Mos Craciun?
Ca in fiecare an , iarasi tre sa ma ocup de acel simbolic "cos" cadou din partea firmei.
In fiecare an, am ales cadouri noi, inedite ca mi se pare invechita ideea de cozonac si vin si alte maruntisuri.
Bugetul e 100 ron/pers.
Aveti idei? sau macar ce ati primit voi in anii anteriori la locurile de munca.
Elena & Denisa
9 saptamani
Raspunsuri
mcoca spune:
Ele, si aici se obisnuiteste, si intotdeauna cosul are "lucruri fine" de mancare, si iti jur ca toata lumea asteapta cosul cu nerabdare.
Nu as pune cozonac, dar as pune chestii pe care oamenii nu si me cumpara asa de usor : un borcan de foie gras de exemplu ...
Vicky si Printzesone
blackgirl0 spune:
Eu nu am primit nimic, sotul da. Sampanie cu eticheta personalizata (cu poza colegilor), calendar/agenda personalizata cu citatele colegilor, cana cu poze traznite de la munca. In fiecare an a primit si ceva pe langa: set de desfacut vin, USB si tastatura numerica pt laptop, set de 2 pahare din cristal/argint pt baut vin/sampanie/coniac, set pt sosuri de aperitiv (arata chiar f ok, multe dintre ele le-am cadorisit la randul nostru).
blackgirl0 spune:
Adevarul este ca pe langa toate mai primeste de la diverse firme si cosuri cu bunataturi: sampanie cu aur, (este de-a dreptul manelista ), diferite borcanele cu branzeturi fine, foie gras, icre negre, bomboane fine de ciocolata.
Crinutz spune:
Noi facem altfel: se fac biletele cu numele tuturor angajatilor si tragem din caciula cu vreo luna inainte. Fiecare primeste un nume al unui coleg si trebuie sa ia ceva simbolic mai mult dar s-au primit multe de-alungul anilor: tablouri, vinuri, alte bauturi, bluzite, rochite, parfumuri mai ieftine, manusi, caiculi, fulare, gentute pt fete, ornamente de craciun, cutii de bijuterii, seturi pt vinuri etc
ingridnen spune:
pe vremuri se faceau si la noi cadouri, de cativa ani au renuntat.
Tin minte ca intr-un an am primit un set de voiaj, compus din troller, rucsac, borseta si 2 genti de umar...le mai am si acum, tare faine sant.
Ingrid si Cristi 9 ani
Ele spune:
Multumesc de raspunsuri!
Crinutz si noi facem ce zici tu, dar asta e atentie intre angajati.
Acum tre sa dau din bugetul firmei.
Mcoca la ceva deosebit ma gandesc si eu.
Ingrid, buna si ideea ta, dar suntem cam multi si imi incpui ca e dificil de gasit atatea seturi de genul asta.
Elena & Denisa
9 saptamani
rall spune:
Sunt chestii interesante in gama "Deluxe" de la Lidl:
http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-60C96CFA-A1AA8607/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=15051
anda141 spune:
Sunt de acord sa iei ceva ce nu iti cumperi in fiecare zi. Fara claicul cozonac, portocale si vin si nici agende, pixuri si calendare personalizate. Mi se pare deja expirata ideea, ce sa faci cu atatea agende si calendare?
Ia ceva fin de mancare, baut, poate sa fie si un singur articol mic, dar sa fie de calitate.