Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

salut,
Si noi raportam 2 perlute jos. Suntem mai linistiti noaptea, ziua e binisor. Pozitia favorita: in picioare la marginea patutului. Din pacate pt inima mamei, mai uitam ca nu stam in picioare fara sprijin, si ne dam drumul pur si simplu. O alta gaselnita, nu vrem sa stam in mergator (este folosit pe post de office pt baby). Stam in picioare sprijiniti de mergator. Ma intreb daca baby vrea sa invete mergatorul...sa mearga.
Elena sa porti sanatoasa cadoul. Eu am o intrebare (poate am mai intrebat, dar sunt cam obsedata de astea) cit de scumpe sunt cu adevarat bijuteriile de argint cu chihlimbar (amber) in PL. Aici, la magazinul polonez mi se par un pic cam scumpe (piatra fara set poate sa ajunga si la $100-mie mi se pare exagerat de scumpe). Si nu sunt cit oul de gaina.
Buey, voi va sexuiti pe capete acilea cu grey-ul vostru. Hai sa vedem cine face bebelului actual fratior/surioara. E imposibil sa nu se intimple, la atita activitate infocata.
Va doresc sa va bucurati de pregatirile de Craciun. Pt mine astea au ramas la fel de importante ca si sarbatoarea in sine.
Pup bebeii mici si frumosi

mamica de Sanducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Felicity nu sunt f scumpe cele in montura din argint, cand ma duc tura urmatoare pe la magazine ma uit si iti spun exact. Eu am primit cadou un set cand am botezat unul din vapoarele construite de sot si asa de pasionata sunt ca sta si aduna praf la mama acasa intr-un dulap.
Virgi bine ca ati scapat si dintilor si racelilor, da de vot nu ai cum
Astazi a papat bebstericu 50 ml de piure, se pare ca ii place, ca papa eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Felicity lume noua lume noua!!!! Felicitari pt perlute. Noi inca le asteptam. Cica gingia este latita dar inca nu e rosie asa ca am mai avea de asteptat vreo 2 saptamani pana apare primul ditzoc.
El e cam nervosel, o avea vreun puseu azi a vrut mai mult in brate, acum am cedat l-am pus in fund cu jucariile si se joaca Eva cu el, ii arata jucariile.
Mmmmm... mda... in rest nimic deo.

Elena ce invitatie maica, eu mi-am facut pur si simplu cont. Dar inca sunt suparata ca n-au dat drumul la vampire diaries, imi vine sa urlu, noroc ca am vazut cateva secvente pe youtube...

Felicity la mine sigur nu vine barza iar ca n-o primesc pe golanca, o iau la goana cu maturoiul. La mine Grey ca Grey, dar am luat-o pe ulei grav de tot din cauza lu domnu Damon din vampire diaries. Se vede ca sunt casnica fara alta ocupatie, lol :))))))) mor de ras.
Vroiam sa mai spun ceva dar am uitat, deh batrana si senila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Si eu ma uit la Vplay, dar pe la 11 noaptea, dupa ce adoarme fii-mea. Ma uit la Gossip, 90210, Good wife, Criminal Minds, Revenge , Fringe (bine, am doar cate un episod, pt ca sunt la zi cu ele ) Ylari, m-ai facut curioasa cu serialul asta, dar sa incep un serial nou acum nu cred ca as putea sa ajung la zi cu el Hahaha!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Si eu ma uit la Vplay, dar pe la 11 noaptea, dupa ce adoarme fii-mea. Ma uit la Gossip, 90210, Good wife, Criminal Minds, Revenge , Fringe (bine, am doar cate un episod, pt ca sunt la zi cu ele ) Ylari, m-ai facut curioasa cu serialul asta, dar sa incep un serial nou acum nu cred ca as putea sa ajung la zi cu el Hahaha!

