Ioana fiica mea cea mare
Raspunsuri - Pagina 4
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Dana, La Multi Ani ptr. baiatul tau! Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
Multzumesc ,Nadia!
marius,scuze de intruziune!
Dana
nelia spune:
Pfii, ce de-a sarbatoriti pe aici!
La multi ani domnisoarei tale de 10 ani, Marina!
Victoria, eu cred ca a fost un mesaj de lauda la adresa fetei lui Marius care face un pic altceva decit ce aduce bani sau se da la stiri. Si in sensul ca oamenii sint atrasi mai mult de subiecte de scandal decit de ponei roz si cintecele.
Si ca sa ma laud si eu, si al meu fecior a facut acum citeva zile faimoasa virsta de... 5 ani! Vedeti ce tinara sint fata de voi?
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Daca e pe laudatelea zic si eu ca fata mea ce mare face maine 10 ani! Marina |
Marinaaaaaaaaa, La Multi Ani ptr. fetita ta!
Eu sunt tot decembrista
marius spune:
Lasa Neli ... ca te vad eu peste 10-12 ani pe aici cu mesaje " Feciorul meu mi-a cerut voie sa plece in excursie cu prietena...pfooaaa ce sa fac?"
marius spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami Eu sunt tot decembrista |
Hai zi mami ... pe ce data?
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui nelia Pfii, ce de-a sarbatoriti pe aici! La multi ani domnisoarei tale de 10 ani, Marina! Victoria, eu cred ca a fost un mesaj de lauda la adresa fetei lui Marius care face un pic altceva decit ce aduce bani sau se da la stiri. Si in sensul ca oamenii sint atrasi mai mult de subiecte de scandal decit de ponei roz si cintecele. Si ca sa ma laud si eu, si al meu fecior a facut acum citeva zile faimoasa virsta de... 5 ani! Vedeti ce tinara sint fata de voi? |
La Multi Ani si baietelui tau! (cred ca ti-am mai spus, dar nu mai stiu, scuze.) Io`s si mai tanara, Victoria face 5 abia in mai
andacos spune:
citat din mesajul lui nelia Pfii, ce de-a sarbatoriti pe aici! Si ca sa ma laud si eu, si al meu fecior a facut acum citeva zile faimoasa virsta de... 5 ani! Vedeti ce tinara sint fata de voi? |
sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Dana
marius spune:
citat din mesajul lui andacos Multzumesc ,Nadia! marius,scuze de intruziune! Dana |
Fugi d'aici ce intruziune?
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Hai zi mami ... pe ce data? |
14.
marius spune:
Pai aseaaa carele va sa zica... Sa traiesti ca trebuiesti si La multi ani si o caruta cu bani!