Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna seara fetele... noi suntem bine, doar mai somnorosi...
Ieri am facut putina curatenie si am pus cateva ornamente ca sa se simta ca vine Craciunul... aici e asa frig, sper sa vina si zapada sa ne bucuram si noi de ea :)https://lh3.googleusercontent.com/-amDRvGV4FCw/UModBaJ72KI/AAAAAAAAAfs/dFIZythN78M/s773/bfs.jpg aici e bebe meu la 9 sapt si 4 zile...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Marrya, sa fie sanatos(oasa)!!! Vaaaaiii ce tareee!! Luni am si eu eco si ar trebui sa am fix 9 sapt si 4 zile ( conf ultimei ecografii)!!! Nu mai am rabdare! Minunici!

Happy_Ama 9+

Mergi la inceput

Multumesc :* inseamna ca si bebe tau o sa fie tot cam asa... deabia astept urmatoarea intalnire, cand bebe o sa fie mare,mare...
La mine la ( sapt a fost prima intalnire si a fost asa emotionant, mai ales ca l-am vazut si cum misca si i-am auzit si inimioara :X

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+

Mergi la inceput

Da, si eu sunt nerabdatoare sa il vad! Ma gandeam ca daca as avea posibilitatea l-as urmari zilnic

Eco de 12 saptamani e oricum asa, ca o borna...pe care cred ca o asteptam toate cu sufletul la gura...

Fetelor, va intreb si eu de curiozitate, nush daca s-a mai discutat: voi cam cate kg ati pus in cele aprox 2 luni. Stiu ca important e bebe, asta fara discutie. Numai ca eu ma ingrijorez pt ca eram o slabanoaga (citat din prieteni ) cu vreo 53 kg la 1.73m. Si acum deja am pus ceva fund si pulpite, ca sa nu mai zic ca burtica se vede oricum... Nu am mai apucat sa ma cantaresc (nu am cantar acasa) si ma cam ingrijoreaza perspectiva a multor kg in plus....

De mancat mananc foarte atent, ca si inainte de altfel. Am adaugat doar gustari intre mese, ceea ce inainte nu prea faceam... Am avut in primele saptamani niste pofte cu pizza si cremshnit...dar au fost 5 ocazii sa zic...

Happy_Ama 9+

Mergi la inceput

Eu nu prea am pus... hai sa zic un maxim 500-700g oricum intru in continuare in pantaloni, doar bluzele parca s-au scurtat :D Burtica e mai rotunjoara, am zile cand ma balonez si se umfla tare :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

marya ce fain se vede bebele tau,abia astept sa il vad si eu asa.

eu am fost la doctor ieri si am trait niste emotii,tot vedeam saculetul gol si doctorul numa nu zicea nimic,a tot marit si intr-un final a vazut embrionul foarte foarte mic si a zis ca are si activitate cardiaca dar foarte slaba.a zis ca e mai mic cu 4 zile dupa eco.fetelot care ati fost la eco la 5/ sapt,si voi ati vazut embrionul asa mic?e ok??de ieri tot acolo ma gandesc.
Raceala mi-a trecut in 3 zile,dar la cat de rau m-am simtit la inceput am zis ca nu imi trece nici intr-o sapt,dar am mancat muuuult usturoi,am baut ceaiuri si am luat vit c si se pare ca functioneaza mai bine decat orice medicament.
Cu greutatea si eu imi fac putin griji,deoarece am pus 20 de kg in prima sarcina si poate ca nu ar fi fost asa o mare problema daca nu puneam cel mai mult pe burta,eu fiind foarte slaba la inceput,nu mi-a parut rau,dar dupa nastere burta am dat-o foarte greu jos si nu in totalitate.si am mai avut probleme si cu retentia dde apa.m-am umflat de numa.o sa fiu mai atenta in sarcina asta cu alimentatie si mai ales cu sarea in ultimele luni.
Noapte buna va doresc la toate!

Mergi la inceput

Eu am fost la 6 sapt si 4 zile si se vedea micutz, putin mai mare decat saculetul yolk :P
Oricum, spune dr daca e dim normala. Dar poate fi si estimarea putin eronata si diferenta de la o saptamana la alta e ...wow!

Referitor la greutate...nush... Eu ma gandeam ca dc mananc cu grija, fara prostii ca si pana acum, o sa fiu fit toata sarcina :) dar organismul imi joaca feste...

Deja ii apartin lui

Happy_Ama 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Dalia eu am fost la 6 sapt si 2 zile si am trecut prin aceleasi lucruri ca si tine la eco.
Adica mi-a iesit sarcina micuta, nu a avut ce masura si embrionul s-a vazut f greu.
La 9 sapt a fost totul ok, dupa masuratori era mai mic cu 2 zile. Deci suntem in grafic. Nu iti fa griji.

Eu la munca am anuntat de la 4 sapt . Nu am dat nimic in scris, nu am adus adeverinta. Dar nu imi fac griji.

La cap kg , nu stiu de ce tot dau inapoi chiar daca greturi nu mai am si dupa parerea mea mananc si mult.
burta se vede, talia deja e poveste...dar sper ca dupa sa imi revin La fel..prin sport mult.
Nu am grija asta acuma. Si nici la mancare nu la limitez.

In schimb oboseala ma termina....si mai am si nervi multi!!!!!!

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Am fost la luat sange pt analizele uzuale. Ce nu-mi place durerea...Nu am platit nici un leut si am intrebat la 3 laboratoare cat costa TORCH-ul, peste tot mi-au zis 350 lei.

Si pt urina mi-au dat instructiuni clare, cum sa ma spal, sterg, recoltez...si voua tot asa?

Marrya , frumoasa poza.

Eu nu va zic cate kg am pus.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Neata!
Iaca, m-am urcat pe-o sanioara si-am venit cu o inimioara. O inimioara bataioasa care are deja 8 saptamani si 4 zile !
Incredibile momente, desi le-am mai trait odata! Bebe e bine, analizele ok, ma mai duc dupa sarbatori, in jur de 10 ianuarie ptr o noua eco si pentru dublu test.
Si ca sa nu uit de la ce vine euforia asta, gretosesc in continuare cu spor.

Pupici,

Andra 8+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput