Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
Happiness_4_us spune:
Ailed. merci mult!
Cami, numele intreg al lui Andrei, este Andrei Stefan, nu mai stou exact daca am zis si de Stefan. unul inseamna luptator si celalalt invingator. asa a vrut bunul Dmnezeu sa fie, pentru ca dupa indelungi cautari si obligati de is sa pune, si nume is , ca aveam cetatenie, l- am ales si pe Stefan. Soarta a fost ca pe urma sa aiba intr- adevar semnificatie justificata .
Mandreeac, sa purtati sanatosi tot ce ati cumparat! o prietena de- a mea, in 2009 cand a luat examenul de magstratura, a ales Oradea sa faca cei 3 ani, salariul era atunci 50 milioane bani in mana plus decontat chirie, diurne si alte beneficii.
Yasmi, cum mai este vremea la voi? mi- ar placea si mie sa ninga la noi, cred ca Maria ar fi tare incantata.
dupa ce am pus in gram 2 ornamente cu lumini, un mos Craciun si un om de zqpada- i povesteam Mariei ca daca il mai supara pe Andrei, nu- i mai aduce nimic mosul, ca uite, are in spate un sac plin cu cadouri.
sta ea ce sta si o aud: mami, si omu' stiu ce fashi, fashi culat, ca ale matula.
am murit de ras.
strumph, cum mai este piscotica?
mandreeac spune:
Fetele care sunteti pe receptie care e reteta de tarta a lui Roxy? Urgent va rog din inima
mandreeac spune:
Am ajuns acasa am fost sa votam,apoi la socrii si la cumnata si acasa direct nani!
Am niste pere si vreau reteta de tarta,va rog
Cami trimit pm,Sarut mana din inima
Happy,tocmai d aia vreau direct pe post ca sa ajung cine stie unde prin tara mor de inima!
Delia sa te aud#259; Dumnezeu,m- ai facut sa rad cu melodia!
bb_yasmi spune:
m am pus sa fac o reteta noua cu prajitura cu dovleac si scortisoara cat mi se caleste dovleacul am zis sa trag un ochi aici la voi merg sa citesc cat am timp....
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Lavi aseara vb cu sotul si daca tot imi deconteaza astia un transport in concediu,tare imi e ca va anuntam o vizita.Sa incep munca si stabilim,a#537;a mult mi- ar placea.Ne primiti?Vai ce frumos ar fi! Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
SIGUR!!!! SIGUR CA DA!!!!! AR FI FOARTE FRUMOS!!!!!
PS: imi arati ce ai cumparat de incaltat pt rares?? si eu caut.....
bb_yasmi spune:
mada am cateva poze dar nu sunt prea grozave....sa vad cum reusesc sa le descarc si sa le pun...poate diseara...
happy pt comorile tale!!!mai intrebat de vreme.....acum s a potolit ninsoarea......este prapad...toata ziua a dezapedit sotul la drum unde este vara???? sau toamna-primavara...este buna oricare....
millie bine ai revenit!!!
cami
bb_yasmi spune:
hai ca imi opresc elanul pana face alina noul capitol... ca apoi nu mai vede nimeni mesajele mele
alina