Cum va protejati familia de gripa si raceala?
Raspunsuri - Pagina 5
Anda08 spune:
lena1o - inca nu am primit datele tale, si nici ale castigatoarei alynta27
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
lena1o - nu am primit datele...nu stiu ce se intampla, ai trimis la adresa corecta? andraf@desprecopii.com
si mai astept si datele castigatoarei alynta27
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
lena1o - lasa un nr de telefon ca raspuns la topic, te sun si apoi il voi sterge eu sa nu ramana vizibil (daca e ok cu tine)
O zi frumoasa tuturor!
Anda08 spune:
ok alynta - le-am primit
O zi frumoasa tuturor!
alynta27 spune:
Buna!
Acum am primit premiul! Un cadou frumos in Ajun de Craciun! Multumesc frumos sponsorilor si organizatorilor!
Doresc tuturor un Craciun plin de lumina si iubire!
lena1o spune:
Azi am primit si eu premiu si am gasit cana sparta,asta e,poate sau spart necazurile.
Craciun fericit tuturor,va doresc.