Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 4
Ele spune:
Tendresse bine ai venit!Nu stiu cat de mult te deranjeaza candida dar as renunta temporar la orice medicament in aceasta perioada.
Cumatra mea este din Tandarei si imi mai povesteste ce a patit prin Slobozia. Bine ca dr ta este din Bucuresti. Si ca sa te linistesti eu zic sa mai mergi la un alt ginecolog . Nu astepta dupa garda ..eu clar as merge in min doi la medic daca as avea sangerari.
Dana eu la Denisa am avut sarcina f grea. Nu ma puteam ridica din pat de greata si ameteala. mancam numai castraveti si gogosari la otet.
Acuma am avut greata 3 sapt, dar paralel puteam manca. deci comparand cele doua sarcini , clar fac baiat.
Dar din auzite, nu e regula.
Elena & Denisa
9 saptamani
Ele spune:
astazi am 10 sapt. Mai am numai 30.
Greata aproape nu mai am deloc. In schimb nu cred ca v-am zis ca imi curg sanii. La Denisa mi-au curs de pe la 6 luni, dar se pare ca am predispozitie la asa ceva si s-au apucat de treaba.
Elena & Denisa
10 saptamani
unidanad spune:
Off Ele parca m-am mai linistit cand am vazut ca si tie ti-a trecut greata. Si mie mi-a trecut si ma speriasem eu am mai avut o sarcina oprita in evolutie si ma gandeam Doamne Fereste sa nu patesc la fel . Cred ca din cauza sangerarilor sunt asa ma sperii din orice. Pe mine ma mai dor doar sanii si atat in rest nmk. Sanatate
8+
unidanad spune:
Eu nu prea inteleg de ce nu se schimba la semnatura nr de saptamani. In fiecare saptamana trebuie sa schimb eu . Chiar am facut exact cum scrie la prima pagina! Sau asa trebuie sa modific eu de fiecare data???
9 saptamani
Ele spune:
Dana stai linistita (chiar daca stiu ca e greu).
Eu nu mai am greturi urate de la 8 sapt. Si marti am fost la medic. Totul era OK.
Elena & Denisa
10 saptamani
marrya31 spune:
Buna fetele..azi avem si noi 10 saptamani:)
Ma cam doare burtica, incepamd cu aseara...am zis ca o sa stau linistita in pat, sper sa imi treaca...
Dana eu nu cred ca simptomele astea prevestesc sexul lui bebe, de exemplu mami la prima ei sarcina, ia fost foaarte rau si a facut baietel, apoi la sora-mea si mine sa simtit ok...apoi m-ai stiu o prietena care are doua fetite cu una ia fost rau, pe cand cu cealalta nu prea... fiecare sarcina e diferita si se manifesta diferit...
Cat despre bataile inimii, cica e un mit, s-au facut studii si nu sa adeverit precum daca bataile sunt mai mari de 150 ar fi fetita,ci ca bebe este mai activ,iar asta duce la batai ale inimii mai mari.
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+
unidanad spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri ma gandeam eu ca sunt mituri dar am zis si eu ca poate la cateva se potrivesc . Oricum cred ca cel mai important e sa fie sanatos . Fetele voi aveti arsuri pe gat?
9 saptamani
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Eu nu prea inteleg de ce nu se schimba la semnatura nr de saptamani. In fiecare saptamana trebuie sa schimb eu . Chiar am facut exact cum scrie la prima pagina! Sau asa trebuie sa modific eu de fiecare data??? 9 saptamani |
nu se modif automat, treb sa modifici tu in fiecare sapt!!!
kmy_black spune:
fetelor v-ati facut careva dintre voi un test de sarcina inainte de asha zisa prima zi a cm-ului?si ce marca era?
eu sunt azi in z28 si maine ar treb sa fie prima zi de cm, mi-am facut un test de la ozone si a iesit negativ!
Ele spune:
Kmy am mai scris...eu mi-am facut primul test cu 5 zile inainte de prima zi a CM.
Testul era marca Sensiblu. A doua liniuta era fff pala, dar era . Mai multe pe capete se vedea.
Al doilea test , Barza, l-am facut cu 2 zile inainte de CM. S-a colorat mai repede a doua liniuta.
Al treilea test Sure chek, l-am facut la 5 zile intarziere. Asta era clar 100%. Si aici m-am oprit din "testari".
Restul fetelor sunt la sanius?
La noi este superb, alb , frumos..dar cald si se cam topeste.
Fica-mea a facut primul om de zapada pe anul asta.Cu tacsu.
In timpul asta eu am mai smotruit prin casa. Am niste maini ca de parca am dat la sapa, mai ales ca mi-am dat gelul de pe unghii jos.
Intrebari: va vopsiti ? cu ce? eu am renuntat la unghii dar la par vopsit nu pot.
Elena & Denisa
10 saptamani