lena1o - inca nu am primit datele tale, si nici ale castigatoarei alynta27
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
lena1o - nu am primit datele...nu stiu ce se intampla, ai trimis la adresa corecta? andraf@desprecopii.com
si mai astept si datele castigatoarei alynta27
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
lena1o - lasa un nr de telefon ca raspuns la topic, te sun si apoi il voi sterge eu sa nu ramana vizibil (daca e ok cu tine)
O zi frumoasa tuturor!
ok alynta - le-am primit
O zi frumoasa tuturor!
Buna!
Acum am primit premiul! Un cadou frumos in Ajun de Craciun! Multumesc frumos sponsorilor si organizatorilor!
Doresc tuturor un Craciun plin de lumina si iubire!
Azi am primit si eu premiu si am gasit cana sparta,asta e,poate sau spart necazurile.
Craciun fericit tuturor,va doresc.