sunt intr-o forma fizica de zile mari.

Mai e treaba ca vineri e serbarea Marei si as vrea ca familia sa fie acolo. E la ora 16.00, ma gandesc ca voi naste pana atunci.

Din experienta voastra - cum e cu perfuzia cu oxitocina, te duci fara nicio durere si dintr-o data te apuca contractii din alea puternice? Sau se dozeaza treptat...Ma gandesc ca va merge mai greu decat o nastere naturala-naturala...

Na, cam astea sunt vestile mele, cum am zis nu sunt foarte happy.

Va pup,

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bravoooo, Logam, bravoooo mamiiiii!! 12.12.2012!! Suuupeeeeer zi, BRAVO!Bun venit, pui de om scump si drag, sa fii sanatos si cuminte si sa o bucuri pe mami in fiecare clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!!!

Fetele gravidutele, cand citesc prin ce chinuri fizice treceti voi parca nu-mi vine sa cred ca am trecut si eu prin asta, mi se pare ca a trecut atat de mult timp...
In alta ordine de idei, noi ii taiem unghuitele la masa de seara, dupa baita. Le-am taiat de 2 ori pana acum. Ca si cand as fi operat pe creier, evident
De cateva nopti dormim si noi noaptea. papa cu ochisorii inchisi si adoarme, iubitul meu mic
Colici nu prea prestam, spre deloc asa- minunea au savarsit-o Bonnisan si Sab Simplex.
Later edit: am uitat sa va spun: noi nu acceptam suzeta. Nu curge nimic din ea, deci e cah. Se si stramba cand o scoate din gurita

Denysuc, iubita, sunt atat de fericita pentru tine, parca nu-mi vine sa cred ca esti graviduta, asa mult ma bucura mesajele tale
Felicitari, Allexinna!!!
Felicitari, Lumi!!!
Aschiutza, al meu se trezeste pe la 12-1, 3 si 5 noaptea ca sa manance si mai nou noaptea ii ajunge ce papa de la mine, nu mai facem lapte praf. De fiecare data adormim amandoi si taaare bine dormim. Si mie imi este teama sa nu-i fac rau si incerc sa ma mobilizez sa-l pun in patut, dar nu-mi iese de fiecare data pt ca sunt chioara de somn.
Andie, asa cum zice Nico facem si noi, ne-am desteptat dupa vreo 2 sapt
E f usor cu termosul si laptele in camera unde dormiti, la mine cel putin bucataria e f departe si nici nu stam singuri, asa ca asta a fost o solutie f buna
Din fericire, acum o mai aplicam ziua si nu de fiecare data
Mena, felicitari pt 36 sapt
Adriana, daca te ajuta sa ne povestesti micile tale mari probleme, noi suntem aici si te ajutam cu o vorba buna si o incurajare
Mami, ne-ati luat, noi aveam in plus la o luna 5 cm si un kil
Felicitari pentru vestile bune!
Bubu, si noi suntem in pom cu timpul... Dar f f fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Felicitari Logam! Sa fiti sanatosi si recuperare rapida!

Danah, tinem pumnii pentru vineri!

La mine tin minte ca au dozat perfuzia. Nu pot sa compar cu a doua nastere pentru ca intotdeauna prima e mai grea, dar per total a fost OK, travliul si nasterea au durat in total cam 4 ore. Tu fiind la a doua nastere cred ca scapi mai repede. Dar mi se rupsese apa, abia apoi mi-a pus perfuzia. Mai mult a durat pana mi s-a rupt apa, scriam mai sus cat am stat in spital. Acum nu stiu exact cum se procedeaza.

Eu azi am tot citit de cocteilul cu ulei de ricin, daca o sa se puna problema de inducere, eu ma gandesc f serios sa incerc varianta asta inainte. O sa vb si cu dr sa vad ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Eu experimentez niste arsuri de stomac ce m-au trezit acum in miez de noapte. E prima noapte cand dorm atat de mizerabil, sunt la a 3a trezire.

ary eu am testat cu succes cockteilul la prima nastere. E cam scarbos de baut dar eficient.
Sunt mai multe variante, al meu avea si mousse de migdale ceea ce l-a facut si mai greu de baut. L-am baut seara, dupa vreo 2 ore m-am deranjat la stomac. Dupa o repriza de stat pe WC m-am culcat si m-am trezit cu contractii regulate ce au dus in scurt timp la ruperea apei. Contractiile au crescut in intensitate treptat si in total de cand au inceput pana s-a nascut V au trecut 8 ore. Pentru prima nastere mi s-a spus ca a fost foarte bine.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Neata fetele

Am reusit sa dorm si eu noaptea asta cu 3 treziri pentri pipi. Si acum m-am apucat de treaba. N-am stare si as face ce tot timpul ceva.

Ieri am fost la med de fam. Mi-am luat hartiile pt spital si CM-ul si am fost si la ORL. Cica am o nevralgie la ureche si mi-a dat otocam si paracetamol.

Dana Ce tin minte de la Bia, ca mi-a dat ulei de ricin (asta e si ca sa poti face kk sa nu fie accidente) si calciu intravenos. Dar n-a avut efect decat ca am eliminat dopul pt ca Bia avea doar 37 de saptamani si a vrut sa mai stea. A venit dupa o saptamana si perfuzia cu oxitocina mi-a pus-o dupa ce mi-a rupt medicul membranele.
Soramea in schim cu inducere a nascut in 4 ore. Deci depinde mult si de organism cum reactioneaza.
Si uite si niste sa fie totul bine.
Nastere usoara.

Onut, Mami Ce flacai mari aveti voi acolo! sa creasca mari si voinici.

Luminita Felicitari, refacere rapida si mult laptic.

Adriana Te cred ca iti este greu cu bblina mica. Hai ca se face ea mare si incet incet invata si cum sa pape fara sa se inece. E bine ca ai chemat ajutoare, chiar de nu iti place de ele, dar important este sa te odihnesti si sa te simti bine.

Mihaelafalt Iti doresc ca magia Sarbatorilor de iarna sa iti aduca si pruncul mult dorit.

Despre dormitul in pat cu bbi. Pe Bia am culcat-o cel mai mult in patul ei. Doar cand era bolnavioara o luam cu mine in pat. Dar eu dormeam pe marginea patului si ea se lafaia in rest. De cate ori a dormit in pat cu noi eu mai mult am pazit-o decat am dormit.

Angiuta, Iulia Juniorii presimt ei ca se va intampla ceva si nu stiu sa se manifeste. Mai face si Bia cateodata asa, dar fiind mai mare pot sta altfel de vorba cu ea si imi spune ce o deranjeaza.

Mena Felicitari pentru cele 36 de saptamani.

Iulia Ai dreptate. Celor mici nu le trebuie multe sa se bucure de ele, iar zapada e cea mai mare bucurie in acest anotimp. Bia a fost ieri la derdelus cu verisorii si au venit in casa plini de zapada si rosii in obraji, uzi pana la chiloti, dar fericiti.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput