Sa nu il uitam pe Mos Nicolae ...
Raspunsuri - Pagina 2
carmencat spune:
Cum sa il uitam pe Mos Nicolae? Este un Mos atat de bun... Cand eram mici abia asteptam dimineata si ne duceam fuguta la ghetutele pe care le lustruisem de cu seara. De cate ori nu m-am uitat pe geam, incercand sa raman cat mai mult treaza sa il zaresc... Si mirosea a portocale si nu stiu cum gaseau ai mei si ciocolata si bomboane...
Nu e un Mos sarac. Aduce in primul rand speranta si implineste dorinte si ajuta pe cine se roaga la el cu credinta.
E prietenul copiilor, al tuturor celor neajutorati si in nevoie.
Dragii mei, sa va aduca Mosul tot ce va trebuie!
La multi ani tuturor ce ii poarta numele!
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
gusta spune:
Cum sa il uit cand de dimineata asa imi bubuie in urechi
http://www.youtube.com/watch?v=LurEuv7LjMU
Si anul asta am vazut si doamnele dansand .
Unicorn42 spune:
Mos Nicolae aduce dulciuri si neaparat portocale! Anul asta, se pare ca a fost deosebit de pasionat de ciocolata After Eight - si tablete, si bastonase.. :))
Si candva, aducea si pijamale noi si pufoase, de iarna, si papuci de casa! Care la vremea aia nu erau prea apreciate (haine cadou? bleah), dar acuma am realizat ca tare bine era sa primesti un set de pijamale noi in fiecare an :)) Am sa reinstitui traditia asta si la mine acasa, mama o sa fie mandra de mine clar
alinuk spune:
Copiii mei si-au sters de zor ghetutele.
Cel mic dadea cu sarg si pe dinauntru...
si mustacea in barba
"sa vina Mosu da...si sa ii miloasa fluumos"
Si inainte de culcare ne indemnau si pe noi sa ni le stergem.
Ceea ce am si facut, normal!
Tati inca se invartea prin casa. Teo nu a adormit pana nu s-a asigurat ca si tati si-a sters ghetele... "ca eu vreau sa vina si la el Moshul"
(il banuiesc de un interes ascuns... ca poate poate... mai pica si din gheata vecina ceva)
Asadar, si eu cu voi ...START Sarbatori!
Dam si oficial STARTUL Sarbatorilor DC
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
nicolle6792 spune:
La multi ani, tuturor celor care au nume provenite din numele Sfantului Nicolae.
Sa aveti parte de multe bucurii si de oameni veseli in jurul vostru.
O zi minunata, tuturor!!!
Sfantule Nicolae ocroteste-i pe toti romanii. Sa ai zbor lin printre astre si sa aduci multa bucurie in casele celor amarati!