Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 5

marrya31 spune:
marrya31 spune:
 Eu mi-am facut testul la o zi intarziere si deabi sa vazut a doua liniuta, nu stiu denumirea testului :D poate totusi se lasa si la tine cu doua liniute :)
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri. 10+
10+

marrya31 spune:
marrya31 spune:
 Si eu am facut unul cu 5 zile inainte de menstruatie si mi-a iesit negativ :D apoi cel la o zi intarziere pozitiv, care se vedea slab si la 6 zile intarziere am facut altul care sa vazut mai bine, ultimul care l-am facut a fost in saptamana 8 care a iesit clar :D
Vreau si eu zapada, sa trimiteti si aici :D
Eu am renuntat la vopsit,chiar de dinainte sa raman m-am fopsit o nuanta apropiata de culoarea naturala,eram blonda inainte :D am citit pe undeva ca e mai ok sa-ti faci unghiile decat sa te vopsesti...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri. 10+
10+

iulia_1981 spune:
iulia_1981 spune:
 Salut burtici, sunt noua printre voi. Va citesc de mult si in sfarsit pot sa ma alatur voua. Am o sarcina de 6 saptamani si 3 zile iar de Mos Nicolae am vazut steluta la ecografie. Ii batea inimioara insa nu a reusit sa ii masoare bataile fiind micuta tare: 3.3 mm. Saptamana viitoare ne vedem iar si o sa ne masoare atunci.
As fi vrut sa va intreb cum se manifesta la voi starile de oboseala . Eu simt ca un fel de presiune in piept (stau bine cu inima:)), si simt mereu nevoia sa ma asez. Am renuntat la cafea chiar daca doctora mi-a dat voie. Poate din cauza asta sau e o stare normala in timpul saptamanii 7?
. Eu simt ca un fel de presiune in piept (stau bine cu inima:)), si simt mereu nevoia sa ma asez. Am renuntat la cafea chiar daca doctora mi-a dat voie. Poate din cauza asta sau e o stare normala in timpul saptamanii 7?

marrya31 spune:
marrya31 spune:
 Bine ai venit, felicitari pt bebe si sarcina usoara si la termen!
Eu cam in aceeasi perioada oboseam mergand si pana la wc... deabii respiram si aveam si o durere in piept, am avut si tensiunea mare,astea mi-au trecut in cateva zile, oboseala in schimb a mai ramas, dar nu la fel de puternica :)
10+

unidanad spune:
unidanad spune:
 Bine ai venit Iulia multa sanatate si tie si lui  . Si eu am si acum aceeasi stare de oboseala. Pana sa raman
. Si eu am si acum aceeasi stare de oboseala. Pana sa raman  ma culcam numai la 2-3 dimineata pentru ca asa eram obisnuita de pe la 6 sapt jum am inceput sa
 ma culcam numai la 2-3 dimineata pentru ca asa eram obisnuita de pe la 6 sapt jum am inceput sa  la 10. Si eu cateodata parca obosesc si cand vorbesc
 la 10. Si eu cateodata parca obosesc si cand vorbesc . Fetele cum stati cu greturile au mai disparut? Noapte buna.
 . Fetele cum stati cu greturile au mai disparut? Noapte buna.

9 saptamani
 9 saptamani

paula_m spune:
paula_m spune:
 Neata
Iulia, sarcina usoara in continuare .
.
Ce ati facut in week-end? Cum sunteti?
Fetele care nu sunteti pe prima pagina, va rog eu mult, sa treceti datele :
Ultimul ciclu menstrual
Data probabila a nasterii
Data nasterii 
Daca mai aveti copii, numele lor si data nasterii.
Azi nu ma duc la munca, ca ninge, si e zapada si eu conduc 40 de km pana la birou, asa ca mi-am luat o pauza. Haideti ca dau 
Aaaa, si astept tortul de la Simona 
 La multi ani Simona-maris!!
 La multi ani Simona-maris!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010  si  9+
 9+
Am implinit doi anisori!!!
poze 

Ele spune:
Ele spune:
 Buna dimineata!
Paula nu imi place cand lipsesti de la raport. Deci pt ieri te penalizez. 
Eu sunt la munca, o alta saptamana.
Afara e zapada multa, dar conduce sotul, nu eu. Binenteles ca se merge haotic, ca intotdeauna cand ninge. 
Iulia bine ai venit si sarcina usoara!!
Elena & Denisa 10 saptamani
 10 saptamani

paula_m spune:
paula_m spune:
 Elena, iti dau un suc , cand ne-om intalni prima data...sa nu uiti de el , si ma ierti cu penalizarea.
, si ma ierti cu penalizarea.
Tb sa fac un nou cont de gmail si de picasa( am mai facut unul si am uitat parola), ca mi-e greu sa vb cu voi daca nu va asociez cu o fata, dar va invat eu pana la urma.
 9+
poze 

Ele spune:
Ele spune:
 Paula eu deja am burta care trebuie pozata. :))
Deci tre sa punem poze pe undeva.
Elena & Denisa 10 saptamani
 10 saptamani

paula_m spune:
paula_m spune:
 Asa...am facut cont pe gmail : gravideiul.aug@gmail.com si dupa ce va trimit parola ( la cerere), intrati si pe picasa si va faceti album. Eu am facut primul album si am pus o poza. Va astept si pe voi.
 9+
poze