Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
Iris1211 spune:
Criulica ti-am trimis mesaj privat cu parola.
Vizionare placuta!
Citat: |
citat din mesajul lui criulica Buna,, Ma faceti tare curioasa in ceea ce priveste pozele:) vreau si eu parola, pleaseeee! Pupici 14+ |
16+
criulica spune:
Iris, multumesc mult!
Ma uit mai incolo, asa ne cunoastem mai bine . O sa imi fac si eu poze sa ma prezint cum trebuie!
va pup si sa aveti o dupa amiaza frumoasa!
14+
Madd11ee spune:
Multumesc pentru incurajari, kris..Sper sa fie totul bine..Nu mai am rabdare..Intre timp, observ ca am o pofta de mancare criminala..Mi-e tare frica sa nu ma ingras rau din cauza asta..Vad c a inceput sa ploua pe la noi..Poate pana maine ninge:)
11+
VIOIKA76 spune:
Iris si Mycya multumesc de aprecieri!
Sunte-ti niste dragute dar eu stiu ce vad cand ma urc pe cantar. Norocul meu e ca sunt inalta si nu se vede ca sunt grasa ,dar o sa-mi revin eu dupa nastere ,promit!
Ma lupt cu mine sa nu maninc prea mult ca mi-e frica sa nu iau prea mult in sarcina si sa am probleme.
Mad ,tu ai mami loc unde sa pui ,ca ai o silueta de fetita!
Si celelalte burtici sunte-ti toate niste top modele ,nu altceva!
Astept sa mai vad si alte burtici de pe la noi.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
crina27 spune:
Maddi nu iti face griji. o sa vezi k o sa fie bine.
pregatiti- va ghetutzele ca vine Mosul :)
o seara de basm va doresc:)
13+
mcoca spune:
Am facut bradul la lucru. O frumusete. Eram nu stiu cati in jurul lui :)). Acum cica o sa facem o tragere la sorti cu cine da un mic cadou si cui.
Azi plec la 4, adica in 10 min. Maine imi vin musafirii asa ca am o gramada de treaba.
Mancai ca un purci la pranz, imi e de-a dreptu' rusine.
Vicky si Printzesone
Carmen1985 spune:
Va trimit zapada tuturor ! Ninge cu fulgi mari , e de vis!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 12+
Madd11ee spune:
Off..ce frumos..sper sa inceapa sa ninga si in Bucuresti..
Ce burtici frumoase am vazut pe Picassa...Vio..Arati super binee..Vreau sa arat ca tine cand o sa am doi copii si un al treilea pe drum:)
Crina, o sa fie bine..Pana la urma nu e tragic asa daca ma ingras, dau eu jos dupa..Oricum, acum ma consolez cu gandul ca nu mai mananc decat ocazional seara..Sper sa conteze:)
Cand va aud ca vorbiti de brad, mi se pare super ciudat, dar frumos in acelasi timp.. eu am facut intotdeauna bradul in Ajun..Dar cred ca daca sunt copiii nerabdatori, asa o sa facem si noi:)
Va pup si sa vina Mosul cu cadouri multe la voi si la copiii vostri.
11+
VIOIKA76 spune:
Carmen da,da,da!Trimite-ncoa niste zapada ca noi o asteptam de numa' !
Mad daca ti-e foame trebuie sa mananci ca daca stai cu stomacul gol ti se face rau.Dai tu kg-le jos dupa nastere ca vad ca de felul tau esti subtirica rau.Asa vei fii si dupa ce nasti ,bine nu imediat ,cam la 6 luni ,si ce daca ramai cu 1-2 kg le dai jos cand incepe bebe sa mearga in picioare. Sa fii sanatoasa ca le treci pe toate!
Vicky sa vezi chef de munca acum la voi la munca ,cu bradul in fata!
Cred ca numai la vacanta o sa va ganditi!
Fetele va urez o seara frumoasa si mosul sa va aduca multe cadouri!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
carmen333 spune:
Buna, dragele. Mi-am facut curaj sa iau si eu rezultatul la dublu test, facut la 12 saptamani impinsa de sot: risc Scazut!! pe toate 3 planurile. I l-am adus cadou de Mos Nicolae. La 34 ani risc scazut... Ca sa vezi!
Si mai am o veste: gata cu pantalonii normali, nu ma mai cuprind. Aveam unii mai largi, clasici, ii purtam cu curea sa nu cada - pana azi mi-a fost. Si daca mai da si zapada, nu stiu ce ma fac. Am 2 blugi de gravi si 1 pereche de pantaloni subtirei si mulati-sexi, dar nu sunt buni la zapada. Problema e ca am evitat sa port blugi la serviciu, ca de, sa ma dau mare motata. Deci, pana aici mi-a fost.
Si ma doare burta cand nu ma gandesc: acum sunt ok si ma misc de ici colo, acum trebuie sa stau jos ca ma apuca junghiul. Nu am mai luat No-spa de mult. Ma odihnesc si trece.
Va pup.
16 saptamani