Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 7
anca_toma spune:
La multi ani !!!!!! Simona-maris
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 10+
Andra28 spune:
Buna fetele,
Bun venit noilor burtici!
Eu azi am fost sa-mi recolteze sange ptr analize. Le-am facut si pe cele uzuale si complexul Torch si cele ptr Listeria. Cele uzuale au fost suportate de Casa, iar ptr Torch si listeria am platit 416 lei.
Joi merg si eu la dr si sper sa auzim inimioara,... abia astept!
Elena, intrebasei de vopseaua de par. Eu ma vopsesc, nu prea pot sta fara ca am multe fire albe, dar cu vopsea fara amoniac de la L'Oreal.De fapt cu asta m-am vopsit mereu si sunt foarte multumita, mai ales ca am firul subtire si asta il ataca mai putin.
Pupici,
Andra 8+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2012)
iulia_1981 spune:
Fetelor, cu vopsitul am rezolvat-o de ceva vreme de cand ma pregateam de asa ca am trecut de la blond la culoarea mea naturala si nu e nevoie sa ma mai vopsesc. Dar voi oja sau lac de unghii folositi? Va
Ele spune:
Andra, da eu intrebasem de vopsit.
Nu vreau sa arat neingrijita doar ca sunt gravida.
La Denisa nu m-am vopsit si nu vreti sa stiti ce fel aratam in poza de la externare. Si nevopsita si nespalata.
La unghii eu am renuntat la gel. Nu la oja. ce e drept ca acum folosesc un lac doar. Dar de sarbatori probabil o sa folosesc o oja rosie.
Ma tot uit la TV si nu vad ca VIP-urile astea umbla nevopsite.
Elena & Denisa
10 saptamani
mstefania spune:
Va salut si eu!
Felicitari si bun venit noilor gravidutze!
Citeam acum de analize, am uitat sa merg sa le ridic asa ca daca apuc merg azi sa le iau, si credeam ca am scapat de varsaturi dar vad ca nu ma lasa de loc, de la sfarsitul saptamanii am luat-o de la capat , mi-e deja greata doar la gandul ca mi-ar fi greata :)
Apropo de vopsitul parului, ma abtin sa ma vopsesc pana nu trece primul trimestru de sarcina si apoi ma voi vopsi mai rar dar ma vopsi, asa am facut si la sarcina trecuta.
La multi ani Simona!
Paula, vreau si eu parola si apoi sa vad cum sa pun pozele.
Stefania 9+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Mony08 spune:
Bine ati venit burticute noi
paula multumesc
amalia le pun vaginal. Ma bucur tare mult ca la voi e totul bine.
Dana eu nu prea cred ca sunt adevarate. De exemplu eu am avut greturi la Denis,a fost f activ,mi se misca toata burtica de ziceai ca vrea sa iese prin burtica afara.Cat despre forma ,eu am avut forma exact cum se spunea ca este la baiat,dar aceeasi forma a avuto si o prietena de a mea si a facut fata.Fiecare sarcina difera,nu prea ai cum sa-ti dai seama ce poate fi.
Cat despre greturi,au inceput cam prin a 6 -a saptamana,am crezut ca s-au oprit zilele trecute si de ieri sa te ti ce greturi groaznice am,dau in fiecare zi la rate
Ele si la mine se intareste burta cand ma enervez si ma apuca durerile,de aceea incerc sa fiu cat mai calma,mai beau ceai de tei sa ma linistesc. Ai un doct super bun si grijuliu,tot respectul.
Despre vopsit ,si eu am auzit ca n-ar fi indicat si nu ma mai vopsesc.
La multi ani Simona!
9+
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
mstefania spune:
Elena, acum ca a scris Monica de contractii, eu nu am acum dar de pe la vreo 30 de sapt sau chiar mai repede am avut contractii dureroase si am urmat tratament fiind cu iminenta de nastere prematura, deocamdata nu am contractii, dar daca voi avea mai incolo sigur voi lua iar No-spa, doar simt uneori un mic discomfort cred ca incepe sa creasca burtica.
Paula, faci naveta zilnic cate 80 de km pe zi?
Ps. Eu sunt nascuta in Sighisoara si cu muulte neamuri in Tg. Mures :)
Stefania 9+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
marrya31 spune:
Buna fetele! Azi am avut programarea cu moasa, a durat 2h... am completat o cartulie, un fel de dosar al sarcinii cu tot felul de intrebari, mi-au luat o mostra de urina, trei fiole de sange, aici ma cam chinuit una care ma intepat de doua ori si nu reusea, a treia oara a venit altcineva care imediat ma rezolvat :D mi-au dat tot felul de pliante,o carticica despre sarcina,voucere si o rama din carton pt primul scan :D
La multi ani Simona!
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+
flory_blanca spune:
salut.
Am cam absentat asa ca o sa raspund la ce mai stiu sau ce mai e de actualitate.
Legat de varicela eu am un coleg a carui sotie a facut varicela cand era gravi in 5 saptamani si acum are un baiat de 2 ani perfect sanatos.Eu stiu ca nu e la fel de periculoasa ca rubeola de exemplu si poate in multe cazuri sa nu dea probleme. Eu zic ca daca se monitorizeaza bine sarcina va fi bine asa ca nu va stresati.
Ele eu nu mi-am dat gelul jos si sincer nici un intentionez. Nu cred sincer ca dauneaza. Am avut si la prima sarcina am si acum. Legat de vopsit vineri am programare o sa ii spun ca sunt gravi si ma vopseste cu nuantator. Ma vopsesc neaparat ca am destule fire albe si nu stau asa. Am prietena care s-a vosit blond toata sarcina o data pe luna si a fost ok. Cred ca sunt prea mici cantitatile ca sa afecteze.
Eu am fost la eco saptamana trecuta , bb e bine miscacios dar mi-a gasit o mica dezlipire la placenta.Iau utrogestan, fara efort si incerc sa stau cand sunt acasa cat mai mult in pat . Sper sa se lipeasca inapoi, oricum pe 20 merg iarasi la control pt dublu test.
Eu sunt super stresata de greutate sarcina asta. Sunt foarte balonata si din cauza asta mi se pare ca se vede deja burta asa ca toata ziua hop pe cantar. Data trecuta mi-am schimbat hainele doar pe la 16 saptamani si nu toate acum cred ca va fi nevoie mai devreme. Nici nu am reusit sa dau tot jos de data trecuta, ma streseaza si dr ca nu am voie sa ma ingras mai mult de 10 kg asa ca am facut o obsesie. Cand sunt acasa incerc sa manac cat de sanatos pot dar la lucru uit de mine si cand ma ia foamea manac ce imi iese in cale sa nu mi se faca rau. Stiu ca nu e bine dar nu reusesc sa ma organizez deloc.
9+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
SophieC. spune:
Ne anuntam si noi prezenta.
UM - 2.11.2012
DPN - 9.08.2013
Doamne Ajuta sa fie totul bine!