Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissya spune:

Fetelor...vi-am scris de infectia mea urinara si tratamentul cu eficef...ei bine l-am terminat de sambata ..si de azi noapte iar cu urinari din ora in ora...usturimi...dureri jos...deja ma exaspereaza...se apropie sarbatorile si m-ai dau eu de medic....la anu` ar trebui sa refac urocultura la 5-7 zile dupa ce am terminat tratamentul...adica pe vineri...dar cum saptamana ailalta e Craciunul cine mai lucra atunci sa imi dea rezultat...si sunt sigura ca nu e ok...din moment ce simptomele au revenit...ma gandeam sa trec pe naturiste...ceai de musetel....poate si bai de sezut cu ceai de musetel...suc de merisor am auzit ca e foarte bun...ce ziceti...atat de grijulie tre sa fii in timpul sarcinii ca nu stiu ce e mai bine...ma apuca groaza cand ma gandesc ca ar trebui sa iau iara poate alt antibiotic........sezonul rece e o tortura pt mine...cand dau de frig...incepe cu cistita asta cronica....o am de prin clasa a-8-a cand a fost dezastru.... ...si acuma cu sarcina sunt si mai sensibila...nu stiu cum o fi....sa dea Dumnezeu sa fie bine...daca o am de atatia ani...nu cred ca scap de ea....eventual tinuta sub control pana dupa nastere nu? Ce ziceti?

Mergi la inceput