Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Cami Sarut mana din toata inima.Numele noastre sunt Andreea Constantina,Rares Andrei,Adrian,Natalia Gabriela,Alina Ana Maria,Mihai,Adriana Luminita si Petre.Noi,sora mea si parintii.Sarut mana din inima,a#537;a bucurie mi- ai facut cand te- am citit.
Roxy,da fara studii e vreo 8 mil,al meu va fi vreo 15-16 nu stiu poate mai mult ca am si vechime,plus chirie asigurata si aia e mare;)) ca noi nu avem nimic pe numele nostru nici eu si nici sotul sau Rares,plus multe alte beneficii.Merita sa incerci,sunt multe beneficii.Pe langa asta cam la 6 luni dai un examen si treci din treapta in treapta.Sora mea dupa 3 ani are 27 mil salariul plus chiria si ajunge sa ia f bine.Deci sunt avantaje mari.Daca nu ai nimic pe numele tau chiria e mare repet;))
Laura,Off mami imi pare rau.Asculta fetele ca ele au experienta si te īnva#539;#259; numai de bine
Ieri mi- am luat cizme,blugi si o bascuta,Iar pentru print cizme gen apreschiuri f frumoase de care sunt super incantata.Uraaa de acum poate ninge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Lavi aseara vb cu sotul si daca tot imi deconteaza astia un transport in concediu,tare imi e ca va anuntam o vizita.Sa incep munca si stabilim,a#537;a mult mi- ar placea.Ne primiti?Vai ce frumos ar fi!
Delia,Lavi ,Somleac wow ce ninge la voi.La noi ploua.Noi ne pregatim de plecare,mergem la socrii si sa votam.
Cami tie mii de pupici ca te ai gandit la noi,mii,mii si sa stii ca nu am uitat ca trebuie sa m#259; revansez,dar inca stam prost cu banii.Insa imi revin si nu va uit,clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami, pup multam
lavi si mihaela (somleac) l anoi s-a oprit zapada si a iesit soarele...nu stiu cat e de frig... vom vedea cand vine sotul de la sport...
andreea, bravo! sa urci vb cantecului sus, cat mai sus!
mada, mie mi se pare greu sa faci varicela asa mic , ca nu intelegi ca n-ai voie sa te scarpini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

neata!
am pus cateva poze cu Maria, unele mai vechi unele de ieri.
va pup.
o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

strumph, ce faci? nu ai mai intrat...sunteti ok?

yasmi, gaba su tu niste poze cu zapada din curte la noi este doar frig si ploua

delia, ai dreptate ca sunt mici, dar oricum as vrea sa faca candva in copilarie. Eu am facut pe la 2 ani, si s-au inteles ai mei cu mine...bine eu am fost un copil cuminte si intelegator

cami, eu iti trimisesem numele pe Pm. nu stiu daca le-ai vazut..

fug sa ma echipez sa plec in Bucur. Tb sa cumpar material sa-i faca o matusa o pereche de pantaloni lui Cristi. Pt serbare ii tb pantaloni albi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada pe tine si pe lavi v-am trecut primele
andreea vezi ca nu stiam ca esti si constantina
da asta e
trimite-mi numele voastre pe pm
sa ramana si acolo
pt saptamana viitoare
a inceput si la noi ploaia
ce ma enerveaza
ca as vrea sa mergem pana in metro si in mall sa iau cadourile de craciun pt gradi
offfffffff
sper sa nu vina poleiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

hello

tot mi-am spus sa intru sa va salut ,dupa asa o absenta mai greu ami intru in ritm.Noroc cu fb ca am mai vazut poze recente cu fluturasii,deci salutari si toate cele bune!!!

Mergi la inceput

cami, poate nu vine poleiul...
mada si eu am facut mare varicela, la 17 ani intr-a XII-a.., si am fost ff cuminte...
happy, sa -ti traiasca frumusetea...! si fratiorul ei!

Mergi la inceput

millie , hai curaj!
andreea, sa porti sanatoasa ce i-ai luat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

delia te-am trecut pe tine si pe fete la maslu
am mai trecut si pe copii de happy
si pe larisa de yvy
si pe strumph cu tot familionul
si pe andreea
pe cele care vorbim des
mai avem unul saptamana viitoare
asa ca va voi mai trec e odata
dau si eu o cafelutaaaaaaaaaaaaa aburinda
mai ales pt cele inzapezite

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cami, sa- ti dea Dumnezeu sanatate!
chiar acum citeam din urma si ma gandeam sa indraznesc sa iti scriu un pm. si ajung aici si citesc ca ai trecut si micutii mei. plang, da, plang ca tu, un om cu suflet si fara sa ma cunosti, te- ai gamdit si la ei si in special la Andrei, care are nevoie atat de mult de sanatate, de nimic altceva in rest.
Dumnezeu sa te rasplateasca!
iti multumesc din suflet!

Mergi la inceput