--------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de A.C. (31.03.2010) si de R.G. (25.05.2012)

Gossip Girl - vazut, Grey's Anatomy - vazut, Vampire Diaries - Vazut, Game of Thrones - vazut, White Collar mai am cateva episoade, eu nu pot urmari mai multe deodata Dar acum mi s-a pus pata grav grav am inebunit cu vampiri astia aoleoooo...
Aever de ce nu mai scrie? Aever ce mai faci mami, hai intra si da-ne un semn ca esti bine macar!
Of eu am niste nervi cat casa nu stiu de ce, sunt irascibila tare...
Ah am rearanjat prin casa, sapt asta dam scoica, Landoul si caruciorul asta mare, o sa duca sotul un fotoliu la sv, mai facem loc prin casa, am strans o masa care statea aiurea si ocupa 25% din sufragerie, ce sa mai ne pregatim de brad. Eu am fost cea mai cuminte ma intreb ce o sa primesc hahahaha

Mergi la inceput

Ylari esti tareee de tot cum fugaresti tu golanca de barza.
Cand a aparut vplay era cu invitatie...
Si eu am preocupari de electrocasnica...adica casc gura la frumuseii de prin filme... alea din care vad max 5 min. Prison break e tot pe primul loc, si acum il mai visez pe tatuat :))))
Ia gata, un pahar cu apa si somn sa fie laptic la tztz.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Ylari esti tareee de tot cum fugaresti tu golanca de barza.
Cand a aparut vplay era cu invitatie...
Si eu am preocupari de electrocasnica...adica casc gura la frumuseii de prin filme... alea din care vad max 5 min. Prison break e tot pe primul loc, si acum il mai visez pe tatuat :))))
Ia gata, un pahar cu apa si somn sa fie laptic la tztz.

Elena, mamica fericita si implinita de BebstERIC 8 Iunie 2012

Da, era si cu plata cand a aparut vplay-ul. Noroc ca abia acum m-a apucat nebuneala ca altfel dadea sotul faliment

Hahahaha ce preocupari avem, ne uitam dupa frumusei hahaha

Mooaaa m-a tampit asta micu azinoapte, sigur sunt dintzii altfel nu vad motivul deci cum ma asezam jos cum se trezea, pana la urma dupa ce m-am pus pe injurat grav de tot si mi-am scos oful din mine nu s-a mai trezit, hahaha
Dar si acum e nervos, of sper sa ii treaca mai repede durerile astea sau ce o fi. jos nu vrea mai deloc, acum prin nu stiu ce minune sta in carucior asa ca profit sa mai "respir" si eu.
Ieri n-am mancat mai nimic, decat dimineata o felie de paine cu unt la pranz niste fasolica verde fiarta cu putin usturoi si seara doua linguri de supa de legume ramase de la Eva

Hai ca iar a inceput concertul, fug la el, va mai scriu intr-o pauza, hahaha

O saptamana frumoasa va urez si La multi ani sarbatoritilor daca avem, imi cer sincer scuze acum nu ma pot uita sa nominalizez direc.

Puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Neatza mamici
La multi ani Alexander Matthew de Felicityhope!
Fetelor parca se vorbea la un moment dat de o schema de diversificare.Ma ajutati si pe mine va rog?
Noi fiind printre mezinii odiseei eu nu mai tin minte cand ati inceput diversificarea voi cei mai maricei?Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi ca eu am o oarece schema de la dr dar nu prea ma incanta si nu stiu ce sa fac .
Ce va invidiez fetelor ca aveti timp sa va mai uitati la filme.Si eu urmaream cateva seriale: white colar;burn notice;leverage;human target.

Roxana, mami fericita de Robert Andrei

Mergi la inceput

Neatza mamici de pui mici!
Bucatar sef ma fac... pfff deci si asa nu-mi placea sa gatesc, acum fac si pt noi si pt E.
Roxana eu am inceput diversificarea cand E a implinit 6 luni (din 2 motive el e alaptat exclusiv si are si probleme cu refluxul), adica sambata, astazi este a 3-a zi. Eu merg pe schema lui Ionelu, dar o adaptez pe drum la nevoile lui E si la ce legume gasesc pe aici, de exemplu pastarnac si dovlecel alb nu exista, mai vedem si la fructe si cereale, momentan trebuie introduse legumele. Daca doresti schema mea promit ca ma invrednicesc pe seara cand e sotul acasa si o scriu, o am si pe a lui Ionelu. Activeaza-ti PM si trimite-mi adresa ta de email sau daca ai fb, poti intra la grupul nostru de acolo si e schema ei in documente.
Pup ca s-a dat alarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Multumesc frumos Elena.Ti-am trimis pm cu adresa de email.Am facebook dar nu stiu care e grupul sa pot intra si eu.Help pls.Pup

Roxana, mami fericita de Robert Andrei

Mergi la inceput