Nu vrea sa se imbrace!

Nu vrea sa se imbrace! | Autor: inbox

Link direct la acest mesaj

Suna aiurea, dar baiatul meu de 2 ani si 3 luni nu vrea sa se imbrace sa iasa pe afara. Ii place afara, daca se poate dezbracat ( cu haine de casa) si descult. Caciula nici atat nu vrea pe cap asa ca am renuntat la caciula! Chestia este ca zilnic iese din casa, mai mult dezbracat decat imbracat, bona se duce sa ia fata de la scoala cu el...ne stie tot satul ca tinem copilul dezbracat ( ma rog imbracat subtire). Nu stiu cum sa-l abordez! Bine macar ca este sanatos deocamdata!

Voi ati avut probleme de genul asta, cum le-ati rezolvat. Am mai intampinat si cu fata probleme la imbracat, dar pana la urma se convingea, negociam ajngeam la o intelegere...ei, baiatul este caaaalm pana la cer si inapoi, dar daca nu vrea ceva, nu vrea si gata, nu exista negociere, nu exista nimic!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Ia-i o salopeta din aia tip schi. E mai usor de imbracat, eventual ii spui ca e costum de nush ce mare personaj de desene animate. Si tine si de cald bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca e calduros, nu ai ce i face.
Fi`mea e friguroasa, isi pune manusi si fular pana sub ochi ... aleuuu.
Dae e buna ideea cu salopeta de schi, sa aiba capison si te ai scos.
Eventual daca i ar placea personaje din desene, sa ii cumperi caciula cu acel personaj, poate poate, dar tot nu cred :-)

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Fetele mele.. ambele... stau mai mult dezbracate decat imbracate. Ca sa reusesc sa le acopar decent le spun ca asteptam niste musafiri . Altfel.. stau tot timpul desculte si fara pantaloni/fuste. Cand plecam la plimbare iar e tam-tam. Ca pe frigul asta vor rochite si fustite scurte cu dres subtire. Daca gasiti metode convingatoare dati de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nici a mea nu se imbraca...urla si-si da jos geaca si hainele groase.Si nu am avut probleme niciodata...de sanatate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

La fie-mea merge totul acum cu 'eu prima': ea se imbraca prima, ea se trezeste prima, ea faci pisu prima etc.

Anul trecut mergea cu empatia: vai, ce nasol ca trebuie sa ne imbracam cu atatea haine. Si eu as vrea sa merg mai dezbracata pe strada dar uite ce frig este afara. Abia astept la vara, ma dezbrac de toate hainele etc

Are 2 ani juma'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

la 2 ani si jumatate nu suna aiurea...suna aiurea la 9 ani cat are al meu...ca vrea sa mearga in pantaloni scurti si tricou la scoala.
vremea e cam 10'C.
noi am stabilit ca daca sunt peste 15 se paote imbraca asa...pe fiecare dim. verifica vremea pe calculator...
pt voi , cu copii asa de mici nu stiu...poate daca mergeti cu ei in magazin sa isi aleaga ei?
sau daca atirnati ceva amuzant , ce le place de fermoar?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

M-am gandit si eu sa ii iau o salopeta cu totul, imi e ca face vreun soc cand s-o vedea in ea! Dar o sa incerc si pe asta! Uneori sta sa il imbrac, dar la 5 minute incepe sa traga de haine, si nu se lasa pana nu se dezbraca, zici ca-l arde as urla...il dezbrac si il las cum vrea...i-am zis si bonei sa nu insiste, ma gandesc ca o simti si el ca ii e frig pana la urma.
Am incercat cu uite toti ne imbracam, uite ca si surioara se imbraca...

Cred ca nu am alta sansa decat sa astept sa ii treaca!

Asa statea si fata in casa, in chiloti si maieu, fie vara fie iarna...dar in casa mai dai drumul la caldura, mai controlezi cat de cat. Da sa iesi pe frigul asta in maieu, bluza, pantalonasi de casa si sosete, cat sunt eu de deschisa la chestile astea, tot ma apuca nebunia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai, da' i sa-ntamplat sa pateasca ceva daca iese dezbracat?
ca daca ii e frig de-adevaratelea, cere ceva pe el si daca nu ii e frig ce sens are sa-l tii imbracat?

(fi-mea sta in casa in maxim tricou, iar afara asta iarna nu a purtat nici macar o zi pantaloni sau ciorapi grosi - numai in fuste cu ciorapi fini a circulat si era nameletele cat masina. bine, avea si o geaca scurta).

io zic ca nu e cazul sa te alarmezi; care ar fi motivatia lui sa sufere de frig?

Mergi la inceput