Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Eu mi-am facut testul la o zi intarziere si deabi sa vazut a doua liniuta, nu stiu denumirea testului :D poate totusi se lasa si la tine cu doua liniute :)

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+

Mergi la inceput

Si eu am facut unul cu 5 zile inainte de menstruatie si mi-a iesit negativ :D apoi cel la o zi intarziere pozitiv, care se vedea slab si la 6 zile intarziere am facut altul care sa vazut mai bine, ultimul care l-am facut a fost in saptamana 8 care a iesit clar :D
Vreau si eu zapada, sa trimiteti si aici :D
Eu am renuntat la vopsit,chiar de dinainte sa raman m-am fopsit o nuanta apropiata de culoarea naturala,eram blonda inainte :D am citit pe undeva ca e mai ok sa-ti faci unghiile decat sa te vopsesti...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

Salut burtici, sunt noua printre voi. Va citesc de mult si in sfarsit pot sa ma alatur voua. Am o sarcina de 6 saptamani si 3 zile iar de Mos Nicolae am vazut steluta la ecografie. Ii batea inimioara insa nu a reusit sa ii masoare bataile fiind micuta tare: 3.3 mm. Saptamana viitoare ne vedem iar si o sa ne masoare atunci.
As fi vrut sa va intreb cum se manifesta la voi starile de oboseala. Eu simt ca un fel de presiune in piept (stau bine cu inima:)), si simt mereu nevoia sa ma asez. Am renuntat la cafea chiar daca doctora mi-a dat voie. Poate din cauza asta sau e o stare normala in timpul saptamanii 7?

Mergi la inceput

Bine ai venit, felicitari pt bebe si sarcina usoara si la termen!
Eu cam in aceeasi perioada oboseam mergand si pana la wc... deabii respiram si aveam si o durere in piept, am avut si tensiunea mare,astea mi-au trecut in cateva zile, oboseala in schimb a mai ramas, dar nu la fel de puternica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Bine ai venit Iulia multa sanatate si tie si lui . Si eu am si acum aceeasi stare de oboseala. Pana sa raman ma culcam numai la 2-3 dimineata pentru ca asa eram obisnuita de pe la 6 sapt jum am inceput sa la 10. Si eu cateodata parca obosesc si cand vorbesc . Fetele cum stati cu greturile au mai disparut? Noapte buna.

9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Iulia, sarcina usoara in continuare.
Ce ati facut in week-end? Cum sunteti?

Fetele care nu sunteti pe prima pagina, va rog eu mult, sa treceti datele :
Ultimul ciclu menstrual
Data probabila a nasterii
Data nasterii
Daca mai aveti copii, numele lor si data nasterii.

Azi nu ma duc la munca, ca ninge, si e zapada si eu conduc 40 de km pana la birou, asa ca mi-am luat o pauza. Haideti ca dau

Aaaa, si astept tortul de la Simona
La multi ani Simona-maris!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Paula nu imi place cand lipsesti de la raport. Deci pt ieri te penalizez.
Eu sunt la munca, o alta saptamana.
Afara e zapada multa, dar conduce sotul, nu eu. Binenteles ca se merge haotic, ca intotdeauna cand ninge.
Iulia bine ai venit si sarcina usoara!!

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput

Elena, iti dau un suc , cand ne-om intalni prima data...sa nu uiti de el, si ma ierti cu penalizarea.

Tb sa fac un nou cont de gmail si de picasa( am mai facut unul si am uitat parola), ca mi-e greu sa vb cu voi daca nu va asociez cu o fata, dar va invat eu pana la urma.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula eu deja am burta care trebuie pozata. :))
Deci tre sa punem poze pe undeva.

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput

Asa...am facut cont pe gmail : gravideiul.aug@gmail.com si dupa ce va trimit parola ( la cerere), intrati si pe picasa si va faceti album. Eu am facut primul album si am pus o poza. Va astept si pe voi.

poze

Mergi la inceput