Ioana fiica mea cea mare

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

Si? vinzi ceva sau doar te lauzi?

Cand o sa faca Ioana si CSI si alte "criminalitati" din astea, o sa ii dau like. Pana atunci doar o laud de la distanta!

P.S. daca bagai si tu in titlul subiectului ceva cu aroma de scandal, sa vezi ce de vizualizari si de raspunsuri luai... Asa, cu coama roz de la ponei nu prea iti cresti cota de piata.

Elena & Maria Bucuria

Elena, eu nu ti-am inteles mesajul. Nu stiu daca minimalizezi ce face Ioana; daca e asa, nu inteleg de ce... invidie sau rautate gratuita? Nu fiecare copil (poate) face asa ceva. Daca, insa, am inteles eu mesajul tau gresit, imi cer scuze.

Marius, eu n-am sonor deloc! (Pe google chrome, n-am sonor, pe internet explorer nu-mi deschide youtube deloc...) In rest, am sonor, muzica de pe comp. meu o pot asculta, pot vb. pe Skype. In rest, felicitari Ioanei si la mai mare.

N-ai inteles... dar nu-i nimic, iti explic. Era de bine... daca a inteles Marius (si a inteles) mi-a fost suficient.
By the way, La multi ani si tie,curati si fara iz de gluma, ca sa nu te aprinzi !

Elena & Maria Bucuria

Elena, am mai citit o data si acum si tot n-am inteles. Dar daca tu zici ca-i d ebine, te cred.

Multumesc de urare.

Mergi la inceput

Iata minune: dupa 2 saptamani de greva, mi-a revenit sonorul :) Am auzit-o pe Ioana Ce frumos, Marius, felicitari Ioanei.
Mie imi plac MULT parintii care se lauda cu copiii lor (eu sunt un astfel de parinte ), dar cu rost, evident, nu inflorituri. Dar atata timp cat ai cu ce te lauda, nu vad de ce nu. Si Marius are. ptr. Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Ah, sagetator, deci.... la multi ani!

Am cetit pe undeva ca avem un talent deosebit la a ne "put our feet in our mouth" zambesc cand imi aduc aminte de cate ori ti s-a spus ca esti rau si dur in replici hi hi hi hi..... explicabil deci

Mergi la inceput

Ah, Aqai... si mie mi se spune mereu ca-s 'rece si dura'. Pe forum am timp sa-mi caut cuvintele, sa recitesc inainte de a trimite, dar in viata reala... plus ca si tonul vocii mele e de asa natura ca toata lumea are impresia ca ii cert. Dupa aproape 10 ani, mai sunt momente cand sotul ma intreaba de ce il cert si eu de unde, nici gand de cearta, dar daca-s revoltata... o-ho-hooooo, uneori cred ca mi se simte tonul chiar si pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

sagetatorii dau voie si unei particele de Univers sa existe.

Vai ce-mi place fraza asta!

La multi ani tuturor sagetatorilor,fie ca sunt "duri si reci" (ca mine) sau veseli si mereu cu zambetul pe buze (ca sunt si de astia,nu's cum au reusit).

Vocea Ioanei imi e foarte cunoscuta din vremea cand se urmarea si la noi Minimax-ul,intre timp am crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mistral

Citat:
citat din mesajul lui histamina

sagetatorii dau voie si unei particele de Univers sa existe.

Chiar ca-i adevarat si frumos spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Citat:

La multi ani tuturor sagetatorilor,fie ca sunt "duri si reci" (ca mine) sau veseli si mereu cu zambetul pe buze (ca sunt si de astia,nu's cum au reusit).

Hi Hi Hi, vezi ca e si categoria mea, troznesc cu veselie si cu zambetul pe buze

Victoria, si nu-i spui ca nu-l certi, doar ca te tureziun pic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

Citat:

Hi Hi Hi, vezi ca e si categoria mea, troznesc cu veselie si cu zambetul pe buze

Victoria, si nu-i spui ca nu-l certi, doar ca te tureziun pic?

_

Aqai, de (aproape) 10 ani ii tot spun: Eu nu te cert, asa sunt eu, pasionala E drept ca in ultimii ani tot mai putin are impresia asta, dar, totusi, tot il mai sperii din cand in cand Eh, inca vreo 10 ani si o sa priceapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ce bine ca stim acum cine e Pinky Pie! e si personajul meu favorit din colectia de ponei.

La Multi Ani Marius, sa fii sanatos si fericit, si sa te bucuri de fetele tale toata viata, la fel ca si acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Foarte frumos ce face Ioana! Sa-ti traiasca comorile si La multi ani Marius!

La multi ani tuturor sagetatorilor!

Mergi la inceput