Cum va protejati familia de gripa si raceala?
Raspunsuri - Pagina 6
valentin1978 spune:
buna seara si La multi ani!
As dori sa stiu daca ati primit mesajul cu datele mele deoarece eu nu am primit premiul.
Anda08 spune:
da valentin, datele au fost primite, poate nu a ajuns inca din cauza zilelor libere. Daca nu ajunge in maxim 2 zile anunta-ma te rog La Multi Ani!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
in regula valentin1978 - incercam sa aflam pe unde se afla
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
valentin - Premiile au fost expediate catre toti castigatorii. Nu stim ce s-a intamplat cu premiul. Cei de la fitermanpharma au AVB-ul de la Cargus.
Ne pare rau
O zi frumoasa tuturor!
valentin1978 spune:
buna ziua
am sunat de la cei de la cargus si mi-au zis ca nu au nici un colet pe numele .puteti face rost de nr-ul avb-lui sau sa-mi dati numarul celor de la fitermanpharma sa iau eu legatura cu ei.
valentin1978 spune:
am vorbit cu ei azi si mi-au spus ca o sa-mi puna alt pachet saptamana viitoare.Premiul a ajuns din greseala pe la Cargus bucuresti.