Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
BelissimaEva spune:
Hellow,
La multe Lunite Eric de Elena si Tudorica de Onutza!!! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
Shoshonik spune:
Am reusit sa pun un filmulet de aseara, mai incerc mai tarziu. Acum profit ca e tati liber si ne jucam toti 4.
Aaaa, Edy a devenit gelos pe Shosho, va povestesc diseara.
onutza83 spune:
Multumesc si va pup!!!
Deo razi tu razi dar si cand or iesi 4 deodata:)))))
Intru mai incolo ca acu fac o ciorba de pui de tzara sa halesc ceva:))
YLARI spune:
Seara buna si LA MULTI ANI sarbatoritilor!!!!
Am fost si noi azi la control pediatru + vaccin, suntem ok, avem 8 kg si 70 cm.
Nu am timp sa scriu fug sa pregatesc patul de culcare va imbratisez sper ca aveti un weekend frumos.
Va pup pe toate si mamici si pitici!
YLARI spune:
Va multumim pentru urarile de ieri, sorry ca n-am mai intrat pana acum sa o fac.
Of sunt trista nu stiu ce are vampire diaries de nu mai merge pe vplay sunt distrusaaaa...
Mi-am luat si eu volumele alea 2 in romana dar sincer mult mai misto sunt in engleza, traducerea e un pic... ciudata, ori nu stiu, ideea e ca mai frumos a sunat in engleza... whatever...
Va pup
elena_gd spune:
Multumim pt urari dragele mele!
Ylari m-ai terminat cu vplay-ul, drept pt care o sa-ti faci mila de mine sa ma ajuti cu o invitatie ceva. Spre rusinea mea imi facuse o amica acum ceva vreme si nu am intrat atunci si acum nu mai am datele. Aaaa felicitari lui Lucasel, baiat mare.
Asparagus am vazut pozele din semnatura asta noapte, sunteti o familie minunata, sa fiti sanatosi si fericiti multi ani!
Eva cum merge BLW? Daca totul merge bine, in vreo 2 sapt o sa incep si eu sa-i dau. Astazi am constatat ca haraia un pic dupa ce a papat, semn ca o luase pe "calea cozonacului", dar a stranutat si si-a revenit.
Astazi l-am diversificat pe E, a papat cam 30 ml de piure de morcov+rad de patrunjel si i-a placut, mai voia, dar am zis stop ca e timp. Am filmat operatiunea, sa-l vada si tati cand vine.
Va , noapte buna!
2liniute spune:
buna fetelor, rares a facut azi kk de 2 ori, unu galben cu granule, cum face el de obicei ... dar al2lea pe langa granule avea si un mucus gelatinos.. tot galben... e normal asa? el e tot doar alaptat... s-a mai intamplat cuiva asa? eu nu am mai vazut mucusul ala pana acuma :(( ( am facut si poza dar mi-e sa nu ma credeti deplasata :( )
Anca-> mamica fericita cu pui minunat Rares Mihai (12-06-2012)
Andra_C spune:
Neata! La multe lunite Eric si Tudor pt ieri! La multe lunite Kaeden si bebelusa de Alina_Gabi
Voi vorbiti de dintii celor mici, eu vorbesc de dintii fetei De cateva zile nu mananca, noaptea urla de durere, a plans non stop 2 ore azi-noapte Am luat Osanit-ul pt bebe, dar il va inaugura ea astazi
E si ea tot mica, mai, tot bebe mic
elena_gd spune:
Neatza trupa, hai trezirea, va invit la o felie de chec si o cana de ceai caldutz ca e frig afara si baba-eu a cam racit. Mi-am invins lenea si ieri am facut ceai de ghimbir, sa dreg raceala cumva.
Andra multumesc pt urari! Pupam si pe Amana mica -mica sa iasa repede dintisorii buclucasi. Sa ne spui daca are vreun efect Osanit-ul la ea.
2liniute ti-am raspuns pe fb ca E al meu a facut mucus de toate culorile. Se intampla mai ales cand e laptele mai apos si cand face kk mai des, se curata intestinul. E f normal in perioada de eruptie a dintilor, problema e daca face verde verde si urat mirositor, atunci poate fi infectie.
Gata fug ca avem o zi plina astazi, a venit iubi acasa asta noapte, deci azi treaba peste treaba si o sa avem si musafiri pe seara, un coleg de-al sotului cu bb mic.
toate minunile, mici si mari!
virgiL spune:
Ziua buna,trupa!
Noi ne distram intens zilele astea...
Lui Lucas de saptamana trecuta de pe 1 dec,i-au iesit 4 dinti si tot in aceasta saptamana am racit toti 4.Ce spirit de echipa.Intre timp am terminat si izolatia din camera pustiului si varuitul.
ASPARAGUS,bine ai revenit si sa-ti traiasca minunile!
LA MULTE LUNITE,TUDOR,ERIC,KEADEN!
Ma duc la vot!
O duminica placuta va doresc!